Nitro to jakaś tragedia na tym utworze on sie słyszał? Kto to puścił do wydania? Chuj już jak wygląda na klipie bo nie bede go wiele razy odpalał tylko audio bez video ale serio on brzmi jak totalny leszcz Sentino za to zajebiście Zjadł ten utwór i zdominował w chuj. Ciekawe jak bardzo Boxdel spierdoli swoją zwrotke?
Dodano po 3 minutach 38 sekundach:
Hahaha Nitro brzmi jak disco bania. Kurwa jaką mam beke z jego zwrotki
ja pierdole co za karykatura samego siebie. Wszystkie jego ruchy są kurwa złe i bez smaku od muzyki, ludzi z którymi się obraca, przez bajere i wozonko do stylowy i tej plastikowej mordy. Nie no po 8 latach wysiadam z tej karuzeli. Bawcie się dobrze.
Sentino to serio zajebisty rapper ale z tych ostatnich płyt wszystkich to z 3 numery pamiętam. Plus wszystko co z nim związane jest kurwa zbyt karykaturalne nawet z przymrużeniem oka.
Ostatni polski rapper którego w miarę regularnie sprawdzałem nie wyłączając singli po 10 sekundach.
Przed Aporofobią to moim zdaniem przynajmniej nie brzmiało jak generator Sentino. Ten singiel to też tekstowo generator ale przynajmniej jeśli chodzi o Sentino dobra melodyka, fajna energia, dobre technicznie. Pewnie na albumie znajdzie sie ze dwa trzy traczki które bedzie można z przymrużeniem oka puścić w jakiejś luźnej plejce. I pewnie nic więcej. Ja też już postawiłem na nim krzyżyk po Aporofobi.
nawet spoko numer jezeli chodzi o brzmienie, dojebany refren i fajnie przewinieta zwrota sentiego ale to by bylo na tyle z pozytywow. nitro zjebal ofc, boxdel zjebie ofc a w teksty lepiej sie nie wsluchiwac bo nie dosc ze generator to juz sie zapetlil i to juz powtarzanie poraz setny tego samego, nuda
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Seba i bit on jest nadal w stanie nagrac kolejnego nowoczesnego klasyka takiego jak zl1 i 2
no i podbijam ze bardzo fajna jest tez ta zwrota napisana dla masnego bena
i to tyle, kurwa ale ten teledysk mam nadzieje bedzie bardziej dynamiczny czy cusik xd
Jeszcze 3 tygodnie do premiery a Platinum Amex, Gwiazda, Malianteo, Lato, Salvador Dalí i Anioł Śmierci znane na pamięć od końcówki lutego i zapowiada się album na poziomie Czary Mary. Mlekozyniaka obowiązkowo będzie trzeba wyciąć, zobaczymy jak wyjdzie finalna wersja z Boxdelem, ale to co dał Sentino na Trójkącie Bermudzkim mega props
Effe, perché il mio cognome è Fendi Tony, perché vendevamo i pezzi Sosa, perché viene dalla Colombia Baby, perché piaccio alla tua troia
Nitro tragedia, Sentino zajebiście, Boxdel słabiutko. Mam nadzieję, że chociaż dzieciaki wyświetleń nabiją, ale spodziewałem się czegoś lepszego, choćby po Boxdelu. W złą stronę to poszło wszystko niestety.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Szczerze to droga którą obrał od jakiegoś czasu na swoją muzyke, image itp kompletnie do mnie nie przemawia. A jeszcze w '21 wydał 3 solidne, ciekawe albumy. Szkoda.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.