[serial][HBO] Euforia / Euphoria (2019 -)
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial] Euphoria (2019)
Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 14:03 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
nie no o grubej niech nic nie dają ale mi też się sezon mniej podoba niż pierwszy i też fez ze starym nejta najlepsze wątki
- MalkoNTENT
Co to za piosenka leciała
?
Bardzo fajnie to wyszło
Spoiler
Podczas tańca ojca nejta i cassie
Bardzo fajnie to wyszło
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
może to
Drink Before the War - SINÉAD O'CONNOR
Cal picks this song on the jukebox and sings along. Cassie sings along at Maddy’s.
tunefind.com fajna rzecz polecam
Drink Before the War - SINÉAD O'CONNOR
Cal picks this song on the jukebox and sings along. Cassie sings along at Maddy’s.
tunefind.com fajna rzecz polecam

pozdrawiam cieplutko
- KillerCroc
Niech zrobią spin-off z Fezem
Spoiler
Ogólnie ja się trochę czuję jakby brakło odcinka pomiędzy 3 a 4
W ogóle ta jazda z tą walizą Rue to zahacza już o bekę. Wiadomo że serial daleko ma do realistycznych ale nie wyobrażam sobie jak ten wątek ma się w ogóle potoczyć, przecież jak ona wpadła do tej dilerki na chatę to myślałem, że ją wyjebie na zbity ryj a nie zbije piątkę i da jej w kredo 10 koła towaru
W ogóle ta jazda z tą walizą Rue to zahacza już o bekę. Wiadomo że serial daleko ma do realistycznych ale nie wyobrażam sobie jak ten wątek ma się w ogóle potoczyć, przecież jak ona wpadła do tej dilerki na chatę to myślałem, że ją wyjebie na zbity ryj a nie zbije piątkę i da jej w kredo 10 koła towaru
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 14:07 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Najnowszego odcinka nie widziałem, ale poza świetnym e01, póki co wyglada to na niepotrzebny sezon. Na ale s01 też zaczął wjeżdżać mocniej w okolicy 4-5 odcinka, więc mam nadzieję, że ten dzisiejszy dobrze rokuje.
ćpuńskie dramy na forum > ćpuńskie dramy za miliony prosto z Hollywood
na chwilę obecną historia jest kompletnie nieangażująca, no ale skoro czytam, że trzeba było kompletnie przepisać scenariusz drugiego sezonu, bo niektórzy aktorzy się nie znoszą, to cóż począć
na chwilę obecną historia jest kompletnie nieangażująca, no ale skoro czytam, że trzeba było kompletnie przepisać scenariusz drugiego sezonu, bo niektórzy aktorzy się nie znoszą, to cóż począć
haha no zastanawiałem się czemu ten wątek nie jest kontynuowany za bardzo
ten sezon juz mnie powoli zaczął irytować, ale 5 odcinek obronil honoru, mocne gówno
Spoiler
śmiechłem mocno jak po cukierkowym tekście Cassie "just take it one day a time", Rue ją zapytała od kiedy jest bolcowana przez Nate'a
No 5 odcinek na grubo wjechał
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
no fajny ten 5 odcinek, rozumiem czemu go twórcy hajpowali
ktoś mi wytłumaczy:
ktoś mi wytłumaczy:
Spoiler
czemu tak chora pojebka była nauczycielka dała Rue morfinę dożylnie? W sensie ona ewidentnie chciała jej to konkretnie dać a nie coś innego bo miała pilsy, mimo że mówiła, że nie miała. Nie kumam co by miała przez to zyskać i czemu jej to było na rękę?
- MalkoNTENT
Ale mocny odcinek, chociaż mnie za intensywny w te przypały. Pierwsze 20 minut i Zendaya mistrzostwo.
Spoiler
Coś mi się wydaje, że siostra Rue strzeli samobója
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Zendaya co daje
niezmiennie wybitna kreacja. ten sezon póki co gorszy, ale 5 odcinek moc, więc mam nadzieję, że się rozkręci.
Ostatnio zmieniony 08 lut 2022, 10:47 przez clockers, łącznie zmieniany 1 raz.
co jest wybitnego we wkurwiającej nastolatce wjebanej w dragi i robiącej przeróżne miny, serio nie kumam zachwytu jej rolą, dla mnie jest jest najgorszą postacią zaraz po nejcie
Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 14:07 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
jak jej nie lubisz to masz trochę przesrane bo przez najbliższe kilka lat będzie najbardziej rozchwytywaną aktorką w hollywood
koniec pisze: ↑07 lut 2022, 22:23 no fajny ten 5 odcinek, rozumiem czemu go twórcy hajpowali
ktoś mi wytłumaczy:Spoiler
czemu tak chora pojebka była nauczycielka dała Rue morfinę dożylnie? W sensie ona ewidentnie chciała jej to konkretnie dać a nie coś innego bo miała pilsy, mimo że mówiła, że nie miała. Nie kumam co by miała przez to zyskać i czemu jej to było na rękę?
Spoiler
Moim zdaniem chciała ją uzależnić od morfiny i sprzedawać ją jako niewolnicę seksualną, ale może to nadinterpretacja. Ta chora pojebka powiedziała wcześniej, że nawet jak Rue nie ma pieniędzy to ma coś czego inni chcą.
no fajny ten odcinek, ale..
Spoiler
wkurwia mnie kierunek jaki obrał ten serial, policyjny pościg wyjęty jak z jakiejś taniej komedii, chujowa scena z house robbery i ta babka-plug, co w kredo opierdala dragów za kilkanaście tysięcy dolarów, częstuje nieletnią małolatę morfiną i rzuca aluzje związane z pracą jako prostytutką or sth, nie wiem, nie kupuję tego totalnie