koncert na końcu polski? myslalem ze w warszawie robi, ale malik podtrzymal zakaz
Sentino
- marco_pantani
Re: Sentino
zwracam honor
Nie dość że na końcu polski, to pośrodku niczego.
Nie ma chuja że ten koncert się odbędzie, za chuja nie wierzę.
Nie ma chuja że ten koncert się odbędzie, za chuja nie wierzę.
-
Siberiankalash
hehe ale zabawne, a teraz wypierdalaj 
Przecież te wszystkie plany Alvareza dotyczące polski, to tylko fani sicarios od cwelozyniaka biorą na poważnie

Przecież te wszystkie plany Alvareza dotyczące polski, to tylko fani sicarios od cwelozyniaka biorą na poważnie
- benzoabuser
- Zbanowany
Chyba to nie sprawka Intr00za i obserwatrów, Sentino po prostu pojechał promować Megalmoanie wśród lokalnej społeczności hiszpańskich zabujców (tj. sicarios)
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
nie wiem czy ogladaliscie taki film jak oszust z tindera, dla polaczkow oczywiscie lot miedzykrajowy w europie to wydarzenie porównywalne do wyprowadzenia zydów z egiptu, natomiast ludzie na odpowiednim poziomie zyciowym i finansowym latają sobie do dupeczek jak mają wolne pare godzin, sicario kultura, dalsze info wkrotce
befree pisze: Piszesz skrótami, bez polskich znaków czy argumentów, Twoja opinia jest dla mnie warta mniej więcej tyle co papierek po batonie znajdujący się na podjeździe mojego sąsiada. A CB to takie radio, używane raczej przez starszych słuchaczy.
Haha czyli wszystko w normie, bo z drugiej strony Sentino organizatorom eventu potwierdza, że będzie wszystko git xD
tak na marginesie, Sentino przeskoczył Palucha na spotify pod względem wyświetleń, dzień przed premierą Megalomanii
@down Też brałem pod uwagę taką możliwość, ale sposób w jaki odpowiedział na ten komentarz można różnie odebrać
tak na marginesie, Sentino przeskoczył Palucha na spotify pod względem wyświetleń, dzień przed premierą Megalomanii
@down Też brałem pod uwagę taką możliwość, ale sposób w jaki odpowiedział na ten komentarz można różnie odebrać
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2022, 3:49 przez Zephyr, łącznie zmieniany 1 raz.
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
też planuję wbić na koncert
wszystkich lamusów, którzy mają do mnie problem zapraszam do wyjaśnienia
wszystkich lamusów, którzy mają do mnie problem zapraszam do wyjaśnienia
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Alberto
o Sentino:
To może w skrócie Ci przewinę, jebać cię w czapę… Sentino robi chujowe ruchy i nikt kto szanuje muzykę nie nagrałby z Nitro nawet dla zabawy, a nie tym bardziej dla wyświetleń. (…) Jak nie było jeszcze GM2L, to ja już byłem w underground. A GM2L urosło dzięki Malikowi, nie Sentino. Bo krowa która dużo ryczy mało mleka daje.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
a jebać ich tam wszystkich, tylko diho tam jest sensownym zawodnikiem
jasny wracaj na forum
- OmarStooleyman
Przypominam gdzie był Alberto zanim powstało GM2L
wlasnie zastanawialem sie czy wypomina malikowi wystapienie w teledysku i bujanie sie z young multim, szczegolnie kiedy to byly czasy typowo jutubersko-kasztaniarskie multiego
o i zapomnialem ze maja utwor wspolny
o i zapomnialem ze maja utwor wspolny
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- marco_pantani
https://glamrap.pl/alberto-ostro-o-sent ... owe-ruchy/
Złoto. Alberto nie znajdzie lepszych argumentów bo nie ma czasu ale komentarz o zbieraniu kamieni w Angoli
Złoto. Alberto nie znajdzie lepszych argumentów bo nie ma czasu ale komentarz o zbieraniu kamieni w Angoli
zwracam honor
- oKulTywowany
Alberto xD...... dla takich osobistości wstyd nie być rasistą
This page is no longer available.
- yungXpaproch
noo nie ma czasu na wyjasnianie debilom ale tak w sumie to zajebal monolog z 5 komentarzy pod rzad... no kurwa troche przyjeb XD