Lost Ark
Moderator: con shonery
Re: Lost Ark
Ja pobieram spróbuję coś popykać
też prawdopodobnie dołączam w tym tygodniu, oglądałem u kilku streamerów i bawili się fajen, tylko nie jestem jeszcze pewien czy tak sami z siebie, czy sypnęli im groszem
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Ja pykam na Kadan, zapraszam do wspólnej zabawy, dodamy was do gildii.
Problem tylko, że póki co zablokowali możliwość tworzenia postaci na tym serwerze bo jest overcrowded, ale wątpię żeby ten stan rzeczy już taki pozostał tego typu.
Wbiłem póki co 40lvl paladynem i sieka się zacnie, a lvling to właściwie tylko prolog cnie także gierka zaczyna się w endgame
Problem tylko, że póki co zablokowali możliwość tworzenia postaci na tym serwerze bo jest overcrowded, ale wątpię żeby ten stan rzeczy już taki pozostał tego typu.
Wbiłem póki co 40lvl paladynem i sieka się zacnie, a lvling to właściwie tylko prolog cnie także gierka zaczyna się w endgame
grać raczej nie będę ale oglądam sobie streamek asmongolda, 400k widzów jebany nabił próbując wejść do gierki 
kurwa poblokowali serwery nie da sie chara zrobić na tych starszych serwerach jak kadan czy neria
?? no kurwa grałeś w WoWa, Lineage czy inne tego typu wysrywy? Prawdziwa gra zaczyna się po wbiciu maksymalnego lvlum czego nie rozumisz?
no właśnie w takim SWTOR nie, ale już pewnie nie będzie nigdy takiego MMO z takim story, za droga zabawa
kurde oglądam dzisiaj trochę streamu asmongolda i nawet tam ciągle pierdolą o sentino, nie da się od tego uciec
ej ja wszystko rozumiem ale dlaczego na start dają mi itemki na jakimś kurwa 50 lvlu
dobra na którym świecie najmniej p0laków
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Wydaje mi się, że na każdym są. Najwięcej ich na Nerii, ale to screen z Thaemine:

Spoiler

Ostatnio zmieniony 13 lut 2022, 18:37 przez Parlae, łącznie zmieniany 1 raz.
Xayoo ostatnio przedstawił gierkę na streamie także częstotliwość takiego humorku na pewno wzrośnie
Łoo wbiłem bez kolejki po raz pierwszy. Jakiś bug albo zwiększyli pojemność realmów?
jaki serwer ślizgawka?
Dodano po 15 minutach 55 sekundach:
o kurwa kolejka jak za czasów tibijskich co się wracało ze szkoły, ustawiało kolejkę i szło na obiad, odrobić lekcje, ponapierdalać ze starym pijanym i dopiero można było grać
Dodano po 15 minutach 55 sekundach:
o kurwa kolejka jak za czasów tibijskich co się wracało ze szkoły, ustawiało kolejkę i szło na obiad, odrobić lekcje, ponapierdalać ze starym pijanym i dopiero można było grać
Slen, 42 shadowhunter
Z rana wbić luźno, gorzej wieczorami
Z rana wbić luźno, gorzej wieczorami
ja na Inanna. jest spoko, bo w porównaniu z serwerami, na które wbili ludzie z Founders Packami, kolejki są bardzo małe.
możliwe, że na 50 levelu grę rzucę, ale to zależy od tego, jak rzeczywiście duży i nudny będzie ten grind. w porównaniu do wersji KR/RU podobno dość mocno go zredukowali (przynajmniej aktualne tiery). kasy na to nie wydam, chuj im w dupę
możliwe, że na 50 levelu grę rzucę, ale to zależy od tego, jak rzeczywiście duży i nudny będzie ten grind. w porównaniu do wersji KR/RU podobno dość mocno go zredukowali (przynajmniej aktualne tiery). kasy na to nie wydam, chuj im w dupę

ソロで帰る道すがら
挨拶さえもできないさ
待っても去っても変わらない
そうだ! これからだぜ?
Który serwer wybrać jak chce mieć noobow jak ja