1. Body Language (Intro)
2. Miami (ft. BIA)
3. Just A Stranger (ft. Steve Lacy)
4. Flight 22
5. Your Teeth In My Neck
6. Tyrant (ft. Jorja Smith)
7. Dead To Me
8. Nuestro Planeta (ft. Reykon)
9. In My Dreams
10. Gotta Get Up (Interlude)
11. Tomorrow
12. Coming Home (Interlude)
13. After The Storm (ft. Bootsy Collins, Tyler, The Creator)
14. Feel Like A Fool
15. Killer
Znacie, słuchacie? Dzisiaj sobie odświeżyłem, wyrzuciłbym z dwa kawałki - cukierkowate Dead To Me i In My Dreams, akurat z 46 min uszczupliłoby album do 40 minut, reszta wchodzi, nawet do tego hiszpańskiego kawałka przywykłem chociaż wcześniej skipowałem. No i co, zapraszam do dyskusji, warto sięgać po mixtape z 12' albo tą EPke z 15'? pondro
Epka z 15' fajna, a mixtape dużo bardziej rapowy, ale chyba warto sprawdzić obie pozycje. Isolation to moja ulubiona nie-rapowa płyta zeszłego roku. Wspaniała rzecz
Odpaliłem sobie jej playlistę jakiś czas temu na Spotify gdzie są głównie numery z tego albumu i o matko, zakochałem się, starszych rzeczy nie sprawdzałem ale będę nadrabiał
Płyta zmieściła się w moim TOP 15 za 2018 rok, megaekletyczny album, dla mnie ten miszmasz jest za nawet duży i lekko przytłaczający ten koktajl, ale trzeba znać, to jest fresh, to jest git. No i to nie jest jakaś laska z castingu, tylko autentyczna postać, za którą stoi ciekawa historia, tutaj tropy: https://newonce.net/2018/03/kim-jest-ka ... lyte-roku/
Album to majstersztyk, do dziś jeszcze go nie przebiła (choć było blisko na Red Moon in Venus), Miami, Dead to Me, Tyrant, Flight 22 I After the Storm to moje prywatne klasyki, piękne czasy