UNDADASEA
Re: UNDADASEA
Szkoda, że poza może dwiema osobami nikt tam nie umie rapować.
tak na dobrą sprawę to nikt tam nie umie rapować, ja tego słucham tylko dla wajbu, najlepiej jakby nawijały tylko te 2 dziewczyny, bo mają urok, a żeby bity im robił głakamole
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Chociażby Guacamoli potrafi, ten Pers też jest całkiem dobry. Gdyby byli tylko oni to byłoby to serio fajne, a tak jest "takie se", pełne jakichś randomów wypełniaczy.
Z Undadasea mam ten problem, że gdy słucham jednym rzutem ich cały album to pod koniec nie jestem w stanie wymienić jakiegoś bardzo wyróżniającego się tracka lub MC, wszystko jak dla mnie trzyma podobny poziom i nie wychodzi przed szereg. Podobnie z kolabo Undaknap, generalnie wszystko w porządku, ale z pamięci nic ciekawszego nie wymienię. Produkcja bardzo ładna, nawijki też okej, chociaż kojarzą mi się z takimi bananowymi neohipisami co to "se wychodzę na plażę i jointy se smażę, piję kawkę jest cudownie". Niby fajnie, lekko, przyjemnie i bez napinek ale na dłuższą metę monotonnie (pewnie też to kwestia mnie - przeważnie słucham albumami / tape'ami a nie pojedynczymi trackami i pod koniec już mnie trochę nuży).
Produkcja bardzo ładna i na plus, zwłaszcza momenty gdy beat wchodzi w szybsze tempa.
nk w końcu wytnie z "Jaszczura" tą dziołchę od "nie jesteś z Poznania bo jestem z Poznania" i wrzuci do sieci poprawioną wersję
Produkcja bardzo ładna i na plus, zwłaszcza momenty gdy beat wchodzi w szybsze tempa.
nk w końcu wytnie z "Jaszczura" tą dziołchę od "nie jesteś z Poznania bo jestem z Poznania" i wrzuci do sieci poprawioną wersję

24 sierpnia Unda gra koncercik w Wawie.
https://www.facebook.com/events/1380828238735581/
https://www.facebook.com/events/1380828238735581/
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
ale ogień w Warszawie dziś na koncercie
osobny dla Nadzi 
za co bowdown dla nadzi lolo opowiedz
za to jak na żywo wpierdalała się z wersami na majka. leciała lepiej niż chłopaki. mega energia.
aaaa propsy jeszcze za hołd dla Leha, pięknie wyszło
aaaa propsy jeszcze za hołd dla Leha, pięknie wyszło
No ogólnie powiem, że do wczoraj trochę unikałem ich dyskografii (jestem wygodnym kutasem, nie będę słuchał muzyki z jutjub) ale bez tego i tak bawiłem się fenomenalnie. Dawno nie widziałem by jakiś polski skład nakurwiał na pełnej mocy dwugodzinny (jak nie lepiej) recital
Ograniczało ich jedynie to, że był pierdolony czwartek i ludziki rano wstają do roboty, inaczej to by trwało drugie tyle. Bardzo miło było zobaczyć porobionego miłego atz, który zaproponował the greatest hits zespołu mordor music i odśpiewać 2018,5 flow Leha. Pondro dla tego eventu.
robią hyphap a nie gadają do mikrofonu
akurat jak postanowiłem spędzić wieczór na chacie to teraz dupsko boli od czytania tych bowdownów 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
grają w weekend w Kato, jak kogoś Warszawa ominęła to ma okazję nadrobić
Potwierdzam - Nadzia poza kontrolą, a cały skład jest piękny.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
- filipthekiddo
Słabe raperzyny, fajna zajawka.
- mlodyperkez
piekny hip hop za ktory nic nie zrobilem. odkrylem stosunkowo niedawno ale odrazu zakochalem sie w tym vibie, wiadomo ze nie jest idealnie ale przeciez nie ma byc z zalozenia. czekam na LP
Ma ktoś jakiś bootleg od nich ?