Mata

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

RIVALDO111
Zbanowany

Re: Mata

Post autor: RIVALDO111 »

Post ,,Ten utwór to tragedia" ma już prawie 5 tysięcy polubień i jest nr 1.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

no prosze, ledwo Leosia zrobila sobie cycki i juz sypią się zaproszenia na feat od czolowki mainstreamu
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

To jest kurwa dramat
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

ale gowno :lol: :lol: jebac ich, moze ludzie sie troche skapna w koncu ze young leosia chuja warta jest, a mata zjarany do nieprzytomnosci w 50% przypadkow tak samo :rotfl:
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

słaby numer, jedyne co mi się spodobałio to flow maty na wejściu, ale ostatecznie i tak nic z niego nie wynikło
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Nuta o jaraniu na drillu :roll: kupa od przehypowaniego niczego
Dzięki takim działaczomzielsko ma małe szanse na depenalizację
This page is no longer available.
RIVALDO111
Zbanowany

SBM chyba zabolała krytyka ostatniego kawałka , bo aż wrzucili na Twittera post że ta nuta została do tej pory więcej razy odtworzona od wrzucenia niż patoreakcja.

Krytyka jest serio ogromna , dawno takiej nie pamiętam
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
Konfident

Post autor: Konfident »

ale ogień :bowdown: :bowdown: skute bobo jak zwykle wykręcone fresh flow :bowdown: :bowdown:
Awatar użytkownika
Gawka

Post autor: Gawka »

Hahaha Maty z young thug flow się nie spodziewałem.
Pięknie wchodzi nuta, props, a może to ja się najarałem :dunno:
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Nie no, wypierdalać już.
Nowoczesna rodzina milenialsów:
Obrazek
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

Gawka pisze: 20 kwie 2022, 19:14 Hahaha Maty z young thug flow się nie spodziewałem.
to widocznie ominął cię jeden z najlepszych kawałków zeszłego roku, czyli skute bobo :dunno:
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

mata w temacie zioła zachowuje się, jak jakiś lamus co pierwszy raz zapalił i mu odpierdoliło
Tiger

Post autor: Tiger »

Usunięto...
Ostatnio zmieniony 04 sie 2023, 7:17 przez Tiger, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
BENGAL

Post autor: BENGAL »

z pierdolona sila glowicy termojadrowej ktora wypierdolila w rozkminiony cel po kliknieciu dwoch guzikow na konsolecie tyry rytyry topnieja nie lodowce ale kurwa szanse nie na sukces a na na legalizacje smierdziela skuna zadymiarza rozkminiacie na bani jak oni zajebali samogwalt na nieswiadomce ?? bez pucy wjazd es o be z buta z laczkiensa na odcinaniu kuponow to nie mak garbaty to kejefsi wjebali sie na harpagana i przejeli spuscizne wolnych konopiarzy ale muka jest w huj bo facjata ruchu ktory w szczycie pasma gorskiego monolitow mial na czele gosci w gajerach ktorzy wchodzili w sejomwe dialogi liroyjem i docierali z sukcesem rozkminienia medyka do wasacza i tej z trwala na bani ktorzy przez kolejne 20 lat beda glosowac na patalachow to nikt ich nie przekabaci na zielona strone mocy bo jak ta z trwala na bani pokaze wasatemu ze o legal sznio gnio walcza teraz najpopularniejsi artysci w kraju co wygladaja jak mix keine grence michal wisniewski ++ punkowcy co walili browna na centralnym to kurwa pozamiatane macie z deczeniem rzezuchy bo kazdy bedzie was mial za jakiegos zjeba odklejenca niedomytego

Dodano po 1 minucie 22 sekundach:
ziomki moze jestem oldskulowcem ale jak bylem malolatem to widzialem gangsta raperow obwieszonych zlotem z cycatami dziwkami przy low riderach ktorzy jarali stafa w brazowej blecie i bylem pod wrazeniem a woodstock i parada pedalow berlinska budzila wstret
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

