Sebek coraz młodszy, nieźle mu siadł kryzys wieku średniego.
Dodano po 21 minutach 40 sekundach:
@smirnoff opowiesz jak wyglądało Twoje zakończenie twojej współpracy z Sebastianem? Czytając twój post na sicarios odnosi się wrażenie, że zostałeś niekoleżeńsko potraktowany prez adminów tej grupy, mając na uwadze co zrobiłeś dla całego community.
Przecież po nim odrazu widać ze miał nie jedną operacje robioną i imo to już wyszło za poziom dbania o siebie i zaczyna to wyglądać karykaturalnie ze chłop 40 lat wyglada na jakiegoś ciepłego 20 latka
Nieźle, czyli jest większym lamerem niż podejrzewałem, a miałem go za skończoną szmatę. Gość nawet zestarzeć z godnośćią się nie potrafi, mordę poprawia plastycznie i analogicznie wokal autotunem, totalny plastik
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Może jeszcze z pokorą ma się zestarzeć xD? Tutaj Sentino również wyprzedza scenę o dekadę i wprowadza estetyczny drip. Tymi zębami to mnie po dziś rozpi*rdala
Lepiej by inwestował w wygląd niż w nosa, chłop chce coś tam jeszcze zamieszać na scenie to warto wyglądać świeżo a nie jak dziad