Po obejrzeniu półtora odcinka na Netflix potwierdzam oczywistość - muza od Kanye jak najbardziej ok / wizjoner nawet, niektóre linijki oczywiście cringe jak chuj, a działalność na socialach to dziwaczny żart. Musi mieć typ bardzo ciężki charakter.
Ktoś ma TLOP w swoim top3 westa? Zerknąłem na jakieś rankingi w necie i w jednym jest top2, ale w większości to miejsce pod koniec stawki w jego dyskografii i się zastanawiam czy mam chuja w uszach, czy po prostu Ultralight Beam, Real Friends, Wolves i kilka innych to po prostu zajebiste kawałki, a muzycznie to ta płyta trafia mnie jak żadna inna, co za podkłady
Krynew pisze: ↑20 kwie 2021, 14:15No z pewnością po 2 dniach porzuca projekt, który był planowany latami xD
czardi pisze: ↑22 kwie 2022, 19:11
Ktoś ma TLOP w swoim top3 westa? Zerknąłem na jakieś rankingi w necie i w jednym jest top2, ale w większości to miejsce pod koniec stawki w jego dyskografii i się zastanawiam czy mam chuja w uszach, czy po prostu Ultralight Beam, Real Friends, Wolves i kilka innych to po prostu zajebiste kawałki, a muzycznie to ta płyta trafia mnie jak żadna inna, co za podkłady
<podnosi rękę>
To moja ulubiona płyta od Westa, Donda numero duo, Graduation na 3cim. Tak to widzę w dniu dzisiejszym.
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
czardi pisze: ↑22 kwie 2022, 19:11
Ktoś ma TLOP w swoim top3 westa?
u mnie napewno w topce. Nie wiem czy nie ulubiona. Muzycznie to jest jego opus magnum imo. Na drugim stawiam 808HB, a potem reszta exequo. Niech tak będzie.
Jesus is King jest piękniusie. Follow God i Closed on Sunday z teledyskami robią cały klimat tego albumu. Use This Gospel z Pushą na live (pomimo rozdupconego mikrofonu to jest koniec świata.) Polecam jeśli ktoś nie widział.