Paluch

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto bardziej się kompromituje?

BORtwick
18
36%
paluch
32
64%

Liczba głosów: 50

Awatar użytkownika
yungXpaproch

Re: Paluch

Post autor: yungXpaproch »

doncic pisze: 30 gru 2021, 19:51 Fanem Palucha nie jestem
Spoiler
Obrazek
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
SuperRapMaster

Post autor: SuperRapMaster »

Wiedzieliście, że Paluch przestał się strzyc na łyso?
moherowy
Zbanowany

Post autor: moherowy »

Jak się już wydaje że polski rap sięgnął dna
To Paluch znowu wkracza do akcji!!!!
Mocne pociski w stronę freak fightów i portali rapowych piszących o nich, fani zaczeli grozić mu unfollowem to kazał im wypierdalać!!
Do tego kozacki album z mocarnymi bitami w drodze a do tego wielki powrót KUBISZEWA. put some respect on his fucking name bo jeszcze będziecie pierdolić jak jebnie płytę roku że zawsze wiedzieliscie i mówiliście że to jeden z nielicznych prawdziwych!!!
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

Pięknie się kolega wyswietlil
Awatar użytkownika
wueste

Post autor: wueste »

Paluch zgodnie z filozofią kawałków o tym samym robi nowy klip do starego utworu :D

W sumie to żadna różnica czy dałby klip do czegoś nowego czy nowy klip do czegoś starego :dunno:

Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Co ten Pieluch
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
NSX

Post autor: NSX »

https://www.cgm.pl/news/paluch-byc-czes ... i-przypal/

no debil, a jakby sam organizował to wszystko ok
oyama pisze: 22 paź 2022, 20:13boli was wielki King Sento
JEŚLI JESTEŚ TAKA PIĘKNA TWOJA DUPA WIELKA
TWERK TWERK SUKO RÓB TWERK
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Przecież widać, że to promocja filmu, oglądaliście to w ogóle?
yaneq

Post autor: yaneq »

no ale ten tytuł mój dług to sobie mogli darować przy scenkach z filmu, jak to wygląda w ogóle :what: :bag:
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

A jego przydupas sariusz czasem nie ma dogranego udziału w jakiejś gali?
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

Ten numer to jeden z lepszych kawałków Palucha, bardzo lubiłem też bit SoDrumatica tu.
moherowy
Zbanowany

Post autor: moherowy »

NSX pisze: 07 lut 2022, 18:12 https://www.cgm.pl/news/paluch-byc-czes ... i-przypal/

A gdyby babcia miała wąsy to by dziadkiem była. Co to za logika. Nie każdy jest sprzedajna kurwa która dla jednego miliona więcej zrobi z siebie durnia. Paluch obraca się wśród najpoważniejszych ludzi biznesu, a także najpoważniejszych polskich fighterów MMA jak Gamrot. Szanuje prawdziwy sport i dobrze że jedzie z tą patologia dla dzieci, oj mocno bolą dupki tych wypierdków jak Nitro że jakiś łysy boomer zachowuje się w stosunku do nich tak samo jak oni w stosinku do innych i nabija sobie na tych pajacach wyświetlenia. Zginą kurwiszony od własnej broni. Prawdziwy rap i prawdziwy sport zawsze się obroni. Cieszy mnie że ktoś na tej scenie potrafi pójść pod prąd i powiedzieć parę słów prawdy a Fame Dzieci niech sobie żyją w swoim wirtualnym świecie gdzie każdy się kurwi mentalnie dla hajsu
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

PTKWOOOOOOO
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
NSX

Post autor: NSX »

moherowy pisze: 07 lut 2022, 23:09
NSX pisze: 07 lut 2022, 18:12 https://www.cgm.pl/news/paluch-byc-czes ... i-przypal/

A gdyby babcia miała wąsy to by dziadkiem była. Co to za logika. Nie każdy jest sprzedajna kurwa która dla jednego miliona więcej zrobi z siebie durnia. Paluch obraca się wśród najpoważniejszych ludzi biznesu, a także najpoważniejszych polskich fighterów MMA jak Gamrot. Szanuje prawdziwy sport i dobrze że jedzie z tą patologia dla dzieci, oj mocno bolą dupki tych wypierdków jak Nitro że jakiś łysy boomer zachowuje się w stosunku do nich tak samo jak oni w stosinku do innych i nabija sobie na tych pajacach wyświetlenia. Zginą kurwiszony od własnej broni. Prawdziwy rap i prawdziwy sport zawsze się obroni. Cieszy mnie że ktoś na tej scenie potrafi pójść pod prąd i powiedzieć parę słów prawdy a Fame Dzieci niech sobie żyją w swoim wirtualnym świecie gdzie każdy się kurwi mentalnie dla hajsu
fajnie, ale imo jezeli by go to nie obchodzilo to by nie ruszal gowna

a se pewnie wszedl na glamrap poczytac komentarze i zobaczyl czuxa albo edzia
oyama pisze: 22 paź 2022, 20:13boli was wielki King Sento
JEŚLI JESTEŚ TAKA PIĘKNA TWOJA DUPA WIELKA
TWERK TWERK SUKO RÓB TWERK
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Paluch obsrał się Multiego, który będzie grał na tym samym festiwalu rapowym co on.
Spoiler
Obrazek
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
jajca

Props multi, króciutko z wyjcami autotune'owymi
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

ten post na insta akurat to nic wielkiego, nie rozumie oburzenia akurat tym story :dunno:
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Rapera zapytano, czy przejmuje się obecnym hejtem na jego osobę, na co ten odpowiedział:

Hejtu nie ma ten, co nic nie robi. Po sprzedaży ponad 500 tysięcy CD, wydaniu kilkunastu albumów solowych i zagraniu około 1000 koncertów niewiele mnie rusza… Właściwie, bawi mnie to, że dostaję pogróżki od typów z dziewiczym wąsem. Ja robię swoje i nie zamierzam przestać. – odpowiedział raper.

Zapytano również o podejściu Palucha, do faktu nazywania go przez niektórych ”naczelnym poznańskim hipokrytą”:

No może jestem nr 2. A tak poważnie, spływa to po mnie. Jeśli ktoś wyciąga wers sprzed 10 lat, czyli sprzed 10 płyt i próbuje na podstawie tego nazwać mnie hipokrytą, to jest idiotą. Zawsze dyskusja kończy się w momencie, kiedy mają podać przykłady mojej hipokryzji. Dupa cicho — skontrował.

Bardzo ciekawe kogo na myśli miał Paluch stawiając się na drugiej pozycji w rankingu ”naczelnych poznańskich hipokrytów”. Oczywiście jest to sformułowane bardziej prześmiewczo, co nie zmienia faktu, że jest to interesujące — zwłaszcza jeśli weźmiemy pod uwagę, że Paluch z Peją najlepszych kontaktów nie ma.

Raper przedstawił również swoje podejście co do robienia muzy ”jak dawniej”, której domagają się niektórzy fani:

”Mówią tak przy każdej płycie. Odbiorca ma prawo do tego, żeby się nie rozwijać i zostawać ze swoimi ulubionymi numerami, które kojarzą się jemu z dobrymi rzeczami, Ja też mam taką możliwość, ale szukam na każdej płycie czegoś, co napędzi mnie do dalszej zabawy muzyką.’’— odpowiedział raper.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Weles

Post autor: Weles »

Klasyczna odklejka
Awatar użytkownika
jajca

Paluch to chyba nawet idąc po bułki strzela w niebo i tak kupuje, żeby te bułki których nie bierze się niczego nie domyśliły i można było się wszystkiego wyprzeć
ODPOWIEDZ