Quebonafide

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
MartchinFleent

Re: Quebonafide

Post autor: MartchinFleent »

Ale to tak nagle wyskoczyło? Da się jakoś pogrzebać w tym archiwum? Sorka ale jestem całkowicie zielony w temacie a jednak mnie to ciekawi xd
Muszę się skupić na finansach, suki i tak mam :joint:
pieschrodingera

Post autor: pieschrodingera »

Tak przejrzałem na szybko i chyba nie ma nic słuchalnego. Mylę się?
tbc
dawid0vsky

Post autor: dawid0vsky »

Farezowsky pisze: 25 sty 2022, 22:36 Jakby ktoś pytał skąd leaki, wszystko się bierze z archiwum picosonga(strona która upadła a właśnie ci raperzy na nią wrzucali numery), nikt z żadnego studia nic nie rozsyłał ani nie jest to żadna akcja promocyjna pozdro

na grupce ktos napisal
tam nic nie bylo od que, wiem bo sprawdzalem
Awatar użytkownika
000

Post autor: 000 »

nic by nie dalo zajebisty kawalek jak na que
Awatar użytkownika
MartchinFleent

Post autor: MartchinFleent »

Kurde ale duzo numerów się na tym kanale rowerek pojawia. Jak przeszukać te archiwa powie ktoś?
Muszę się skupić na finansach, suki i tak mam :joint:
Lifu

Post autor: Lifu »

000 pisze: 25 sty 2022, 23:01 nic by nie dalo zajebisty kawalek jak na que
Zapodasz link? Bo znaleźć nie mogę
Awatar użytkownika
suraks

Post autor: suraks »

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Jak coś to z racji, że leaki są różnych wykonawców, to zapraszam do ogólnej dyskusji o nich w tym temacie: https://slizgawka.eu/viewtopic.php?f=5&t=221&start=2320
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
oyche

Post autor: oyche »

lepsze niz romantic psycho
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Ostatnio coraz głośniej jest o tym czemu Quebo nie daje featów swoim zawodnikom w wytwórni/choćby Bober ostatnio pytany o to w cgm/ i aż z ciekawości sprawdziłem. To facet dał tylko feata Plan Be.

Serio dziwna sprawa z tymi featami Quebo w Que. Szpaku , Białas , Solar , Paluch featują swoich aż miło.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Pewnie dlatego, że tam nie ma pół dobrego rapera odkąd Slim Szczegi wydał dwa kawałki, a Quebo może raperem jest słabym, to jednak ma jakieś tam wyczucie gustu ma i pewnie gdzieś tam wie, że ma wytwórnie marniaków i się wstydzi w głębi serca.
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
Rhubarb

Post autor: Rhubarb »

RIVALDO111 pisze: 27 sty 2022, 1:31 To facet dał tylko feata Plan Be.
Nie no, dał Guziorowi, Żabsonowi, Bokunowi i wspomnianemu PlanowiBe, bo to byli raperzy którymi się dość jarał, tak samo jak swego czasu do siebie na numer zaprosił Guziora, PlanBe, Wac Toję, Szesnastego czy o zgrozo Kartky'ego - po prostu w pewnym momencie chyba znudził mu się caly ten wytwórniowy biznes i każdego porządnego zawodnika, który nie zdecydował się pójść na swoje, to szybciej zgarniała inna wytwórnia, a on sam zbiera po prostu takich normików na minimalnym poziommie. Do tego Paluch, Solar, Białas, czy Szpaku to generatory zwrotek, a Quebonafide jednak rzadziejpublikuje cokolwiek z nim związanego.
Awatar użytkownika
basic

Post autor: basic »

a pomyśleć, że jeszcze parę lat temu QueQuality pozgarniało najlepiej prosperujących z Młodych Wilków, jak wbijało milion subskrybcji na yt, to SB chyba nawet jeszcze połowy z tego nie miało, a zaraz podzieli losy Alkopoligamii i Prosto
Awatar użytkownika
loco

Post autor: loco »

Różnica jest taka, że SBM jest Solara i Białasa, BOR jest Palucha i oni ciągną za uszy swoich podopiecznych, a QQ obecnie to wytwórnia Dawida Szynola której współwłaścicielem jest Quebo. Analogiczna sytuacja do Szpadyzorni kiedyś, gdzie Gural był twarzą, a wszystko ogarniał Kwiatek
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Ciekawe jakie zasięgi będzie miał Que po tak dużej przerwie, bo oprócz featu z Mata na papudze nie poszło to w giga miliony inne featy.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

Przed romantic psycho tez miał przerwę a zasięgi oczywiście topowe, jakby wydał płytę teraz będzie podobnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

tylko ze przed romantic psycho uruchomil chyba najwieksza akcje promocyjna w plhh
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
gggfunk

Post autor: gggfunk »

ja to jestem ciekawy o co chodziło z tymi dwoma singlami Matcha Latte i Teen Kasia, wyszły nagle oba, myślałem, że jakąś płytą jebnie zaraz, a minął rok i jedyne co dostaliśmy to info, ze najbliższa trasa koncertowa będzie jego ostatnią jako Que. Ktoś wie ocb? Miała być płyta ale coś nie pykło czy jak?
Awatar użytkownika
nihil Novi

Post autor: nihil Novi »

Będzie płyta na przełomie marca i kwietnia.
Sensei życia
Awatar użytkownika
gggfunk

Post autor: gggfunk »

skąd to info?
ODPOWIEDZ