intruza to nie wpuszczą do skecza przecieżbenzoabuser pisze: ↑29 mar 2022, 15:41 Ciekawe czy intr00z i obserwatorzy z ciemnej strefy zainteresuje się tym eventem i ciekawe czy senti wtedy wyjmie glocka czy zrobi akcje typu piernik toruński
Sentino
Re: Sentino
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
- oKulTywowany
no i spoko
jeszcze jakby niedługo przebił malika śmietane to bym się cieszył
jeszcze jakby niedługo przebił malika śmietane to bym się cieszył
This page is no longer available.
Coś duża cisza u Sebka od kiedy jest w Polsce. Wyczuwam GM2L
ostatnio co noc slysze przez okno paniczny krzyk jakiegos lamusa "halo zostawcie mnie halo policja" dobiegajacy za kazdym razem z innej strony, moze to ma zwiazek z "powrotem" cweltino do polski
jesli tak to zapewniam kolege wyzej ze nie jest cicho, pare razy nawet sie zastanawialem czy serio nie zadzwonic po strozy prawa zeby go uratowali
jesli tak to zapewniam kolege wyzej ze nie jest cicho, pare razy nawet sie zastanawialem czy serio nie zadzwonic po strozy prawa zeby go uratowali
boze ale jestes obrzydliwy polaczku karmiacy sie przemocaART pisze: ↑06 kwie 2022, 17:50 ostatnio co noc slysze przez okno paniczny krzyk jakiegos lamusa "halo zostawcie mnie halo policja" dobiegajacy za kazdym razem z innej strony, moze to ma zwiazek z "powrotem" cweltino do polski
A co ma być głośno Sentino? Szczury przemykają nocą cichaczem.
- SentoAlainDelon
Sentino wrócił do Polski tylko po to, żeby wskoczyć do wanny pani Rity (u której de facto Malik Montana również bardzo często bywa), a tu jakieś rozkminy nad powrotem do GM2L i wspólnym projektem
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
@Zephyr kto to pani Rita? czy to jakiś slang którego nie rozumiem.
Oczywiście najbardziej znana pod pseudonimem Rafalala. Każdy topowy raper przynajmniej raz był w jej wannie
Effe, perché il mio cognome è Fendi
hahahahahahahah jak to mój klub, w wakacje 2k18 i 19 co tydzień/dwa tam byłem, idealne miejsce na powrót króla, niesamowity news
więc oczywiście będę też teraz, pw jak ktoś coś
więc oczywiście będę też teraz, pw jak ktoś coś
MOB
Nie wiem ile minęło od premiery POWWW ale słucham sobie teraz i lepsze niż ten trojkat bermudzki jednak chyba
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos