Curren$y & The Alchemist - Continuance (2022)
Re: Curren$y & The Alchemist - Continuance (2022)
Whale Watching
W ogóle jaką zwrotę tu Styles P rzucił. Mega numer.
Nie rzucił mnie na kolana ten album tak jak dokonania Spitty z Fraudem z 2020, ale na pewno jest to jedna z lepszych rzeczy od niego, raczej na pewno od wszystkiego co wydał w 2021.
Kawałek z Babyface Ray'em
Kawałek z Babyface Ray'em
podbijam
jedyne co zapamiętałem to świetny bicik na traku że stylesem, no nie wiem, już przesyt mam tego alchemista i ciekaw jestem kiedy dla innych odtwórczy się stanie
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
No Yeast z Boldym, Whale Watching z Ghostem i Louis Baggage z Babyface Rayem to potężne kawałki. Reszta faktycznie mało zapamiętywalna i już nie wracam. Zalajkowałem tylko te 3 w spotify. Ogólnie lekki zawód.
Do sprawdzenia.
I acha, jestem team że Alchemist już powoli zaczyna tracić pare.
I acha, jestem team że Alchemist już powoli zaczyna tracić pare.
no może rzeczywiście na tej płycie już troszkę wytracił impet, ale imo dopiero na tej. przy czym mam wrażenie, iż jednak wynika to z tego, że on już ze Spittą zrobił tak wiele rzeczy, że już mu ta współpraca spowszedniała, Curren$y jakoś super wymagającym partnerem raczej nie jest, zazwyczaj interesuje go podobny klimat bitów i brzmienia, nie ma chyba ochoty na jakieś wolty, no i trochę taki autopilot im się włącza.
no nie mniej całkiem spoko materiał dla mnie, ale ja mam już od dawna słabość do waluty na bitach ALCa, co poradzę. Whale Watching piękne
no nie mniej całkiem spoko materiał dla mnie, ale ja mam już od dawna słabość do waluty na bitach ALCa, co poradzę. Whale Watching piękne
Nudne są te bity. Zapamiętywalne, dobre utwory można zliczyć na jednej ręce. Nie no serio coś jest nie tak z Alcem że rozmienia się co nowy album ze swoim udziałem na drobne. To genialny producent tego mu nie odbieram ale nie wszystko mi sie od niego podoba.