Esport Livescore
Moderator: con shonery
Re: Esport Livescore
Ale gwałt
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Rogue trochę niedowiozło vs fnatic, więc g2 może wziąć finał 3:1
Ale 12/0 z dolnej drabinki byłoby piękne
kurde momentami miałem flashbacki starego g2 w tej serii, fajnie się oglądało
XDDD
Ostatnio zmieniony 13 mar 2023, 8:52 przez DeDoK, łącznie zmieniany 1 raz.
ciekawe kiedy rogue się zorientuje żeby jarka i ahri wyjebać
ehh nie mogli tak sie obudzić rok temu
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
jajkos co grę przy fb, skurwysyn 
Kurwa co za forma, jaki turnaround po przegranej na fnatic

Widziałem, że G2 ładnie ora w playoffach, odpaliłem finał od drugiej gry i
Fajnie, że po nieudanym eksperymencie z rekklesem, wypalonym wunderem i nijakim mikyx znowu wstają na nogi.
gg g2 
G2 untouchable
Fajne zakończenie serii
Jankos>lewy>papiez
Jankos>lewy>papiez
flakked z takiego dolka wyszedl na tej 3 mapie, nie wiem czy xayah op, ale to BARDZO zrownowazony adc, BARDZO
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
jebany tf predicta zjebal. jestem w kurwe fanem tego skladu bo znowu graja swiezo, brokenblade na topie to w chuj duzy buff, caps jakby znow ozyl, a bot sie wyrabia coraz bardziej
jankos jest #1 junglerem juz drugi split, wiec nie ma co pisac
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
Tragedia ultraliga...
Dodano po 27 minutach 53 sekundach:
Dobra cofam ale benger
Dodano po 27 minutach 53 sekundach:
Dobra cofam ale benger
https://www.thebigwhale.io/article/macron-french-innovation-audacity-and-genius-have-made-our-greatness-and-our-success pisze:Finally, I'm not forgetting the esport, another field of French excellence with teams like Team Vitality or Karmine Corp. In this respect, we have a historic opportunity: the 2024 Olympic Games. It is up to us to take full advantage to establish a link between the two worlds’ Olympiads by hosting the world's greatest esporting events: CS:GO Majors, Worlds of League of Legends and The International of Dota 2. If the French trust me, we will work on it as soon as I am elected. This is also what France's influence is all about.
piękna ta penta wczoraj w lcsku
dzisiaj o 21 finał 100t na eg oby udało się kacperkowi wygrać pierwszego splita w NA
dzisiaj o 21 finał 100t na eg oby udało się kacperkowi wygrać pierwszego splita w NA
go kacperek