Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Re: Sentino

Post autor: FruitOffTheWall »

bombastyczny pisze: 22 lut 2022, 20:47 Co do Marlenki to malik na tijarze rzucił taki wers:
Facetem nie czyni to że dziecko zrobiłeś
Rozkochałeś i w ciąży kobietę zostawiłeś
Miałeś dla ekipy brać wyrok na klatę
Najgłośniej szczekał a to zwykły frajer

to od marlenki rafatusa?

:bowdown:
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
bombastyczny

Post autor: bombastyczny »

Nie, to ta Marlenka która czeka w domu, a czy malik nawija o niej czy nie to chuj wie ale to nie zmienia faktu ze chłop zostawił babę z dzieckiem dla eskortki
Ostatnio zmieniony 22 lut 2022, 21:08 przez bombastyczny, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
moshe

Post autor: moshe »

ksiazenieporzadek pisze: 22 lut 2022, 20:55 to o kimś innym, a nie Marlence, ale kmwtw
chodzi mi o profil tej dupy :bag:
bombastyczny

A to tak, to napewno jego dupa, wrzucała na story np ta słynna żyrafę z lajwow albo tego psiaka białego co seba go miał na klipie i foty z nim, tam jeszcze inne rzeczy były ale już nie pamietam ale to ona na 100%
Ostatnio zmieniony 22 lut 2022, 21:13 przez bombastyczny, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
SentoAlainDelon

Post autor: SentoAlainDelon »

bombastyczny pisze: 22 lut 2022, 20:47 Co do Marlenki to malik na tijarze rzucił taki wers:
Facetem nie czyni to że dziecko zrobiłeś
Rozkochałeś i w ciąży kobietę zostawiłeś
Miałeś dla ekipy brać wyrok na klatę
Najgłośniej szczekał a to zwykły frajer
To akurat było o dziecku które zrobił byłej dziwce a obecnie dziewczynie Bałagana.

Pozdrawiam kolege doktora
bombastyczny pisze: 03 lut 2022, 23:21 Przecież po nim odrazu widać ze miał nie jedną operacje robioną i imo to już wyszło za poziom dbania o siebie i zaczyna to wyglądać karykaturalnie ze chłop 40 lat wyglada na jakiegoś ciepłego 20 latka
bombastyczny

Up, ty musisz być upośledzony ze wierzysz ze dziecko bałagana zrobił seba, kaz się z nia spotykał wcześniej zanim była w ciąży, przecież on ja poznał jak kręcił klip i raczej tam z brzuchem nie biegała
Awatar użytkownika
SentoAlainDelon

Post autor: SentoAlainDelon »

Kaz i Sebek poznali matkeboską na odlotach, różnica tak że Kaz zakochał się w dziwce a Sebek zrobił jej bachora
Stoner Simpson

Post autor: Stoner Simpson »

Uwielbiam ta teorie spiskową xd :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

na chuj ten sebek się przeprowadzał ja sie pytam,wysłał sprzęt w pisdu a była opcja nagrania na nowo pistolet acoustic version
This page is no longer available.
Archeros

Post autor: Archeros »

Stoner Simpson pisze: 22 lut 2022, 17:13 Ona się prostytuowała a on żył za jej hajs
no to tu chyba tak nie było skoro się rozstali

Dodano po 40 sekundach:
bombastyczny pisze: 22 lut 2022, 18:14 Przecież ta jego obecna narzeczona to na 90% eksortka, wcześniej miała na ig w opisie napisane berlin/Dubaj i zdjęcia z Dubaju przy porsche albo lambo albo jakieś foty z jachtow.
a to nie tak że jej stary bogaty jest?

