Tadek Firma Solo
Re: Tadek Firma Solo
ale to jest zakuty łeb, 10 lat i zero progresu i ciągle pierdolenie tego beztalencia o tym samym, Putin zrzuci atomówkę, wejdziesz do schronu i zapomnisz o ślizgawce, przypomnisz sobie w 2032, że traciłeś kiedyś kilkanaście minut dziennie na takie forum, wejdziesz sprawdzić jeszcze raz, a tam użytkownik kapeć akurat dzień wcześniej wrzuci track Tadek Firma Symfonicznie - Marsz ku czci Burego albo inne Wybite zęby majora Zapory, a typ się przecież zesrał w sztany jak tylko Oskar Pam Pam wybrał numer Boskiego Romana spomiędzy kontaktów "Adriano", "Aga" i "Ciocia" i wysiadł z napompowanych siedzeń swojego Volkswagena
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
przecież za 10 lat Tadek będzie posłem i członkiem Komisji ds. Edukacji
hm, ale to się w sumie nie wyklucza
hm, ale to się w sumie nie wyklucza
- oKulTywowany
sztyc pisze: ↑02 mar 2022, 16:57 ale to jest zakuty łeb, 10 lat i zero progresu i ciągle pierdolenie tego beztalencia o tym samym, Putin zrzuci atomówkę, wejdziesz do schronu i zapomnisz o ślizgawce, przypomnisz sobie w 2032, że traciłeś kiedyś kilkanaście minut dziennie na takie forum, wejdziesz sprawdzić jeszcze raz, a tam użytkownik kapeć akurat dzień wcześniej wrzuci track Tadek Firma Symfonicznie - Marsz ku czci Burego albo inne Wybite zęby majora Zapory, a typ się przecież zesrał w sztany jak tylko Oskar Pam Pam wybrał numer Boskiego Romana spomiędzy kontaktów "Adriano", "Aga" i "Ciocia" i wysiadł z napompowanych siedzeń swojego Volkswagena
- FruitOffTheWall
sztyc

tadek jak tadek, ale tu zajebał najlepsza zwrotke
tadek jak tadek, ale tu zajebał najlepsza zwrotke
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- filipthekiddo
bo każdy tutaj pierodli psiarnie, ciśniemy z nimi w tekstach ordynarnie
i niech nawet stara społeczniara fakt ten ogarnie
tym kurwom za dużo uchodzi bezkarnie!!!
i niech nawet stara społeczniara fakt ten ogarnie
tym kurwom za dużo uchodzi bezkarnie!!!
- FruitOffTheWall
czekanko wiadomo, licze ze chociaż w 5% będą przekminy jak u tego pana
Spoiler
rip zioloziolo
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=AdcXdxBRtVg
Czasin & ERASPE ''Vatos'' ft. H.Kanino, Łukasz Batóg, Tadek (FIRMA), Jota (GKI Familia), Foreman (Pudelsi), Chris Vane, Webster, Kasia Godzisz, Grabi, OWR, Arsen, DOS, Gruszka (FUZJA), Peter ( Gang PP), Łysy (MTD Crew), PeRJot, Arczi (Szajka), Sabot (Wysoki Lot), Kleszcz, Normano, Kojot , Bazi (HIPOCENTRUM)
Czasin & ERASPE ''Vatos'' ft. H.Kanino, Łukasz Batóg, Tadek (FIRMA), Jota (GKI Familia), Foreman (Pudelsi), Chris Vane, Webster, Kasia Godzisz, Grabi, OWR, Arsen, DOS, Gruszka (FUZJA), Peter ( Gang PP), Łysy (MTD Crew), PeRJot, Arczi (Szajka), Sabot (Wysoki Lot), Kleszcz, Normano, Kojot , Bazi (HIPOCENTRUM)
- gonny_trebor
- Moderator
tadzik najlepiej
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Głosowanie
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
- Jasny
- Zbanowany
Nigdy nie był wybitnym raperem, tak naprawdę jeszcze przed chwilą nie znałem jego nowych kawałków, ale jak już ktoś pisał - progresu zero.
Tyle dobrze, że śpiewa swoim głosem i tam czasem jakieś końcówki przesterowane, przy czym jego głos zawsze wydawał mi się bardzo "suchy" i wcale nieprzyjemny dla ucha.
Jest bohaterem mojego mema o Wołoszańskim (inspirowane)

Dodano po 8 minutach 42 sekundach:
W ogóle o co chodzi w rapie, bo to jedna z kwestii których nie kumam. Każdy raper śpiewa o tym co on robi, kim on jest i w ogóle jakby nie mieli o czym śpiewać. Może dla kogoś to jest interesujące, ja tego nie rozumiem.
Tyle dobrze, że śpiewa swoim głosem i tam czasem jakieś końcówki przesterowane, przy czym jego głos zawsze wydawał mi się bardzo "suchy" i wcale nieprzyjemny dla ucha.
Jest bohaterem mojego mema o Wołoszańskim (inspirowane)

Dodano po 8 minutach 42 sekundach:
W ogóle o co chodzi w rapie, bo to jedna z kwestii których nie kumam. Każdy raper śpiewa o tym co on robi, kim on jest i w ogóle jakby nie mieli o czym śpiewać. Może dla kogoś to jest interesujące, ja tego nie rozumiem.
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
o kurwa jakie złotoFruitOffTheWall pisze: ↑09 mar 2022, 19:01 czekanko wiadomo, licze ze chociaż w 5% będą przekminy jak u tego panaSpoiler
Usunięto...
Ostatnio zmieniony 04 sie 2023, 7:16 przez Tiger, łącznie zmieniany 1 raz.