Elden Ring
Moderator: con shonery
Re: Elden Ring
można predownloadować na steamie już? ktoś wie?
co
nie no niech mnie nawet nie wkurwiają
git dzięki
kupione niech się pobiera przez noc
kupione niech się pobiera przez noc
mam nadzieję, że będą jakieś promocje -100% w rapidszopie w ciągu kilkunastu godzin

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
Ponoć gra ma spory problem z optymalizacją. Klatkuje nawet na 3080 i 32 gb ramu. I to z 1day patchem.
Dość powiedzieć, że XSX nie trzyma stałych 60 FPSów. Dziwne, bo nie wygląda tak ładnie jak np. nowy Horizon.
Dość powiedzieć, że XSX nie trzyma stałych 60 FPSów. Dziwne, bo nie wygląda tak ładnie jak np. nowy Horizon.
- con shonery
- Moderator
Pod wpływem impulsu, oglądając początek recenzji archona, kupiłem i ja. Kolejna piękna gra od from, software, której nie przejdę, ale którą będę polecał wnukom. Za 2h można odpalić, jestem w stanie poświęcić część nocki na pierwsze wrażenia.
Dodano po 2 godzinach 54 minutach :
Wyczyściłem jaskinię tutorialową, mini Boss lamus na zachętę, pokonany za 1 podejściem, resztę zobaczę jutro o ile Putin pozwoli i nie mogę się doczekać.
Dodano po 2 godzinach 54 minutach :
Wyczyściłem jaskinię tutorialową, mini Boss lamus na zachętę, pokonany za 1 podejściem, resztę zobaczę jutro o ile Putin pozwoli i nie mogę się doczekać.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
no i kto tam już powbijał godzinki, jak wrażenia? ja czekam jeszcze na pudełko KURWA
Ja również czekam, dopiero w niedzielę będę mógł siąść do konsolki i pobrać. Teraz tylko przez weekend unikać spoilerów
niestety ale komp outdated a nowej konsoli nie ma więc może kiedyś
chociaż jakbym się uparł to pewnie na 45 klatkach by dało radę na konsoli się grało w 30 to i tak byłoby płynniej
ogólnie to gry singlowe od dłuższego już czasu mnie totalnie nie interesują
ostatnią jaką przeszedłem było RDR2 na premiere czyli już dość dawno
ale to jest jedna z tych nielicznych gier które powodują żal że nie mam na czym tego odpalić
następną taką będzie GTA 6 za 10 lat
chociaż jakbym się uparł to pewnie na 45 klatkach by dało radę na konsoli się grało w 30 to i tak byłoby płynniej
ogólnie to gry singlowe od dłuższego już czasu mnie totalnie nie interesują
ostatnią jaką przeszedłem było RDR2 na premiere czyli już dość dawno
ale to jest jedna z tych nielicznych gier które powodują żal że nie mam na czym tego odpalić
następną taką będzie GTA 6 za 10 lat
Ostatnio zmieniony 25 lut 2022, 12:25 przez instinkt, łącznie zmieniany 4 razy.
-
nigdyniebralemkoksu
Zamówiłem sobie z dostawą na jutro. Pierwszy raz kupuję grę na premierę, zwykle nie mam problemu po prostu grać w gry z backloga po kolei a le z takim podejściem Hollow Knight odkryłem z 4 letnim opóźnieniem. Poza tym myślałem, żeby w coś ala DS3 pograć, a Sekiro trochę się boję.
Uległem presji i kupiłem. Wieczorem zaczynam 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
u mnie niestety gra się nie włącza i zatrzymuje na białym ekranie xD
więcej osób ma tego typu (benc) problem, ale niestety każdy z proponowanych dotychczas fixów nie przepuścił mnie nawet do ekranu z napisem from software czy bandai namco
(
więcej osób ma tego typu (benc) problem, ale niestety każdy z proponowanych dotychczas fixów nie przepuścił mnie nawet do ekranu z napisem from software czy bandai namco
Ale to nieprawda, że na konsoli to się wciska graj i się gra
Nie no byku, życzę ci rozwiązania problemów.
Nie no byku, życzę ci rozwiązania problemów.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- con shonery
- Moderator
Kurde myślałem że będzie łatwiejsze xd
Margit ty kurwo jebana!!
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Astrolog e(L) wariato melduje się
dzięki, ale jak się okazuje raczej nie pogram dopóki panowie z from software lub modderzy nie uczynią gry kompatybilnej z wcześniejszymi wersjami directxa, co nawet nie wiem czy może się wydarzyć, więc wrócę kiedyś jak kupię coś z lepszą kartą graficzną albo konsole