Quebonafide
- MartchinFleent
Re: Quebonafide
Ale to tak nagle wyskoczyło? Da się jakoś pogrzebać w tym archiwum? Sorka ale jestem całkowicie zielony w temacie a jednak mnie to ciekawi xd
Muszę się skupić na finansach, suki i tak mam 
-
pieschrodingera
-
dawid0vsky
tam nic nie bylo od que, wiem bo sprawdzalemFarezowsky pisze: ↑25 sty 2022, 22:36 Jakby ktoś pytał skąd leaki, wszystko się bierze z archiwum picosonga(strona która upadła a właśnie ci raperzy na nią wrzucali numery), nikt z żadnego studia nic nie rozsyłał ani nie jest to żadna akcja promocyjna pozdro
na grupce ktos napisal
nic by nie dalo zajebisty kawalek jak na que
- MartchinFleent
Kurde ale duzo numerów się na tym kanale rowerek pojawia. Jak przeszukać te archiwa powie ktoś?
Muszę się skupić na finansach, suki i tak mam 
Jak coś to z racji, że leaki są różnych wykonawców, to zapraszam do ogólnej dyskusji o nich w tym temacie: https://slizgawka.eu/viewtopic.php?f=5&t=221&start=2320
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
lepsze niz romantic psycho
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ostatnio coraz głośniej jest o tym czemu Quebo nie daje featów swoim zawodnikom w wytwórni/choćby Bober ostatnio pytany o to w cgm/ i aż z ciekawości sprawdziłem. To facet dał tylko feata Plan Be.
Serio dziwna sprawa z tymi featami Quebo w Que. Szpaku , Białas , Solar , Paluch featują swoich aż miło.
Serio dziwna sprawa z tymi featami Quebo w Que. Szpaku , Białas , Solar , Paluch featują swoich aż miło.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Pewnie dlatego, że tam nie ma pół dobrego rapera odkąd Slim Szczegi wydał dwa kawałki, a Quebo może raperem jest słabym, to jednak ma jakieś tam wyczucie gustu ma i pewnie gdzieś tam wie, że ma wytwórnie marniaków i się wstydzi w głębi serca.
cztery żubry i dwie kurwy
Nie no, dał Guziorowi, Żabsonowi, Bokunowi i wspomnianemu PlanowiBe, bo to byli raperzy którymi się dość jarał, tak samo jak swego czasu do siebie na numer zaprosił Guziora, PlanBe, Wac Toję, Szesnastego czy o zgrozo Kartky'ego - po prostu w pewnym momencie chyba znudził mu się caly ten wytwórniowy biznes i każdego porządnego zawodnika, który nie zdecydował się pójść na swoje, to szybciej zgarniała inna wytwórnia, a on sam zbiera po prostu takich normików na minimalnym poziommie. Do tego Paluch, Solar, Białas, czy Szpaku to generatory zwrotek, a Quebonafide jednak rzadziejpublikuje cokolwiek z nim związanego.
a pomyśleć, że jeszcze parę lat temu QueQuality pozgarniało najlepiej prosperujących z Młodych Wilków, jak wbijało milion subskrybcji na yt, to SB chyba nawet jeszcze połowy z tego nie miało, a zaraz podzieli losy Alkopoligamii i Prosto
Różnica jest taka, że SBM jest Solara i Białasa, BOR jest Palucha i oni ciągną za uszy swoich podopiecznych, a QQ obecnie to wytwórnia Dawida Szynola której współwłaścicielem jest Quebo. Analogiczna sytuacja do Szpadyzorni kiedyś, gdzie Gural był twarzą, a wszystko ogarniał Kwiatek
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ciekawe jakie zasięgi będzie miał Que po tak dużej przerwie, bo oprócz featu z Mata na papudze nie poszło to w giga miliony inne featy.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
ksiazenieporzadek
Przed romantic psycho tez miał przerwę a zasięgi oczywiście topowe, jakby wydał płytę teraz będzie podobnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
ja to jestem ciekawy o co chodziło z tymi dwoma singlami Matcha Latte i Teen Kasia, wyszły nagle oba, myślałem, że jakąś płytą jebnie zaraz, a minął rok i jedyne co dostaliśmy to info, ze najbliższa trasa koncertowa będzie jego ostatnią jako Que. Ktoś wie ocb? Miała być płyta ale coś nie pykło czy jak?
- nihil Novi