Kizo
Re: Kizo
no a ja nie rozumiem że podejrzewam że dorosly chłop ma taki bol dupy o to i jest przekonany o swojej nieomylności, a później wielkie zdziwienie że jest powszechnie nielubiany xD
choć raz w życiu UARGUMENTUJ swoje stanowisko, zamiast strzelać fochy że wszyscy są zjebani poza tobą
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
@sebring Nie mam problemu z adoracją oraz relacjami międzyludzkimi, więc nie wiem skąd taka opinia chyba, że chodzi Ci o jakiś wirtualny świat w którym żyjesz lub o to forum to nie przykładam wagi do tego,żebyś mnie wielbił tym bardziej, że Cie nie znam - chyba nie do końca zrozumiałeś mój post.
dobrze natomiast ze nie musialem nigdy sie pruc do kogos ze chujowo rapuje i dlatego go cos boli, albo ze ktos kurwa zazdrosci wyswietlen jakiemus walczukowi i dlatego go krytykuje, to nie sa komentarze na yt pod rapem jakichs zjebow z sbm starter albo od kstyka
chodzi o to ze o ile daveyo mial wysrane bardziej na krytyke swoich idoli i wielkie 5 dla niego, tak Ty po prostu argumenty walisz typu "zazdroscisz?" na ktore nikt normalny nie odpowie normalnie
chodzi o to ze o ile daveyo mial wysrane bardziej na krytyke swoich idoli i wielkie 5 dla niego, tak Ty po prostu argumenty walisz typu "zazdroscisz?" na ktore nikt normalny nie odpowie normalnie
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
@sebring No to z jednej strony współczuję, że masz jakąś klasyfikację lubianych bądź nie w wirtualnym forum. Nigdzie nie napisałem, że ktoś jest "zjebany" bądź strzeliłem focha, więc nie wymyślaj takich teorii, post odnosił się do twórczości.
@Jaayu Oddychaj, wkleje Ci ten post w temacie Sento przy kolejnym memie.
@Jaayu Oddychaj, wkleje Ci ten post w temacie Sento przy kolejnym memie.
- Bryx Fenrir
Bardzo średnio Kizo u Dziarmy, został przez nią wręcz zjedzony
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ktoś mi napisze jak on wlazł do mainstreamu. Przez featy z Malikiem?
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- yungXpaproch
banger king
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Cienkie.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
pieschrodingera
I z Bonusem RPK.RIVALDO111 pisze: ↑18 sty 2022, 10:44 Ktoś mi napisze jak on wlazł do mainstreamu. Przez featy z Malikiem?
tbc
-
ksiazenieporzadek
amatorzy widzę tutaj, kizo bujał się z ciemną strefą i bonusem (miał kawałki tam), potem jako zespół troya dostał kontrakt na płytę w stepie, która nawet spoko się przyjęła i kontrakt na solo w stepie gdzie miał na featach szpaka, frostiego, gedza, malika, balagana, dioxa, bonusa, sariusa
generalnie to nie wiadomo czy featy mu załatwił step czy znajomości, ale po tej płycie siadło (bo skserował sobie Niemcy) i zaczął robić te płyty hurtowo po dwie w rok
generalnie to nie wiadomo czy featy mu załatwił step czy znajomości, ale po tej płycie siadło (bo skserował sobie Niemcy) i zaczął robić te płyty hurtowo po dwie w rok
No to ja odebrałem to pytanie jako "kiedy z Kizo zaczął się robić jeden z popularniejszych raperów", a nie kiedy wydał legalną płytę, którą mało kto słyszał.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- makarovkomplex
jedyne co sie u niego zmienilo od czasow jak nagrywal piosenki ku chwale legii gdansk i slaska wroclaw to kasa wrzucona w produkcje xD