Paluch - Kompot (2022)
Re: Paluch - Kompot (2021) [Zapowiedź]
Zapowiada się kolejna gówniana plyta
PS. Moherowy nie pisz do mnie na PW
PS. Moherowy nie pisz do mnie na PW
Z czego ten kompot?
Założenie miałem takie, żeby był mieszanką numerów, na które mam w danej chwili ochotę. Dlatego będzie to mieszanka klimatów i nastrojów. Ma być dobry jak kompot, uzależniać jak kompot i mieszany jak niektóre kompoty. – przekazał poznański raper.
„Kompot” prawdopodobnie przyniesie nam 6 gościnek. I tutaj, uwaga! Z czterema z nich Paluch połączył swoje siły po raz pierwszy.
Piątkowski orzeł opuszcza gniazdo i wylatuje na polowanie.
Dzisiaj kręcony jest klip do singla, wraz z którym wystartuje preorder, a ukaże się w pierwszym tygodniu marca. Płyta z kolei w drugiej połowie marca.
Szef Syntetycznej Mafii umieszcza ten album w swoim TOP 3 (subiektywnie).
Dzisiaj kręcony jest klip do singla, wraz z którym wystartuje preorder, a ukaże się w pierwszym tygodniu marca. Płyta z kolei w drugiej połowie marca.
Szef Syntetycznej Mafii umieszcza ten album w swoim TOP 3 (subiektywnie).
- KillerCroc
Piątkowski Orzeł - brzmi jak nazwa jego kolejnej płyty xD
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Nazwa jego kolejnej płyty brzmi KOMPOT, tak btw.
Dodano po 2 dniach 12 godzinach 33 minutach 15 sekundach:
Grono sympatyków Palucha rośnie z dnia na dzień, kolejne forumowe ksywy kończą już z tym marnym prowem i wyrażają oficjalne poparcie dla Piątkowskiego Orła. Miło, że będziemy przeżywać promocję płyty która już w przyszłym tygodniu z zapartym tchem w trochę większym niż jednoosobowym gronie. Podczas gdy Putin szykuje się na rozpierdol Ukrainy, Szef Syntetycznej Mafii lada dzień wprowadzi Nowy Polski Rapowy Ład, porozstawia po kątach wszystkie rapujące niewiasty i przypomni, kto jest samcem alfa. Pudle będą ujadać, a karawana się nie zatrzyma.
Z ciekawostek będzie kontynuacja SZAMANA! tak tak widzowie, legendarny, być może największy polski rapowy hit będzie miał swoją kontynuację na nowej płycie. Emocje sięgają zenitu.
-
frontkick
Wiadomo że jest czekane na następny album Palucha, kolejna w dyskografii po prostu dobra plyta na dobrych kurwa bitach sie szykuje
a hejty hejterów przyjmowane na chłodno
d-.-b
a hejty hejterów przyjmowane na chłodno
d-.-b
A jak hejterzy nie rozumieją po polsku
Dodano po 1 dniu 15 godzinach 56 minutach 30 sekundach:
Jest snippet nadchodzącego numeru!!
Snippet refrenu na INSTA
Dodano po 1 dniu 15 godzinach 56 minutach 30 sekundach:
Jest snippet nadchodzącego numeru!!
Snippet refrenu na INSTA
Re: Paluch - Kompot (2022) [Zapowiedź]
Koło prącia lata mi ten kalkulator jednak mógłby se zrobić dłuższą przerwę od wydawania albumów
kontynuacja Szamana... pamiętam jak miałem wtedy 19 lat i jarałem na strychu bonga z ziomkiem i "podwórka was pierdolą podpalając grama" i czułem się jak szef, no niestety potem siadło tylko O.K.O. Resztę płyt przesłuchałem może raz tej ostatniej nawet nie. A tytuł jak Deys. Kompot bym wypił od babci, niestety nie żyje
kontynuacja Szamana... pamiętam jak miałem wtedy 19 lat i jarałem na strychu bonga z ziomkiem i "podwórka was pierdolą podpalając grama" i czułem się jak szef, no niestety potem siadło tylko O.K.O. Resztę płyt przesłuchałem może raz tej ostatniej nawet nie. A tytuł jak Deys. Kompot bym wypił od babci, niestety nie żyje
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
"Za trzy dni miał wystartować preorder albumu „Kompot”. Przesuwamy wszelkie akcję związane z tym materiałem o kilka / kilkanaście dni. W najbliższym czasie podamy datę startu przedsprzedaży oraz informacje związane z kolejnym singlem. Niezależnie od sytuacji w Ukrainie, 10 procent ze sprzedaży preorderu przeznaczymy na jedną z fundacji / zbiorek na pomoc dla Ukrainy"
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
W czwartek premiera numeru PUCH ft. Avi oraz start preorderu o 14:00.
10% zysków ze sprzedaży preorderu trafi do Ukraińców.
Snippet: https://www.instagram.com/tv/CacYTHcqep ... =copy_link
Numer roku?
10% zysków ze sprzedaży preorderu trafi do Ukraińców.
Snippet: https://www.instagram.com/tv/CacYTHcqep ... =copy_link
Numer roku?
Jakoś nie porwał mnie ten numer / imo średnia produkcja.„Nadciśnienie” super mi się słucha i mam nadzieje, że nowy krążek również będzie sztosem.
Edit: Jeśli okładka przedstawiona na stronie jest oficjalną to jest beznadziejna.
Lipa
@UP haha racja ta okładka to katastrofa
@UP haha racja ta okładka to katastrofa
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Cudowne uczucie odskoczyć od rzeczywistości na słuchawkach przy takim sztosie.
Spoiler
Żartowałem, mega nuda.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Nie jaram się zbytnio Drillem, ale ten podkład też nie porywa + Avi za którym też jakoś specjalnie nie przepadam = przeciętny numer.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
O kurwa Avi jak ledwo duka na tym bicie xD
Kocham, pozdrawiam
- ebismolarek
On na każdym ledwo duka
- benzoabuser
- Zbanowany
Jakie kurwa to jest generyczne, odtwórcze i mało oryginalne. Na obecną chwilę lepszym raperem jest Young Multi 
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION