Sentino
Re: Sentino
plastikowy Tyburski najebie goryla i skonczy sie przewozka, ale najpierw waleczka z lamusem na HIGH, zeby pokazac jakim jest kozakiem
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
nie najebie, bo Bercik obsral stringi przed Trybulskim, a i tej waleczki z lamusem nie bylbym pewien, juz Rest37 zostal wyjasniony przez Maseraka wiec roznie to bywa
- SentoAlainDelon
Podoba mi się argumentacja goryla że Sebastian jedyne co dał gm2l to wstyd bo krzyczał halo policja, to wcale nie było tak że w tych 4 osobach które goniły Sebe był malik i 2 typków którzy obecnie są blisko związani z gm2l i to oni nagrywali i rozpowszechnili wideo. Jakby nie Sebastian to alberciak by dalej woził jedzenie skuterem w zimę po Warszawie ze swoim braciszkiem-równie wybitnym intelektualistą.
- FruitOffTheWall

sento sie z robertem cytryną buja haha
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- benzoabuser
- Zbanowany
Żeby to niedojebanie nie brzmiało co powiem, ale obecny internetowy showbiznes jezt wypełnione ćpunami i Sentino jest taką osobą. Choćby na materiale źródłowym z badań naszej komisji. Obecna dieta bedoesowska spowodował gwaltowany spadek wagi, w dużej mierze woda schodzi też tutaj.
Dokonałem już prześwietlenia młodego murana i tam też wszystko wskazuje nie na koks, a raczej polską krajuwe spod napleta jakiegoś bośniaka. Apropo to wspomniany yosef bratan kupuje mefke na koncertach.
Dokonałem już prześwietlenia młodego murana i tam też wszystko wskazuje nie na koks, a raczej polską krajuwe spod napleta jakiegoś bośniaka. Apropo to wspomniany yosef bratan kupuje mefke na koncertach.
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ta i ja bym wolal zeby sie z GSP pokazal, ale straszne cisnienie musza miec prawilniacy tera
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
ale gsp nie jest jakims lamusem do ponizania sie zdjeciami z leszczem co krzyczy halo policja tylko powaznym czlowiekiem
Spoiler
a ty bedziesz patrzec na mnie jak na bestie wlasnie jakas kurwa gdzie my sie kochalismy kurwa ja bylem kurwa u ciebie wszystko bylo git nagle ci znowu odjebalo ze kurwa znowu masz jakis problem i patrz co se kurwa bum bum bum bum bum bum i se tak bum rozkurwie bum glowe szmato bum jebana ze bede w szpitalu lezal dziwko nigdy nigdy nie chce sie juz znac bo jezeli dla ciebie tak blaha sprawa ze dla ciebie seks analny jest tak wielka przeszkoda do pokonania w zwiazku to dla mnie kurwa mac ty jestes zwykla szmata nie jestes moja dziewczyna nigdy mnie nie kochalas i kurwa wypierdalaj ode mnie rozpierdole sie dzisiaj zniszcze sie rozkurwie se caly leb wszystko
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
no i props za bezposrednie skonfrontowanie sprawy i wylozenie kawy na lawe a nie jakies podchody niemieckie i tlumienie emocji
Alberto zaraz wyłącza komentarze pod postami bo jak sam twierdzi dostał info, że Sentino wysłał na niego tysiące opłaconych sicarios żeby go trollowali xDD
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
nie wiesz z kim ja przy jednym stole siedziałem
Dodano po 8 minutach 53 sekundach:
Oby go ten tyburski najebal tego goryla gdzies na streecie i wierzę, że ktoś to nagra
Dodano po 2 minutach 6 sekundach:
Oczywiście czekam na odpowiedź sentino, jechać z nim do spodu seba
Dodano po 8 minutach 53 sekundach:
Oby go ten tyburski najebal tego goryla gdzies na streecie i wierzę, że ktoś to nagra
Dodano po 2 minutach 6 sekundach:
Oczywiście czekam na odpowiedź sentino, jechać z nim do spodu seba
-
Siberiankalash
Bo co bedziesz wolal halo policja haha
Jedyny kto moze robic drill u nas to 2T4 aka SIBERIAN KALASH, reszta to udawane gangi i lamusy typu sentina co wolaja halo policja wielcy drillowcy haha
- benzoabuser
- Zbanowany
Ty co najwyżej możesz wiśnie drillować
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
-
Siberiankalash
Ale czy ja mowie o sobie
typowy fan sentiny
- yungXpaproch
poprawioneSiberiankalash pisze: ↑12 kwie 2022, 9:19 Jedyny kto moze robic drill u nas to GSP aka GPS, reszta to udawane gangi i lamusy
-
Siberiankalash
No, GSP w sumie też, zapomnialem o nim
No i ROGAL jakby wrocil
No i ROGAL jakby wrocil
- benzoabuser
- Zbanowany
widzę, że procesy myślowe na poziomie alberto masz
!EXTRA ANNOTATION!