Czyli sam chłopie przyznajesz, że pierdolisz od rzeczy bo masz z tego ubaw. Dla takich ludzi nie powinno być na forum ani miejsca ani litości bo są jebanym marnym prowem, piszą byle gówno, a potem jarają się że ktoś dał się wciągnąć w intrygę, gdzie poważny człowiek na widok tego cyrku ma na twarzy tylko grymas zażenowania.aleksy pisze: ↑25 mar 2022, 21:35 spoko, dla mnie bunt od zawsze był wartością samä w sobie i lubię tak konfrowersyjnie przypierdolić, ale to nie jest pierdolenie dla samego pierdolenia, tylko zawsze staram się rzucić jakiś żarcik i tak naprawdę to mam argumenty i to tylko z pozoru jest głupie jak w tym temacie
ale bunt, bycie w opozycji jest dla mnie po prostu szczeniacką zajawką, ja na ślizgawce teraz raczej nie jestem sfrustrowany, jest luz, nie potrzebuję lepy na odmułę,
i zabolało mnie to o depresji, bo piszę tutaj szczerze o tym i jestem wystawiony na strzały, a tutaj to było rzucone bez sensu
moje posty trzeba odbierać z dystansem, może trudno to zauważyć nie rozmawiając w twarzą w twarz
jak się jarałeś moim rapem, to fajnie, teraz jest w chuj lepszy, ale bardziej luźny, bo moim celem nie jest już wybicie się, tylko traktuję to jako element terapii, pisanie tekstów pozwala mi na czymś zawiesić moje obsesyjne myśli
a żeby nie było offtopu, to rozumiem, że żadna panna do tej pory nie składała zeznań na psach?
Kartky
- The Bitch Fucker
Re: Kartky
- oKulTywowany
- The Bitch Fucker
Spoko byczku, że konto na ślizgu założyłem gdzieś w 2012. Ale faktycznie za często nie goszczę, lata lecą, a średnia wieku na forum wciąż ta sama, więc z roku na rok coraz ciężej.
Laska od kartka robi prowo na IG (albo lany poniedziałek już za nimi
).

- yungXpaproch
essa napierdalamy sie
to jakas kolejna czy to ta co niby napierdalal i mialo sie w sadzie konczyc?
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Kolejna. Tamtej powiedział, że jak nie zrobi kasy i bilansu przynajmniej 2-1 to nie ma co liczyć na rewanż.
- benzoabuser
- Zbanowany
Chuj mnie lambadziaro obchodzi kto cie bolcował powinien każdy rzec po zobaczeniu tego gówna na ig. Pewnie kartkov zajebał jej kablem od iphona po głowie.
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Kubuś kartky syn policjanta, protoplasta młodego księcia Jeżyc, idol młodych foczek, członek gangu Deysa. Skaza na kartach historii po wyłapaniu w łeb od oio. Grafoman poeta, zagubiony czlowiek z problemami. Polska wersja Dżonego Deepa, którego dotknęło piekło mężczyzn.
Nie przepadam, na młodych wilkach był jednym z gorszych, nigdy nie otarł się nawet o me top20, łak jakich wielu.
Nie przepadam, na młodych wilkach był jednym z gorszych, nigdy nie otarł się nawet o me top20, łak jakich wielu.
- oKulTywowany
Wybacz, popierdoliłem, jakoś tak w głowie mi utkwiło, że to numer na młode wilki a to była trasa
Tak czy siak najgorszy tam
Tak czy siak najgorszy tam
Pieknie fituje ze story z postow wyzej 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- oKulTywowany
teraz to props akurat, jak baba jest na tyle glupia zeby z nim sie zwiazac to trzeba jej wyjebac bule raz na jakis czas