Senti piękny zestaw prowo odklejki jest kontent i przewidywalne riposty your mother your father ale za opis intruza props haha ktos powinien mu to podesłać i TPS XD trampki dobiera dobrze do dresów
W KAŻDYM BĄDŹ RAZIE Alvarez dziwnie inny zrobił się na mordzie,ciekawe czy schudł i ten grzybek dodaje mu innowacji patrząc na zeszły rok oraz ciekawe co było jeżeli,było ofkors było, jedzone na filmie
Intruz dostanie ode mnie w łeb. Dawid Szmacior dostanie ode mnie w łeb. Jak ja was zobaczę, jak was kur*y dorwę na ulicy, gdziekolwiek w Polsce, to ja wam zmieniam kur*a tok myślenia, życia. Będziecie ku*wy je*ane pod inkubatorem i może coś się wam wtedy zmieni. (…) Intruz, jak ja cię kiedyś zobaczę na ulicy, to cię zfiletuję – powiedział Sentino.
Odpowiedź Intruza numer 1:
Ten pajac nie wie, co to inkubator… Bo sam został wyskrobany do pudełka po butach i wyj*bany na tratwę… Uchodźca!
Odpowiedź Intruza numer 2:
Oho, internet huczy, że będę filetowany xd. Sebuś – codziennie możesz mnie spotkać na ulicach Opola, także konkretnie: kiedy się widzimy, bo zapowiadasz ten przyjazd do Polski już od kilku miesięcy jak twoja przyjaciółka Ewa, a tu ani widu ani słychu pow pow pow
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Smutno się patrzy na to jak bardzo jest odklejony, fala nastoletnich fanów z relacji na ig to najgorsze co mogło mu się przytrafić tak na prawdę. Liczę na to, że karta się odwróci, Sebastian znowu odpierdoli jakąś krzywą akcję i powróci za kilka lat zmenelony w żółtych zębach