haha o kurwa było zbierane, jeszcze plastikowy scyzoryk z 3 numerów chyba składany z kompasem to było cośpiernikowyskoczek pisze: ↑13 mar 2022, 14:30 właśnie pamiętam, że cieszyłem się bardzo z zestawu tajnego agenta
Paluch - Kompot (2022)
Re: Paluch - Kompot (2022) [Zapowiedź]
W poniedziałek premiera kolejnego singla pt. PROFESOR.
Afrotrapik, praktycznie cały kawałek był wrzucony podczas kręcenia teledysku przez jednego z fanów, już usunięty.
Niezbyt się to wydawało dobre puszczane z głośnika ale reszta płyty dojebana więc prosze się nie zrażać.
BTW.
Pięknie Paluch co premierę wyjaśnia tych dzieciaków Boxdel Nitrochujniak, Multi, wrzuca jakiś pogardliwy tekst, potem ci napierdalają o tym i bóldupią miesiącami i zasięgi rosną. Tak to się robi, wyjaśnia własną bronią te mentalne i intelektualne truchła które bez internetu siedziałyby na saksach w barakach w Niemczech na ogórkach. Multi w szkole byłby bity i poniżany i rozwoził pizzę. Haha.
Afrotrapik, praktycznie cały kawałek był wrzucony podczas kręcenia teledysku przez jednego z fanów, już usunięty.
Niezbyt się to wydawało dobre puszczane z głośnika ale reszta płyty dojebana więc prosze się nie zrażać.
BTW.
Pięknie Paluch co premierę wyjaśnia tych dzieciaków Boxdel Nitrochujniak, Multi, wrzuca jakiś pogardliwy tekst, potem ci napierdalają o tym i bóldupią miesiącami i zasięgi rosną. Tak to się robi, wyjaśnia własną bronią te mentalne i intelektualne truchła które bez internetu siedziałyby na saksach w barakach w Niemczech na ogórkach. Multi w szkole byłby bity i poniżany i rozwoził pizzę. Haha.
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
Póki co tymi singlami udowadnia, że jedyny profesorem jakim może się mianować jest profesor kasztan
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Nuda jak ja pierdolę. Mam nadzieję, że to już początek zjazdu Palucha w dół jeśli chodzi o fejm, bo ile można to samo napierdalać.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Wjeżdżam tak jak falafel
xDd
xDd
wtórne i bez polotu
Haha mocne
Gówno straszne, ale trochę komentarzy poczytałem i nawet fani be o er widzą że to słabe jest co mnie zdziwiło i dobrze ile można paluchowi już dziękujemy
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
Ładnie go tam jadą w komentarzach na yt jego właśni fani
Kocham, pozdrawiam
No cieniutko cieniutko.
to i tak się już dzieje od Czerwonego Dywanu co najmniej, tak samo z Białasem jak ktoś pisał wcześniej. Peak już minął, a w dzisiejsze czasy się nie wpasują.
Influencer.
wstyd nawet zeby w tle lecialo
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Coś w tym jest , że od dawna Palec brzmi ciągle tak samo. Od tej płyty , gdzie były kawałki na miliony ,,gdybyś kiedyś " czy ,, mój przyjacielu " Cos się skończyło czy wypaliło.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Myślałem tak, ale na Spotify ostatnia płyta zrobiła duże wyświetlenia.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Wjezdzam jak falafel
Paluch ma jedynie pecha że tworzy w czasach Edzia, bo z takimi zjebanymi linijkami ladowalby w topce żenady roku.
O tyle dobrze że komentarze są dosyć budujące, i może jego fani, albo chociaż jakaś część przespanie spijać każde gówno które nagra
Paluch ma jedynie pecha że tworzy w czasach Edzia, bo z takimi zjebanymi linijkami ladowalby w topce żenady roku.
O tyle dobrze że komentarze są dosyć budujące, i może jego fani, albo chociaż jakaś część przespanie spijać każde gówno które nagra
Boli paluszaka hejt i słaby odbiór. Właśnie na insta stwierdził, że kawałek dla wielu jest za trudny i będzie chyba musiał zrobić adnotacje xD
Kocham, pozdrawiam
Kiedyś "humus,geje, yerba mate" a teraz "wjeżdżam jak falafel". Jaki to jest śmieć