Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ebismolarek
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Jesteśmy w finałach baraży
brawo Czesiu, misja Rosja wykonana w 100 procentach
nie chce byc w skorze czeska jesli zmarnujemy taka szanse
- nihil Novi
- scam_sakawa
Siemanko, dzisiaj strona na FB Łączy nas piłka opublikowała info, że od 11. marca będą w sprzedaży bilety na mecz 29. marca o awans na MŚ w Katarze: https://www.facebook.com/LaczyNasPilka/ ... 8075973043
Nigdy nie byłem na meczu reprezentacji i totalnie nie mam pojęcia jak to wygląda w praktyce (a chciałbym się wybrać), dlatego mam 3 pytania.
1. Czy przed 11. marca (piątkiem) na tym profilu padnie jeszcze dodatkowe info, od której godziny dokładnie rusza sprzedaż biletów?
2. Czy bilety rozchodzą się jak bułki, tj. 2 minuty po starcie sprzedaży na stronie nie ma już wejściówek na żadną kategorię miejsc?
3. Czy jest limit biletów per 1 osoba zamawiająca?
Jeśli macie doświadczenie i jeszcze jakieś info, które koniecznie powinienem wziąć pod uwagę to podrzućcie, będę wdzięczny.
@kapec - Ty chyba ogarniasz temat.
Nigdy nie byłem na meczu reprezentacji i totalnie nie mam pojęcia jak to wygląda w praktyce (a chciałbym się wybrać), dlatego mam 3 pytania.
1. Czy przed 11. marca (piątkiem) na tym profilu padnie jeszcze dodatkowe info, od której godziny dokładnie rusza sprzedaż biletów?
2. Czy bilety rozchodzą się jak bułki, tj. 2 minuty po starcie sprzedaży na stronie nie ma już wejściówek na żadną kategorię miejsc?
3. Czy jest limit biletów per 1 osoba zamawiająca?
Jeśli macie doświadczenie i jeszcze jakieś info, które koniecznie powinienem wziąć pod uwagę to podrzućcie, będę wdzięczny.
@kapec - Ty chyba ogarniasz temat.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
1. Nie, zazwyczaj są po 00:00, ale czasami jest to od razu a były czasy że po 2h
2. W 2 minuty nie. Najszybciej te za bramką (najtańsze).
3. Nie, ale musisz podać pesele innych osób..
Ja mam info, atmosfera na narodowym to typowy piknik, wieśniaki po 3 harnasiach drące morde. Tak że zastanów się czy chcesz brać w tym udział.
Ja mam info, atmosfera na narodowym to typowy piknik, wieśniaki po 3 harnasiach drące morde. Tak że zastanów się czy chcesz brać w tym udział.
Ostatnio zmieniony 09 mar 2022, 13:20 przez FLoo, łącznie zmieniany 1 raz.
I szwedzi i czesi to podobny potencjał co polacy, więc będzie napewno niełatwo ale u siebie myśle że damy rade.
I pewnie ze szwedami będzie trudniej zapewne bo te skrzydła będą wchodzić w tą polską defensywkę jak w masło :P
I pewnie ze szwedami będzie trudniej zapewne bo te skrzydła będą wchodzić w tą polską defensywkę jak w masło :P
- scam_sakawa
Dzięki za całe info @FLoo.FLoo pisze: ↑09 mar 2022, 13:19 1. Nie, zazwyczaj są po 00:00, ale czasami jest to od razu a były czasy że po 2h
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
4. serwery padną
luzik, miłego wypadu 
4. nigdy nie padły jak kupowałem, nawet na Anglię można było kupić bilety kilka dni przed, bo dorzucają
4. nigdy nie padły jak kupowałem, nawet na Anglię można było kupić bilety kilka dni przed, bo dorzucają
no to może po prostu są obciążone opór i nie działa to jak powinno, a na Anglie i ja dorwałem w ostatniej chwili, 3h przed meczem 
-
Bisclavret
- ebismolarek
Mam nadzieję że Biedrzycki z Termalici i Szcześniak z Łęcznej też dostaną powołanie
Ja byłem we Wrocławiu jedyny raz na kadrze i również nigdy więcej, zwłaszcza że to był towarzyski mecz z Nigerią
Towarzyski mecz z Serbią w Poznaniu był kurwa najgorszy jak pamiętam
Na kadrę tylko na wyjazd imo
Im bardziej bałkański, tym lepiej
Im bardziej bałkański, tym lepiej
- ebismolarek
@pardon wyprosiłeś tego Kuna
nie no nie umiem się nie zaśmiać z Wieteski
powołanie Salamona się może odwrócić za chwilę, bo chuj wie co z jego zdrowiem
Kun ciekawy ruch, ale tylko do 3-5-2 c'nie
powołanie Salamona się może odwrócić za chwilę, bo chuj wie co z jego zdrowiem
Kun ciekawy ruch, ale tylko do 3-5-2 c'nie
No i na chuj ten debil wraca do kadry?
bo jest dobrym kolega Czesia i lubi się z zawodnikami w kadrze, a co?