Rapowy offtopic
Re: Rapowy offtopic
kaliber, ale oni mieli i mają chwałę jednak
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
- gonny_trebor
- Moderator
no fajnie ale brał też w tym udział jakiś Papi Yerr i to on jest wymieniany w producenckich creditsach na pierwszym miejscu, więc hamowałbym się z podjarką
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #109 - Sampel
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
jest tag więc props
spodziewałem się że będą jako co prod i tyle
chociaż sam numer zbytnio nie rozpierdala tbh
spodziewałem się że będą jako co prod i tyle
chociaż sam numer zbytnio nie rozpierdala tbh
Raper PRO8BL3M chyba nie ma swojego tematu. Wróciłem sobie do utworu Makijaż i poleciało Tori Black i Art. 258 i kilka innych. NIEPRAWDOPODOBNY hiphop, topka ever, trochę zapomniałem jacy oni są dobrzy po tej równi pochyłej w ostatnich latach. Piękne utwory

- benzoabuser
- Zbanowany
rozpierdala mnie, że kazek w tym klipie wygląda jak zjarane pou
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
- FruitOffTheWall
kaz bałagane ogólnie na klipach wygląda czasem na takiego gimbusa w drogich ciuchach, belmondziarz ma w chuj od niego lepsza prezencje
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- OmarStooleyman
Szczególnie na "Do następnego", gdzie Sztossinger wygląda jak na typowego cygana handlującego piórami wycieraczek na parkingu pod Auchan. Jeszcze ta podwiniętą nogawka dresu jak już odjeżdża na tym przypałowym rowerze na klipie 
Inna czopka.
Większość płyt rapowych powinno się sezonować, tzn nie słuchać przez pierwsze 5-10 lat od wydania i wrócić do nich w odpowiednim czasie. Gdy już hajp opada na jakąś ksywe czy styl muzyczny można po latach obiektywnie stwierdzić jaki rap był wartościowy, miał swój niepowtarzalny vibe, był przełomem dla artysty albo wręcz peakiem formy, a jaki zwyczajnie się zestarzał i nie ma nic do zaoferowania po upływie czasu.
Inna czopka.
Większość płyt rapowych powinno się sezonować, tzn nie słuchać przez pierwsze 5-10 lat od wydania i wrócić do nich w odpowiednim czasie. Gdy już hajp opada na jakąś ksywe czy styl muzyczny można po latach obiektywnie stwierdzić jaki rap był wartościowy, miał swój niepowtarzalny vibe, był przełomem dla artysty albo wręcz peakiem formy, a jaki zwyczajnie się zestarzał i nie ma nic do zaoferowania po upływie czasu.
- oKulTywowany
bałagane ogólnie wygląda jak łoniaki i stuleja o której przewijał
This page is no longer available.
No balagane nie ma nawet ulamka tego dystansu do siebie, zeby tak humorystycznie zagrac konwencja, max na co go stac na klipie to przykladanie telefonu do ucha swojej spuchniętej chomiczej mordyOmarStooleyman pisze: ↑05 kwie 2022, 21:17 Szczególnie na "Do następnego", gdzie Sztossinger wygląda jak na typowego cygana handlującego piórami wycieraczek na parkingu pod Auchan. Jeszcze ta podwiniętą nogawka dresu jak już odjeżdża na tym przypałowym rowerze na klipie
Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 14:52 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
zawsze niezmiernie bawi mnie w tym klipie moment, gdy bedogie szczela brame belmondziakowi
ogolnie pamietam dysonans poznawczy moich znajomych gdy ten klip wyszedl i zobaczyli poteznych hustlerow kopiacych pilke na orliku we 2 i mlodego g na tym rowerze
choc trzeba przyznac ze ogolnie Kaz ma talent do chujowych klipow, juz od czasow to jest benger az do dzis, wlasciwie jedyny jego sensowny teledysk to obrazek do facetime, choc tam robote cala robia ujecia z diho, bo gospodarz jezdzi na rowerku stacjonarnym nawijajac ze pije wodke.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Musisz być z Tychów bo opis się zgadza xDOmarStooleyman pisze: ↑05 kwie 2022, 21:17 gdzie Sztossinger wygląda jak na typowego cygana handlującego piórami wycieraczek na parkingu pod Auchan.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

- OmarStooleyman
Akurat u mnie drugi koniec Polski (nomen omen blisko Gdyni), niektóre rzeczy są wszędzie takie same
Myślicie, że jak których z użytkowników będzie terminalnie chory na raka i poprosi bedogie choć o wyrywek klipu do "To jest bangier", to się zlituje i uchyli rąbka największej tajemnicy polskiego ha ha?
Myślicie, że jak których z użytkowników będzie terminalnie chory na raka i poprosi bedogie choć o wyrywek klipu do "To jest bangier", to się zlituje i uchyli rąbka największej tajemnicy polskiego ha ha?
Nie życzmy źle użytkownikowi DjBobo
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

bałagane to wieśniak, w tych bluzach armani na całą klatę i ciuchach, po których ma być widać że są drogie, chuj z tym że wyglądają obrzydliwie
za to belmondziarz zawsze luz i styl, przez większość czasu ubrany jakby wyszedł na szluga
za to belmondziarz zawsze luz i styl, przez większość czasu ubrany jakby wyszedł na szluga
ta, belmondziarz jakby ze śmieciami wychodził i przypadkiem spotkał kolegów którzy idą klip kręcić
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
- OmarStooleyman