dzisiaj w końcu coś trzeba pokombinować, bo jak widziałem wczoraj że znów Bayern czy Barca sprzed chwili to jebać, ale Real 2009 to już ciężary (choćby trzeba pamiętać np. Spoiler
Jebnąłem się tylko myląc pozycje metzy i canna + na szybkości wpisując najpierw robinho na lewej, a mecz był po jego styczniowej dezercji
Missing 11 klasa zabawa, gram codziennie, a nawet nie zagrałem nigdy w oryginalne wordlie czy inne odmiany.
Szkoda tylko, ze składy z tego tygodnia coraz łatwiejsze, mam wrażenie ze na początku były większe ciężary i pułapki
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19
Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
Veloso za ostatnią próbą, totalnie mi wypadł z głowy.
Lopes w drugim strzale
Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
również podbijam, miałbym wszystko za pierwszym ale dałem lewonożnego napastnika bliżej lewej a jest tutaj wpisany na odwrót. Ale takie ekipy najlepsze, fajnie jakby więcej było z początku wieków składów a nie Bayern 2019.
na lewym obrońcy wpisałem od razu roberto a potem szukałem i kombinowałem - douglas i takie podobne
i nwm skąd ale przez dłuższą chwilę się zastanawiałem na którym skrzydle będzie elano, a tam nie było miejsca na 5 liter