Fifa
Moderator: con shonery
Re: Fifa
w grę jakoś źle nie gram bo na botach się wyuczyłem, na razie 7 liga ale dużo nie grałem i czuję że z lepszym składem bym spokojnie dużo wyżej zaszedł bo gram na strasznych bobów. Oglądałem trochę streamów ludzi z 5-6 ligi to mi się wydaję że lepiej od nich gram.
i tak ze mna nie wygrasz...
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- bloodyhell
elo jak tam, gracie jeszcze w fifoka?
kogo moge powyzywać od złodziei bo trafił toty albo miał eusebio w icon player picku?
kogo moge powyzywać od złodziei bo trafił toty albo miał eusebio w icon player picku?
- bloodyhell
@Jarekk czy to prawda???
a czym sobie kopiecie, i przede wszystkim, jak Wam się gra w tym roku (szczególnie po nowym patchu, który imo jest fajowy)?
a czym sobie kopiecie, i przede wszystkim, jak Wam się gra w tym roku (szczególnie po nowym patchu, który imo jest fajowy)?
ja trafiłem Lewego w 81+Napastnik pierwszego dnia TOTY, ale jeszcze nie zbudowałem teamu pod niegobloodyhell pisze: ↑26 sty 2022, 12:53 elo jak tam, gracie jeszcze w fifoka?
Naturalnie, pieknego Joao Cancelo w paczce z obrońcami 85+. Switchuje go na śp i jest obłędny
- bloodyhell
nienawidzę was wszystkich, ale licze, ze wpisze sie w temacie w niedziele, bo wtedy planuje otworzyć paczki zbierane przez ostatni miesiąc i gorąco liczę na minimum jednego TOTY (chociaz bedzie tak jak zwykle, czyli trafie nic
)
- FruitOffTheWall
od fify 14 fut spierdala sie na łeb na szyje, potwierdzanko za duzo bezsensownych trybów i kart, powinna być jak kiedys liga i nauraxD
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
bloodyhell pisze: ↑26 sty 2022, 12:53kogo moge powyzywać od złodziei bo trafił toty albo miał eusebio w icon player picku?
wczoraj wpadł Ruben Dias i to na koniec z tej bieda rozbudowy PL, ale od początku eventu otworzyłem lekko z ponad 200 różnych paczek
Przedwczoraj ojebali mi konto przez companiona. Widziałem, jak ktoś za moje 1,8 mln coinsow skupuje ikony typu garincha i je sprzedaje. Nic nie moglem zrobić. Karty wymienne z klubu sprzedane, coinsy przepadły. Zostały tylko karty niewymienne. Co teraz moge zrobić? Zadzwoniłem do EA,maja to zweryfikowac, ale nie wiadomo ile to zajmie (zalezy który w kolejce jestem). Hasła pozmienialem. Moze ktoś byl w podobnej sytuacji i cos doradzi? Jak nie zwrócą coinsow i kart, to juz przygoda z fifa raczej zostanie zakończona.
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka