W rzeczy samej, po chuj ten Dembele w Chelsea...
Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- scam_sakawa
Re: Transfery
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
Bisclavret
Gosens podobno w Interze wypożyczenie z obowiązkiem wykupu za 25mln
-
Bisclavret
No beppe król, on musi mieć jakieś haki na ludzi bo czasami to aż nieprawdopodobne
Bruno Guimarães blisko Newcastle, wg. Romano i Ornsteina ma na dniach przejść testy medyczne. Lyon ma za niego dostać 40 mln €.
a i Kahn potwierdził że Sule odchodzi po sezonie z Bayernu.
a i Kahn potwierdził że Sule odchodzi po sezonie z Bayernu.
- Cz4rny1337
- Moderator
o nie pewnie do Chelseaa i Kahn potwierdził że Sule odchodzi po sezonie z Bayernu.
zauwazyliscie trend, ze co raz wiecej pilkarzy wietrzy okazje i czeka do konca kontraktu zeby samemu zgarnac duzy bonus za podpis?????

teraz się zgadzaCz4rny1337 pisze: ↑26 sty 2022, 15:20zauwazyliscie trend, ze co raz wiecej pilkarzy agentów wietrzy okazje i czeka do konca kontraktu zeby samemu zgarnac duzy bonus za podpis?????
trend który rozdupcy rynek do reszty może nawet szybciej niż w sytuacji w której płacisz za Neymara 200 baniek + 50 za podpis niż 150 samemu piłkarzowi za podpis
kluby które nie zarobią na transferach zbiednieją i stracą na znaczeniu, zostaną najbogatsi
ale też zmniejszą rokrocznie liczbę piłkarzy, których możesz wypożyczyć [tych powyżej 22 roku życia], bo kluby kombinują jak tylko się da. Ja się nie dziwię, wiele klubów oberwało i nielicznych stać na wielkie transfery gotówkowe, ale z drugiej strony często taki piłkarz jak dajmy na to Ginter z Gladbach jedyne wyjście jakie ma to poczekać na koniec umowy, bo klub żąda takiej kwoty, której nikt by nie zapłacił.
- Cz4rny1337
- Moderator
Adama Traore jednak idzie do Barcelony(wraca w sumie) na wypożyczenie. Conte rozniesie Levego XD

- nihil Novi
amad diallo z united wypożyczony do rangersów
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Oficjalki
Wincyyyyj hiszpanów, wincyyyyj
Nie mówię że to źle, ale ostatnio mignął mi przed oczami mem z jasiem fasolą podpisanym jako Xavi przepisującym skład od typa obok opisanego Luis Enrique.
Ferran, teraz Traore, zaraz Morata, latem Azpi.
Daniel Wass w Atletico, umowa do 2023.
Wypożyczenie 25mlne z obowiązkiem wykupu, z bonusami 30 mlne.Bisclavret pisze: ↑25 sty 2022, 20:37 Gosens podobno w Interze wypożyczenie z obowiązkiem wykupu za 25mln
Spoiler

Wypożyczenie z opcją wykupu za 30 mlne + bonusy, Barca pokrywa 100% zarobków.Cz4rny1337 pisze: ↑27 sty 2022, 12:19 Adama Traore jednak idzie do Barcelony(wraca w sumie) na wypożyczenie. Conte rozniesie Levego XD
Spoiler

Nie mówię że to źle, ale ostatnio mignął mi przed oczami mem z jasiem fasolą podpisanym jako Xavi przepisującym skład od typa obok opisanego Luis Enrique.
Ferran, teraz Traore, zaraz Morata, latem Azpi.
Daniel Wass w Atletico, umowa do 2023.
Spoiler
Real rusza po Tchouaméniego na lato za dużo tych Francuzów będzie 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Na ten moment w kadrze jest cała trójka, ale tak jak napisałem, chuj w te narodowości. Po prostu komentarz transferów Barcelony po przyjściu Xaviego.
Wracając do potencjalnego transferu Tchouaméniego, z jednej strony wiadomo że np. Modrić ma swoje lata i zaraz kończymy zabawę, Kroos też mówił że będzie kończył szybciej, ale i tak na ten moment sam Camavinga dostaje dość mało minut, nie wiem, nie wiem.
Amad Diallo na wypożyczeniu w Rangersach do końca sezonu, dzisiaj medyczne.
Wracając do potencjalnego transferu Tchouaméniego, z jednej strony wiadomo że np. Modrić ma swoje lata i zaraz kończymy zabawę, Kroos też mówił że będzie kończył szybciej, ale i tak na ten moment sam Camavinga dostaje dość mało minut, nie wiem, nie wiem.
Amad Diallo na wypożyczeniu w Rangersach do końca sezonu, dzisiaj medyczne.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2022, 17:27 przez kapec, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak na swój wiek i to że jest to jego pierwszy rok w realu to 800min nie jest źle jak się na koniec sezonu załapie na jakieś 1500min to bdb wynik
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Ja też fanem talentu Traore nie jestem, jako wypożyczenie spoko bo w kadrze nie ma skrzydłowych więc do walki o TOP4 się przyda. Ale co do kupna to już nie jestem przekonany, no chyba że nauczy się przez te pół sezonu trafiać piłką w bramkę i dośrodkowywać celnie, ale na to nie liczę.
Vlahovic w Juve done deal
Kurwa faktycznie tylko 3 trójkolorowych w Realu, pamietam jak były plany na 6-7, jak zidane trenował i czesał ten rynek.
Juve propsy, czy to odblokowuje morate do barcy?
Juve propsy, czy to odblokowuje morate do barcy?
yer a wizard, Harry
nie, Atletico nie chce go tam przekierować