Ćpaj Stajl - Złoty Strzał (2022)
Re: Ćpaj Stajl - Złoty Strzał (2022)
nie jestem fanem ĆS, ale Krowodrza to wyjebany numer
kozacka płyta, bardzo mi się podoba jak ten chłop kombinuje z flow, bardzo nieoczywiste są te przełamania wersów i takie no fajowe prostu
podobne do oskara, ale bardziej giętkie, chociaż może lepiej będzie je traktować jako ewolucję flow eisa, które rozwijało się na osobnej gałęzi niż oskarowe
podobne do oskara, ale bardziej giętkie, chociaż może lepiej będzie je traktować jako ewolucję flow eisa, które rozwijało się na osobnej gałęzi niż oskarowe
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
plyta roku jak co roku
- Rafał81000
Dojebana płyta i chyba najlepsza w dysko Ćpaj Stajl. Płyta roku bez dwóch zdań i najlepsze co od dawna wyszło w Polskim hh. Jeśli ktoś będzie miał na sprzedaż jedną sztukę cd to też chętnie kupię.
Fenomenalna rzecz i płyta roku z palcem w piździe
- IllEisenheim
Kozacki album
ogólnie zwrotki Konego>>>>> TOP
dałby jakieś solo, gdzie bity są pod niego, bo tu czasem ginie w natłoku produkcyjnych smaczków Cool P, a raperem jest nieprzeciętnym
dałby jakieś solo, gdzie bity są pod niego, bo tu czasem ginie w natłoku produkcyjnych smaczków Cool P, a raperem jest nieprzeciętnym
Spoiler
mundialopsychoza
Kony w ogole nagral w swoim zyciu duzo zajebistych zwrotek, moja ulubiona jest ta
Spoiler
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
- Ten Typ Gold
Co tam się dzieje w dzikich preirach od 1;10
Małopolski grime
nie no cool p z instrumentalami na tej płycie przeszedł samego siebie, w końcu płyta ĆS która jest dla mnie fajna jako całość
płyta LD na bitach cool p = marzenie
płyta LD na bitach cool p = marzenie
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
no zdecydowanie na ten moment najlepszy producent w kraju, a dyskografia CŚ zaczyna wyrastać na najlepszą w kraju, idealny materiał
Nie lubię stylu ćpajstylu ale przesłuchałem i rzeczywiście jest to jedyne wydawnictwo ich które jest dobre od początku do końca bo melodramat czy niedajboże lato w ghettcie miały takie momenty ze się zastanawiałem czego ja słucham
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
A dla mnie wlasnie lato w getcie i melodramat były o wiele bardziej spójne jako całość 
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
też to podobnie odczuwam, ale winne może być tu po części to, że pierwsze ileś odsłuchów Lata w Ghetcie polegało u mnie na słuchaniu całej płyty wjebanej na yt jako jeden film, a Melodramat z kolei mijał po prostu ekspresowo (bo to przecież ledwie ponad 20 minut trwa)
do tego na Złotym Strzale pojawia się dziwny dysonans miedzy dobrze znanymi singlami, a nowościami, co też robi swoje
do tego na Złotym Strzale pojawia się dziwny dysonans miedzy dobrze znanymi singlami, a nowościami, co też robi swoje
Przecie melodramat 9/10 luźno takie ksg w polskim wydaniu 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
co to w ogóle za idiotyczne, bezsensowne porównanie 
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Melodramat katowałem oporowo, bardzo konkretny materiał. Złoty Strzał jakościowo nie odstaje od Melodramatu.
Najbardziej podoba mi się, że mimo mroku i takiej "patusiarskiej / dresiarskiej" przewózki jest to podane w naprawdę ładnie brzmiącym, melodyjnym stylu.
Cool P zajebisty producent i raper, czuć ten głód tworzenia. Kony ze swoją barwą głosu bardzo dobrze do niego pasuje (i odwrotnie).
Najbardziej podoba mi się, że mimo mroku i takiej "patusiarskiej / dresiarskiej" przewózki jest to podane w naprawdę ładnie brzmiącym, melodyjnym stylu.
Cool P zajebisty producent i raper, czuć ten głód tworzenia. Kony ze swoją barwą głosu bardzo dobrze do niego pasuje (i odwrotnie).
- Rozpierdalator
No ja zapętlam, można już sobie odpuścić polski erape na ten rok bo nic lepszego nie wyjdzie