Czego ci brakuje w polskim rapie?
Re: Czego ci brakuje w polskim rapie?
taka prawda. Kazek to jedyny raper który nie odjebał żadnej lipy
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Czy ten wspolny znajomy to JanRapowanie?Stoner Simpson pisze: ↑05 mar 2022, 0:23 Jedyny autentyczny raper w tym kraju to Kaz Balagane i wiem to bo mieliśmy wspólnych znajomych którzy znali/doświadczyli z nim paru akcji
Ciężko dyskutować o autentyczności jeśli połowa forum albo więcej nie rozumie znaczenia tego słowa.szpilman pisze: ↑05 lut 2022, 8:49a Paluch? On mi się wydaje jedyny autentyczny obecnie na polskiej rap scenieJasny pisze: ↑05 lut 2022, 0:10 Przede wszystkim ludzi z godnośćią, którzy cokolwiek by sobą reprezentowali - a dzięki temu mogli rapować o czymś sensownym i byli w tym autentyczni. Na tę chwilę jest jakiś kurwa Białas, który przynajmniej wprost przyznaje, że pierdoli 3 po 3 i bez sensu, byle fajne punche były. Nie dziwne więc, że potrafi sobie zaprzeczyć 3x w jednym kawałku, a na płycie to już w ogóle jakby miał rozpięciożenie jaźni. Brakuje ludzi, którzy nie są skończonymi szmatami, łajzami i popychadłami. Jak się już jakiś trafi, co nie jest jednostrzałem, to jest kurwa głupi jak Kizo. Tutaj duże propsy dla Filipka, chociaż nie jestem jego fanem, ale nie cwaniakował jak wszyscy, a okazało się, że i dać i oberwać w ryj potrafi. Przynajmniej śpiewa te swoje romantyczne gówna i nie udaje gangstera, więc jest w tym autentyczny.
Brakuje ludzi, którym bez wstydu można by podać rękę, bo nie są rozjebusami, nie ruchał ich trans lub nie są mitomanami![]()
![]()
wytłumacz
lepiej niech moderacja wytłumaczy, czemu bortwick nie jest na banie
tak wiem, o tym się nie mówi
tak wiem, o tym się nie mówi
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
ale ktory bortwick? niektóre są, inne nie
widzę, że po mojej interwencji został już zbanowany
dla nich jesteś nikim
- marco_pantani
- OmarStooleyman
Ogólnie brakuje Doniza wyjaśniającego polską scenę swoim złowieszczym "ha ha ha"
- marco_pantani
i pożegnania ze środkowym palcemOmarStooleyman pisze: ↑10 mar 2022, 14:49 Ogólnie brakuje Doniza wyjaśniającego polską scenę swoim złowieszczym "ha ha ha"
zwracam honor
przewagi wiedzy i szczypty kultury - mniej dyktanda
- marco_pantani
Bo wy tu notorycznie mylicie pojęcie co nie tej?
Autentyczność - można być autentycznym w byciu hipokrytą, można być autentycznym w byciu debilem. Większość polskich raperów jest autentyczna.
Zresztą szkoda dyskutować, to pierdolenie że Paluch jest hipokrytą to można równie dobrze sprowadzić do jebania w Sentino że to nie rap - równie niemądre. A który raper nie jest hipokrytą? Paluch jest zajebiście normalnym gościem, ułożony z ulicą a nie przeszkadza mu to publicznie wspierać (nie w nachalny sposób) środowiska LGBT, kto inny z tej bardziej prawej części sceny by sobie na to pozwolił? Z szacunkiem do legendy sceny bo w łepach się poprzewracało gówniażerii na tym forum, jebać w Palucha, OSTRego, wy się kurwa zastanówcie, w realu byście języka zapomnieli w gębie i po autograf szli, mentalne prostytutki.
wytłumacz
e: a dobra, ban juz wlecial xD
Dodano po 1 dniu 28 minutach 35 sekundach:
widzę, że odpowiedziałeś z nowego konta bortwiczku, szkoda że na pw, a nie tutaj