Siłownia

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Jeśli trening to:

FBW
116
60%
Split
53
27%
Inny
25
13%

Liczba głosów: 194

hwjsk

Re: Siłownia

Post autor: hwjsk »

Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 13:33 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
sven22

Post autor: sven22 »

jeśli leci wam mocno siła w siadach/martwym przy redukcji to coś robicie nie tak, i pewnie jest to związane z waszym planem treningowym/techniką/regeneracją. Ludzie potrafią gubić po kilka kg bezpośrednio przed zawodami trójbojowymi robiąc jednocześnie rekordy w swoich kat. wagowych, albo po prostu- rekordy personalne.
hwjsk

Post autor: hwjsk »

Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 13:34 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

to wyglada jak
Spoiler
Obrazek
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
encrenoire

Post autor: encrenoire »

sven22 pisze: 19 sty 2022, 20:08 jeśli leci wam mocno siła w siadach/martwym przy redukcji to coś robicie nie tak, i pewnie jest to związane z waszym planem treningowym/techniką/regeneracją. Ludzie potrafią gubić po kilka kg bezpośrednio przed zawodami trójbojowymi robiąc jednocześnie rekordy w swoich kat. wagowych, albo po prostu- rekordy personalne.
Dopiero zobaczylem. No jasne, ale ja nie moge zrobic rezimu treningowego Arnolda, ani odpoczynku Arnolda, etc bo to jest dla mnie ktorys priorytet. A samo obciazenie ukladu nerwowego przy ciezkim treningu na redukcji, miedzy jednymi obowiazkami a drugimi, potrafi przytloczyc. Z BP spadlo mi mniej, z martwego i siadow wiecej - mysle, ze przez to, ze sa bardziej taxing, wlasnie. Ale to Ty jestes ekspertem.
yaneq

Post autor: yaneq »

Jak często kręcicie cardio na redukcji i ile średnio ono trwa?
encrenoire

Ja robie tylko HIIT 3x w tygodniu po treningu silowym. Spacerow nie wliczam, bez przesady.
sven22

Post autor: sven22 »

encrenoire pisze: 23 sty 2022, 19:32
sven22 pisze: 19 sty 2022, 20:08 jeśli leci wam mocno siła w siadach/martwym przy redukcji to coś robicie nie tak, i pewnie jest to związane z waszym planem treningowym/techniką/regeneracją. Ludzie potrafią gubić po kilka kg bezpośrednio przed zawodami trójbojowymi robiąc jednocześnie rekordy w swoich kat. wagowych, albo po prostu- rekordy personalne.
Dopiero zobaczylem. No jasne, ale ja nie moge zrobic rezimu treningowego Arnolda, ani odpoczynku Arnolda, etc bo to jest dla mnie ktorys priorytet. A samo obciazenie ukladu nerwowego przy ciezkim treningu na redukcji, miedzy jednymi obowiazkami a drugimi, potrafi przytloczyc. Z BP spadlo mi mniej, z martwego i siadow wiecej - mysle, ze przez to, ze sa bardziej taxing, wlasnie. Ale to Ty jestes ekspertem.
Arnold to światowej klasy kulturysta, ja pisze o niszy trójbojowej (to są inne sporty) z naszego kraju, gdzie nie ma pieniędzy w branży na to, żeby taki zawodnik sobie jadł/trenował/spał- także porównanie nietrafione, bo Ci ludzie poza sportem często mają prace/nauke etc. Układ nerwowy będziesz miał przeciążony jeśli co tydzień będziesz sprawdzał maksy- tego raczej nie robisz, nie? Martwy będzie taxował najbardziej- w wielu przypadkach tak jest, dlatego trzeba testować na sobie i być może u Ciebie sprawdzi się ciężki martwy ciąg raz na dwa tygodnie. PS. ja żadnym ekspertem nie jestem. Czasami coś tutaj napiszę i tyle, a jak ktoś się nie zgadza to można podyskutować i wymienić poglądy :dunno:
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

waga ok. 115, wzrost 183, chcę zjechać do jakiejś normalnej wagi w stylu 80kg, wiem, że nie będzie łatwo, ale wybiegając w odległą przyszłość mam pytanie - co się stanie ze skórą? nadąży ona się "ściągać" by dopasować się do mniejszych rozmiarów ciała czy jak to wygląda?

mam trochę sprzętu w piwnicy (ze 150 kg złomu, ławka, hantle, sztanga prosta i łamana, jakiś wyciąg), czytałem o tej całej rekompozycji, to działa w ogóle? bo może pomogłoby mi to trochę z tą skórą gdybym "zamienił tłuszcz w mięśnie" xd
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
pietrax

Post autor: pietrax »

ale grubas z ciebie jajebe
tutaj pkp czytaj patszktopszyszet
genocidegeneral

ale nie pyskuj orzeszku bo cię złapię i się na ciebie przewrócę
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
pietrax

Post autor: pietrax »

gosciu bortwick BENGAL powiedział kiedyś, że życie się zaczyna od 40stu w bicku, więc moje zacznie się za dwa centymetry, a ty zostaniesz grubą kurwą na zawsze ot co
tutaj pkp czytaj patszktopszyszet
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

genocidegeneral pisze: 24 sty 2022, 10:47 waga ok. 115, wzrost 183, chcę zjechać do jakiejś normalnej wagi w stylu 80kg, wiem, że nie będzie łatwo, ale wybiegając w odległą przyszłość mam pytanie - co się stanie ze skórą? nadąży ona się "ściągać" by dopasować się do mniejszych rozmiarów ciała czy jak to wygląda?

