co on myślał, że będzie odkryciem offa jak jego fanbase tam to pewnie jakieś 4 osoby?
Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
No np pieniążki to całkiem ważne kryterium.Moltisanti pisze: ↑05 sie 2019, 16:59Ciekawy mnie jakie są w ogóle kryteria bycia wystarczająco offowym żeby być na tym festiwalu
Dojrzał choopak, bardziej mi chodzi o to , że trzeba było kuć żelazo póki było gorące. Mam nadzieje, że jeszcze narobi hałasu.
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
Ja mam płytę Małpy z pierwszego istniejącego rzutu (500 sztuk), mogę wstawić foty. Jak ktoś kupił po kilku latach można porównać, czy są jakieś różnice.runiek pisze: ↑16 sie 2019, 12:58 Heja! Dziś przeglądając neta natrafiłem na info, że ktoś ma na sprzedaż pierwsze wydanie Małpy KNOC. Nie ukrywam, że całe życie myślałem, że jest jedno wydanie tegoż albumu niczym się nie różniące - w sensie, że każdy kolejny dotłok tak samo wygląda. W takim razie zwracam się do was z pytaniem, było kilka wariantów? Czym one się różnią? Nie pamiętam nawet kiedy swojego fizyka kupowałem i jakim on jest wydaniem
[mention]Jose[/mention] ? ktoś coś?
E:
Aha, poleci ktoś też jakieś folie na płyty? digipacki i jewele, bo już sporo białych kruków mi się poniszczyło od przeprowadzek i walania się po półkach :/