Dodano po 59 sekundach:
ksiazenieporzadek pisze: 22 lut 2022, 20:55kmwtw
to objaśnij wszystkim panie wszechwiedzący XDD
Stoner Simpson

jest i to on sponsoruje sebka, podobno to jakiś boss cartelu z La Linea
Archeros

bombastyczny pisze: 22 lut 2022, 20:59 chłop zostawił babę z dzieckiem dla eskortki
ludzie tutaj mnie rozpierdalają, teorie spiskowe jak z botoksem XD

Dodano po 1 minucie :
Stoner Simpson pisze: 22 lut 2022, 21:59 jest i to on sponsoruje sebka, podobno to jakiś boss cartelu z La Linea
rozumiem że żart ale gdzieś czytałem że stary albo jakiś jej wujek jest z Włoch i jakoś wysoko postawiony czy coś takiego
Awatar użytkownika
NSX

Post autor: NSX »

kaz utrudnia teraz kontakt i taka jest prawda
oyama pisze: 22 paź 2022, 20:13boli was wielki King Sento
JEŚLI JESTEŚ TAKA PIĘKNA TWOJA DUPA WIELKA
TWERK TWERK SUKO RÓB TWERK
Awatar użytkownika
Koi

Post autor: Koi »

[/quote] rozumiem że żart ale gdzieś czytałem że stary albo jakiś jej wujek jest z Włoch i jakoś wysoko postawiony czy coś takiego
[/quote]

Jego ojciec jest architektem/prowadzi kancelarie prawniczą (Jedno z tych dwóch, bo szczerze nie pamiętam). Co do wujków to z tego co przedstawiał kiedyś na lajwach - jeden z Interpolu, który rzekomo mógł na jego życzenie pozbyć się wujka Aliego na stałe, ale w sumie nie, bo widywał go tylko podczas świąt wielkanocnych, a drugi prowadził plantacje winogron na południu Włoch i był jakimś byłym killerem z Specnazu czy czegoś tam innego. :D
Archeros

Koi pisze: 22 lut 2022, 22:31 Jego ojciec jest architektem/prowadzi kancelarie prawniczą (Jedno z tych dwóch, bo szczerze nie pamiętam). Co do wujków to z tego co przedstawiał kiedyś na lajwach - jeden z Interpolu, który rzekomo mógł na jego życzenie pozbyć się wujka Aliego na stałe, ale w sumie nie, bo widywał go tylko podczas świąt wielkanocnych, a drugi prowadził plantacje winogron na południu Włoch i był jakimś byłym
ja pisałem o niej i jej rodzinie, to że jego ojciec jest architektem to wiem
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

Cała rodzina Sentino robi ruchy. Zabawne są te wszystkie posty o tym kto i co robi i kim jest. Później wejdzie tu taki sicario co pisze król sentino na szkolnej tablicy i się zsika z wrażenia jakim real OG jest Sento.
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Ciekawi mnie ile jeszcze będzie mógł podtrzymać swój image ociekającego dripem pseudo-gangsta niewiadomego pochodzenia. Chłop blisko 40 lat, a zachowuje się jak Piotruś Pan wyzywając się na lajwie z Oskarkami bez ojców, dla którego taki Alvarez musi być coś na wzorem ojca czy starszego brata, stąd podnieta Królem Sentinoooooo.

Zamiast pójść w bardziej dojrzałe, refleksyjne tony jak Sokół czy Peja i zmądrzeć na starość to ten nadal bawi się jak za czasów SCiBu i odmładza się jakimiś Nitrozyniakami xD. Żenująco się na to patrzy. Już lepsza była jego lekko depresyjna, zmeliniona wersja z lajwów wczesno-koronawirusowych, przynajmniej była bardziej autentyczna xD
oyche

Post autor: oyche »

OmarStooleyman pisze: 23 lut 2022, 10:54 Zamiast pójść w bardziej dojrzałe, refleksyjne tony jak Sokół czy Peja
xD
starczy że belmondo zezgredział
Stoner Simpson

Belmondo to został wyruchany przez faceta a nie zezgredzial
wst

Post autor: wst »

Dzięki Bogu, że tego nie zrobił, co to w ogóle za wzór Sokół i Peja.
ODPOWIEDZ