Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Sportowy Offtopic
Badżmy kurwa poważni, jakby nie licząc to Dubaj, Malediwy i lot do NY z przelotami i pierścionkiem(zakładam że przy takich zarobkach szarpnął się po kosztach na 1 karat conajmniej) to lekko licząc sporo ponad 50k, licząć po taniości, a spokojnie podejrzewam budżet mógłby się koło 100 kręcić bo zakładam że nie spali w najtańszych hotelach, bazując tylko na wyżywieniu hotelowym pierścionek nie był z chujowym kamieniem i nie lecieli klasą ekonomiczna. Jeśli w dodatku prrzy takich zarobkach grając od x lat i żyjąc z influenserstwa nei byli w stanie odlozyc na taką operację to po karierze będą mieszkali pod mostem
- retriakaretrox
A tak w kwestii kanału sportowego, nie uważacie, ze to może być pierwszy upadek Stana? W sensie, Stano zawsze podejmował tematy mocno 0-1kowe, gdzie łatwo mógł przyjąć stanowisko 90% społeczeństwa i zebrać masę propsow, tu przyjął stanowisko raczej odwrotne, zreszta widać po komentarzach, że fanbasa KS wbij szpilki Krzychowi
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Juz raz zostal dobitnie przecwelony (slusznie) przez swoj fanbejs jak krytykowal piractwo i porownywal adblocka do kradziezy samochodow czy cos
Kurwa jebnijcie się w łeb, akurat jak Dziki jest debilem to tutaj ma racje, Kubuś ma w kurwe hajsu w nieruchomościach, biżuterii, samochodach a zbiera na dziecko hahah Ja pierdole, weście już zrzućcie bombe na ten świat w cholere bo to się musi skończyć.
przecież nie zbiera, kolejny który nie rozumie.
Wiadomo, że Rzeźniczak to debil i strasznie antypatycznym typem się stał, nawet ta ostatnia kartka i ten gest z Radomiakiem to pokazuje, ale akurat jak pomyślałbym przed aferą którego polskiego piłkarza kojarzę z pomocą dla chorych dzieci no to byłby jednym z pierwszych i nie musiał mi tego Stano podpowiadać.
Ciężki temat generalnie, tej masowej przypierdolki nie kumam jeśli chodzi o ten hajs, bo wiadomo że zostawienie laski w 9 miesiącu ciąży to mega frajerstwo.
Wiadomo, że Rzeźniczak to debil i strasznie antypatycznym typem się stał, nawet ta ostatnia kartka i ten gest z Radomiakiem to pokazuje, ale akurat jak pomyślałbym przed aferą którego polskiego piłkarza kojarzę z pomocą dla chorych dzieci no to byłby jednym z pierwszych i nie musiał mi tego Stano podpowiadać.
Ciężki temat generalnie, tej masowej przypierdolki nie kumam jeśli chodzi o ten hajs, bo wiadomo że zostawienie laski w 9 miesiącu ciąży to mega frajerstwo.
Być może chodzi o to, że te zbiórki powinny być dla ludzi, którzy bez pomocy w życiu by nie zobaczyli takich pieniędzy na oczy, a nie dla dziuni, która akurat nie może się dogadac że swoim pilkarzykiem, żeby wyciągnął z kieszeni 300 tysięcy. Ale co ja tam wiem.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Jak ktoś chce się wypowiedzieć, to niech najpierw zobaczy materiał, bo niektóre posty powyżej o helikopterach itd to xd. No ale macie w skrócie:
Dziecko dostało już pierwszą dawkę chemioterapii która podobno poprawiła stan zdrowia.
Stępień zrobiła zbiórkę, bo chce wysłać dziecko na leczenie do Izraela.
Rzeźniczak, któremu doradzają/doradza jakaś tam komisja lekarska, nie pamiętam bo jest 3 w nocy a oglądałem rano, polecają zostawienie dziecka i dalsze leczenie na miejscu. Nie organizował zbiórki. Hajs pewnie ma, ale kierując się poprawą zdrowia, i zaleceniami lekarzy woli żeby zostało w Polsce.
Być może w Izraelu są lepsi lekarze - nie wiem. Ale rozumiem punkt widzenia.
A samo zostawienie jej pod koniec ciąży bardzo chujowe zachowanie.
Dziecko dostało już pierwszą dawkę chemioterapii która podobno poprawiła stan zdrowia.
Stępień zrobiła zbiórkę, bo chce wysłać dziecko na leczenie do Izraela.
Rzeźniczak, któremu doradzają/doradza jakaś tam komisja lekarska, nie pamiętam bo jest 3 w nocy a oglądałem rano, polecają zostawienie dziecka i dalsze leczenie na miejscu. Nie organizował zbiórki. Hajs pewnie ma, ale kierując się poprawą zdrowia, i zaleceniami lekarzy woli żeby zostało w Polsce.
Być może w Izraelu są lepsi lekarze - nie wiem. Ale rozumiem punkt widzenia.
A samo zostawienie jej pod koniec ciąży bardzo chujowe zachowanie.
Ta zbiórka (według tego co Krzysiu mówi) nie jest na leczenie, tylko na badania w Izraelu.
całe szczęście że Krzysztof Stanowski wydarł pizdę na ten temat trzy dni po tym jak obiecywał, że nie wydrze pizdy na ten temat
dzięki temu mam na dany temat już kompleksową opinię podpartą rzetelnym researchem i wiem w którą stronę skierować swoją pogardę
dzięki temu mam na dany temat już kompleksową opinię podpartą rzetelnym researchem i wiem w którą stronę skierować swoją pogardę
fajne, jednego obrońcy nie zgadłem
wysłałem ziomowi co jest fanem lpool a on że nie wie co to wordle 🥶
wysłałem ziomowi co jest fanem lpool a on że nie wie co to wordle 🥶
- ebismolarek
Fajen
Missing 11 22 11/11 16 14:08
LIVERPOOL
Leeds
Premier League 13/10/2001
🟩🟩🟩
🟩🟩🟩
🟩
🟩
🟩
🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩
🟩
🟩
🟩
🟩
🟩🟩
🟩🟩🟩🟩
🟩🟩
🟩
🟩🟩
Ale ciężary z tym chłopem na 10 liter
Missing 11 22 11/11 16 14:08
LIVERPOOL
Premier League 13/10/2001
🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩
🟩
🟩🟩
🟩🟩
Ale ciężary z tym chłopem na 10 liter
Żelek był w piramidzie finansowej
-
ksiazenieporzadek
mogliby dać coś z czasów współeczesnych a nie dla boomerów
dziś lpool - leeds, chyba na tej zasadzie to dali
fajne choć trochę mniej dopracowane skoro można sobie wpisywać losowe litery i je wykluczać, ale no zrobiłem 7/11 za pierwszym a totalnie zapomniałem typa jak
Spoiler
Henchoz