Sentino
- OmarStooleyman
Re: Sentino
Żaden, ale chyba każdy kiedyś dojrzewa i ciekawi mnie ile jeszcze Sebek będzie zaprzeczał naturze xD. Już nie zesrajcie się, wcale nie chwalę ruchów Falcona i Penera, czy innych raperzyn którzy z wiekiem stracili zadzior, każdy go kiedyś straci, testosteron już nie ten sam
sugerowanie że sentino dbający o wygląd i zdrowie nie bije testosteronu
nom albo KękęOmarStooleyman pisze: ↑23 lut 2022, 10:54 Zamiast pójść w bardziej dojrzałe, refleksyjne tony jak Sokół czy Peja
- OmarStooleyman
No wszyscy tatusieją, brzuszki rosną, a król Sentino niczym Stallone rapu, wiecznie młody 
- OmarStooleyman
Wiesz, podstawą dojrzałości jest zrozumienie faktu, że nie każdy musi się jarać tym samym. Ja tu tylko zarzuciłem kminę, nie spodobała się, okej, ale chuj ci do moich postów 
po to się bawisz w hiphop żeby odpierdalać szalone nuty, to nie jest muzyka dla zgredów, musisz mieć tego dzieciaka chociaż w sercu
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
- OmarStooleyman
Totalnie mnie nie zrozumieliście, ja nie uważam, że dziadzienie to coś dobrego, absolutnie nie. Tylko próżno szukać na polskiej scenie drugiego takiego Sento jeżeli chodzi o długowieczność i podtrzymanie tej świeżości, zastanawia mnie ile jeszcze tak pociągnie, być może będzie protoplastą rapera do emerytury. Nasze dinozaury straciły zęby z czasem, zmieniły poglądy jakie głosiły za gówniarza i stały się poniekąd zaprzeczeniem tego, co przyciągnęło wielu do rapu, czyli właśnie ten gówniarski bunt, luz i łamanie zasad. Mu się udaje całkiem zgrabnie oszukać wiek, nie tylko wizualnie, ale i całym swoim zachowaniem. Zastanawia mnie od strony socjologicznej ile jeszcze faktycznie utrzyma taką falę, bo nadal ma perspektywy na rozrost widowni. Inne dinozaury wcześniej wspomniane jadą już tylko na wiernych fanach, co zestarzeli się razem z nim, albo zeszli oni do jakiejś drugorzędnej roli menadżera wytwórni itp.
Nadal uważam, że to trochę takie żenujące, bo rap nie jest dla zgredów z lookiem pedofilskim, ale kto wie, może oszukał system xD
Nadal uważam, że to trochę takie żenujące, bo rap nie jest dla zgredów z lookiem pedofilskim, ale kto wie, może oszukał system xD
- SentoAlainDelon
30 minutowy monolog bez zacinania się, on by mógł na freestylu napisać lepszy scenariusz niż vega na kolejnego pitbulla.
Sentino to jest jednak mistrz
ten lajf
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
GSP propsuje Sentino i ciśnie z pedałami ze Step Records XD Nagranie nie moje, ktoś na grupkę SICARIO$ wrzucił
Ostatnio zmieniony 06 mar 2022, 20:52 przez Zephyr, łącznie zmieniany 1 raz.
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
- FruitOffTheWall
dobrze gsp mowi, licze na jakies odp step armii
ale kurwa nagrywanie prywatnych głosówek takie mehh, nie mowie tu o pozdrowieniach ktore ktos zajebał w głósówce np tylko mozliwe ze gsp nie chciał żeby to ujrzało światło dzienne, ale z drugiej strony jakby nie chciał to by tego nei gadał do randomowego fana
ale kurwa nagrywanie prywatnych głosówek takie mehh, nie mowie tu o pozdrowieniach ktore ktos zajebał w głósówce np tylko mozliwe ze gsp nie chciał żeby to ujrzało światło dzienne, ale z drugiej strony jakby nie chciał to by tego nei gadał do randomowego fana
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Gsp nie ma nic do ukrycia, intruz i dawid masturbator to łaki i nie jest to żadna tajemnica, wiec mowi jak jest, po prostu stwierdza fakty, props krociutko ze szczerbatymi