To jest okrutne. Mata tylko pierwsze 10 sekund da się słuchac, potem zupełnie źle, tak jakby numer zrobiony na zasadzie 'jesteśmy znani, nasrajmy i tak zjedzą'
Awatar użytkownika
BENGAL

jestes malolatem oszolomem i nagle widzisz czarnuchy z klasa widac ze maja gruby szmal bo sie prowadza elegancko bezprzypalowo zaden pies by nie podbijal go skrecac na ulicy na kipisz inwentarzu bo nie rzucaja sie w oczy dredami i jamajskimi motywami modowymi kazdy po 40 w lapie szklana kostka troche ulany ale tez kurwa ziomus na poziomie widac ze to 1 liga og ktory niejedno przeszedl i dzis nie oszczedza na dobrych smakolykach ci matkojebcy wioza sie ze stylem carrucha ich obwozi skorzana tapicerka wygoda zaden brud woodstockowy spod paznokci i 3 dniowy zurek w tych samych gaciach z brudnej pizdy kochanki tylko elegancja z zasadami kazdy ziomal widac ze kumaty kreci hajs bizuteria zdobi ich ciala skurwysyn jest przypalany zeby upuscic cisnienie Obrazek
widzisz taki obraz i wiesz ze kazdy szanujacy sie przedsiebiorca ktory ciezko ciula cegielke bo cegle budujac swoj sukces ma prawo do zrelaksowania sie przy sesji deczenia suszu
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

Bryx Fenrir pisze: 20 kwie 2022, 22:14 To jest okrutne. Mata tylko pierwsze 10 sekund da się słuchac, potem zupełnie źle, tak jakby numer zrobiony na zasadzie 'jesteśmy znani, nasrajmy i tak zjedzą'
przeciez to samo robią solarbialasy i queboniarz od jakichs 5 lat. brawo ze na to wpadles

@BENGAL fakty
Awatar użytkownika
BENGAL

dla rumburakow studenciakow ze sklejonymi kurwa klakami co wala jabole pod kiszoniaki w namiotach tez jest miejsce ale jak oni chca byc twarza ruchu jaraczy skuna to zadna matula nie pozwoli swojemu dziecku na zawijanie king sajza dojebanego kali zazy
chyba ze stary tego malolacika jest kumaty bardziej od nas i wie co robi ziomki mi chodzi ze fundacje dzialaja tak ze zbieraja becel i nie placa podatkow i robia cos z tym hajsem ze zbiorki ale o czym sie nie przewija oficjalnie ponosza tez koszty administracyjne i oplacaja swoich pracownikow a niekiedy tak zwanych wolontariuszy wiec ten hajs ktory ciulaja na tych co chca pomoc idzie do kieszeni cwaniakow i moze stary przekalkulowal zeby odpierdolic parodie wolnych konopii publicznie zostac znienawidzonym w oczach starych zgredow ktorzy przez nastepne 20 lat maja wiekszosc glosu i pod ktorych sie uklada wladza zeby jednoczesnie sprytnie robic nadzieje malolatom ze juz za pierdolony kwadransik na jego zegarze z szafthausena za wasze grube tysie wybije czas malolaci czas w ktorym becie smagac gruba rolade tetrasa

Dodano po 2 minutach 37 sekundach:
wy bedziecie wypierdalac hajs na fundejszyn mlody bedzie latal upierdolony sie udzielal tu i tam kazde zesranie sie podklepia media beda napedzac kolomyje gra na emocjach huja sie ruszy na planszy beda oglaszane wielke plany robione akcje bez rezultatu hajs bedzie plynal do kieszeni ludzi na stanowiskach i tata z synem beda liczyc mamone jak dagobert
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

fromasz na wub wubie>gowno>ten numer

jak muzyka i dragi to kokaina albo feta jak fazi a jak za dużo zajaracie boba to będziecie wyglądać jak ten mata
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
RIVALDO111
Zbanowany

Bryx Fenrir pisze: 20 kwie 2022, 22:14 To jest okrutne. Mata tylko pierwsze 10 sekund da się słuchac, potem zupełnie źle, tak jakby numer zrobiony na zasadzie 'jesteśmy znani, nasrajmy i tak zjedzą'

No i nie kupili. Krytyka tego numeru jest przeogromna. :cool:
ODPOWIEDZ