mam trochę sprzętu w piwnicy (ze 150 kg złomu, ławka, hantle, sztanga prosta i łamana, jakiś wyciąg), czytałem o tej całej rekompozycji, to działa w ogóle? bo może pomogłoby mi to trochę z tą skórą gdybym "zamienił tłuszcz w mięśnie" xd
Jak będziesz stopniowo zmniejszał kalorie/zwiększał aktywność do będzie git. Jak będziesz gwałtownie zjeżdżał z kaloriami to nie dość, że skóra nie zdąży się dostosować, szybko przyblokujesz swój metabolizm i pierdolnie Ci efekt jojo. Ja schudłem 20kg w rok i 0 rozstępów, więc da się, tylko trzeba cierpliwości i samozaparcia.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
Godhand

Post autor: Godhand »

Dlaczego tacy niemili dla fajnego gościa @genocidegeneral? :shock:
Przy odpowiednim - wolnym - tempie zrzucania wagi oraz właściwej diecie, skóra powinna "nadążyć" za ciałem.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
encrenoire

sven22 pisze: 24 sty 2022, 6:47
encrenoire pisze: 23 sty 2022, 19:32
Arnold to światowej klasy kulturysta, ja pisze o niszy trójbojowej (to są inne sporty) z naszego kraju, gdzie nie ma pieniędzy w branży na to, żeby taki zawodnik sobie jadł/trenował/spał- także porównanie nietrafione, bo Ci ludzie poza sportem często mają prace/nauke etc. Układ nerwowy będziesz miał przeciążony jeśli co tydzień będziesz sprawdzał maksy- tego raczej nie robisz, nie? Martwy będzie taxował najbardziej- w wielu przypadkach tak jest, dlatego trzeba testować na sobie i być może u Ciebie sprawdzi się ciężki martwy ciąg raz na dwa tygodnie. PS. ja żadnym ekspertem nie jestem. Czasami coś tutaj napiszę i tyle, a jak ktoś się nie zgadza to można podyskutować i wymienić poglądy :dunno:
Sven, no rozumiem, przeciez to srodek retoryczny u mnie. A lajasz mnie jakby to, ze mi talerz ze sztangi spadl w martwym podczas redukcji po kilku miesiacach bylo czyms nieslychanym, a zwyczajnie nie jest. Nie sprawdzam maksow, ale wlasnie by spadki byly minimalne, staram sie utrzymac duze ciezary i niskie-srednie rep ranges, co znowu obciaza bardzo, bez szczegolnych stymulantow. Przynajmniej mnie. Jest ciezkie wioslo, siady, martwy, bench, overhead; no i izolacje (ktore niestety musze teraz znowu przerwac przez odnawiajaca sie kontuzje w nadgarstku). A to o byciu ekspertem to nie byla kpina, chociaz pewnie dawales ku temu powody zaczepiajac wczesniej; uznalem, ze sie tym zajmujesz bardziej powaznie niz ja, a pewnie i dluzej, po prostu.

Za to moge powiedziec, ze ten (za krotki, bo nie kupilem wystarczajaco) cykl z clenbuterolem przebiegl bezbolesnie. Niestety nie moge sobie pozwolic ryzykowac gospodarka hormonalna, wiec niczego z anabolicznym efektem nie wezme, ale myslalem ze ten clen bedzie duzo gorzej tolerowany u mnie.
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

genocidegeneral pisze: 24 sty 2022, 10:47 waga ok. 115, wzrost 183
Jesteś bardzo otyły ogolnie? Pytam bo mam 185 cm wzrostu i waze 90kg ale zawsze chciałem ważyć właśnie 115 tylko bałem się ze sie zrobię jak piłka i bd wyglądał jak jakiś Mark Hunt
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
KILLIE

Post autor: KILLIE »

znalezc dobrze dobrana diete, ktora nie zamuli Ci flakow to 90% sukcesu, kurwa od tygodnia idzie nowe zarcie i czuje sie jak maszyna, spie tyle samo godzin, trenuje podobnie a roznica w psychice i samopoczuciu o 180°
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

i co zmieniłeś w diecie?
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
KILLIE

Post autor: KILLIE »

wypierdolilem bazowe obiadki typu ryz i mieso (kurczak, indyk, jakas wieprzowina duszona/smazona czy jakies mielone) na wlasnorecznie pieczone ciasto z twarogu z jajkami i maka, ktore zaleznie od ochoty przyprawiam np. pod pizze czy pod cos na slodko i jest zajebiscie, moge z niego robic np. pizze, nie rzadko sluzy mi jako typowy chleb np. na kolacje ew. jem go na sucho z jakims dipem czosnkowym i jest zajebiscie

moj omlet na sniadanie ma wg fitatu 1614kcal i 130,6b/41,1t/187,3ww i czuje sie po nim zajebiscie, nie ma mowy o jakims zmuleniu po zjedzeniu a przy wczesniejszych rzeczach prawie zawsze mialem taki stan, ze moglbym zasnac na stojaco
genocidegeneral

d3nt pisze: 24 sty 2022, 16:03 Jesteś bardzo otyły ogolnie? Pytam bo mam 185 cm wzrostu i waze 90kg ale zawsze chciałem ważyć właśnie 115 tylko bałem się ze sie zrobię jak piłka i bd wyglądał jak jakiś Mark Hunt
normalnie wbijaj do 115 mordo, rafał stec przyjdzie i wywiad z tobą zrobi
ODPOWIEDZ