Young Igi & Żabson - Amfisbena (2022)
Re: Young Igi & Żabson - Amfisbena (2022)
zajebiste połączenie, czekam na więcej projektów w takim składzie! 
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
Mega chujowy album. Żabsona już przekreśliłem, w jego przypadku nie ma nadziei na nic. A że Igi z fajnych podśpiewywanych numerów przeszedł na to stękanie rodem z USA - do widzenia panu.
- SuperRapMaster
Chujowe, nie słuchałem.
No, dziewczyny sobie chwalą pilates z płytką Żabsona i Igiego.
no wlasnie Palucha bys puscil kolego on jest dopiero M Ę S K I
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Paluch Raf Camora 187 Major SPZ Bonus RPK drill tego słuchają prawdziwi mężczyźni na siłowni.
Żarty żartami, rozumiem że każdy ma swoja lotkę, ale nie wiem jakiego rodzaju wysiłku trzeba się poddawać żeby to stękanie Żabsona i Igiego w jakimś stopniu uprawiając sport pomagało albo sprawiało przyjemność.
- the badman
- Artysta
Co to za pierdolenie, ja se włączam na siłce czy przy biegu te playlisty "workout music" i kurwa zero jaranka. Włączam se swoją playliste, kawałki które lubie i choć by to byłomoherowy pisze: ↑20 lut 2022, 21:47 Paluch Raf Camora 187 Major SPZ Bonus RPK drill tego słuchają prawdziwi mężczyźni na siłowni.
Żarty żartami, rozumiem że każdy ma swoja lotkę, ale nie wiem jakiego rodzaju wysiłku trzeba się poddawać żeby to stękanie Żabsona i Igiego w jakimś stopniu uprawiając sport pomagało albo sprawiało przyjemność.
Kod: Zaznacz cały
Płacę wysokie podatki, zbyt wysokie podatki
Chodzę do kancelarii, a nie do korporacji
Kupuję działki, nie narkotyki, chcę mieć statki jak kosmici- the badman
- Artysta
Niestety tego się słuchać nie da
na silce young dolph najlepiej wjezdza, albo ten zeszloroczny collab lil baby'ego z durkiem
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
-
Stoner Simpson
Ja włączam czasami na silce major specnaz i 187 i jak ktoś mówi żebym przyciszył to każe wypierdalac bo mówię ze i tak lepsze niż to co leci z radia a poza tym nie po to tyle zapłaciłem za jbla żeby słuchać kurwa pitbula na siłowni
lol ja se normalnie podcastów słucham
to nie jest temat o siłowni
jeśli miałbym ten album określić jednym słowem, byłaby to zajawka, z płyty aż kipi miłością do hiphopu, pomiędzy chłopakami jest tak zajebista chemia, czuć, że nawijka sprawia im ogromną przyjemność (przeplatane wersy
), długo nie zejdzie z moich słuchawek
jeśli miałbym ten album określić jednym słowem, byłaby to zajawka, z płyty aż kipi miłością do hiphopu, pomiędzy chłopakami jest tak zajebista chemia, czuć, że nawijka sprawia im ogromną przyjemność (przeplatane wersy
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
- Moltisanti
Dla mnie to kipi gównem, fajnie że mają zajawe ale akurat tych dwóch typów to się słucha bo potrafią skleić fajne melodie, a tutaj jest jakieś generyczne dukane flow przez cały krążek
-
encrenoire
Ja podcastow slucham tylko do niektorych cwiczen izolacyjnych, cardio, rozciagania. Do reszty jednak potrzebuje (przez przyzwyczajenie, pewnie) niestety muzyki i to nie kazdej.
Przesłuchałem tych 8 numerów. Na YouTubie miałem czerwone paski czyli słuchać musiałem, na to wychodzi, więc nie sprawdzam już. Tylko coś z Marsem raz jeszcze przesłuchałem i Icey. Nie pamiętam nic, nie wrócę do tego, nie moje loty. Pamiętam tylko że Żabson nosi białe majty, dlatego obsrać się nie może. Ja staram się nie srać w majtki, niezależnie jakiego koloru są. Kiedyś lata temu miał wers że nie może się oprzeć, bo ma drogi plecak czy jakoś tak xD Z biegiem lat teksty dalej ma jakie ma. Nie wiem nic z tego więc już nie pisze, na koniec dodam że to raczej nie odbiło się większym echem jakoś co nie? z 3 lata temu myślę bardziej by ludzie słuchali, ale to moje odczucie być może całkiem oderwane od rzeczywistości
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
to igi byl, opinion discarded
Hotel Maffija 2 skradł cały hype.
Dodano po 8 godzinach 32 minutach 18 sekundach:
Dodano po 6 dniach 22 godzinach 56 minutach 42 sekundach:
"Ze względu na obecną sytuację na świecie, my jako artyści, uważamy, że teraźniejszy czas, wymaga od nas pełnego skupienia uwagi na wydarzeniach dziejących się za wschodnią granicą. Chcemy okazać solidarność i pełne wsparcie dla Ukrainy. Dlatego podjęliśmy decyzje o przesunięciu premiery albumu ”amfisbena” na dzień 11.03.2021. Decyzja ta wpływa na zmiany dat trasy koncertowej"
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji