1. Intro
2. Powodzenia
3. Kiedyś Było Inaczej / ft. Sandra
4. Czasem Tak Bywa / ft. Sandra
5. Pozapominali
6. Miasto Bez Snu
7. A Tak Się Starał
8. Jak Zapomnieć?
9. Przyjaźń
10. Jedno Jest Życie
11. 51 Stan
12. Twoje Miejsce
13. Teraz Znikasz
14. Wideoteka
15. Instrumentall
16. Outro
Dla jednych kicz, dla drugich klasyk. Można różnie pisać, ale chyba każdy bujał się do Jak zapomnieć?.
wychowałem się na tej płycie, na pamięć znałem większość
słuchając oglądałem te wizualizacje Windows Media Playera 6
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20
Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
a z ciekawostek, które każdy zna, ale warto odnotować - Siwy jest głównym dowodzącym płockim festiwalem Polish Hip-Hop Festival i trzeba przyznać, że odwala tam kawał zajebistej roboty i został Płocczaninem Roku 2019 właśnie za to. Imo dość skromny ziomek i co prawda czasem się wypowiada i udziela wywiadów, ale stara się trzymać z tyłu i nie próbuje na festiwalu grać na swoją markę, tylko zawsze podkreśla wkład innych itd.
z jednej strony chujowa jest ta płyta i słuszne jest jej jebanie
z drugiej jakby siedzieli przy browarze z odpowiednimi ludźmi i nie nawijali o miłości, bez problemu zostaliby klasykami i czołowi raperzy by dzisiaj do nich walili konia, jakby tak wypadało XD
to w sumie nie mówi za wiele akurat o tych chłopach, bardziej dotyczy tego jak można było kiedyś zrobić karierę w polskim rapie, ale pozwolę sobie powiedzieć, że choćby z tego powodu hejt na nich jest przesadzony
piernikowyskoczek pisze: ↑23 sty 2022, 21:55
słuchając oglądałem te wizualizacje Windows Media Playera 6
haha ja też
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Po latach stwierdzam, że z ich całej dyskografii pierwszy album zestarzał się najgorzej. Jednakże na następnych płytach produkcja osiągnęła dość przyzwoity poziom, żeby uznać ich za swoiste "guilty pleasure".
Może głupie pytanie, ale czy na tej płycie znajdowały się jakieś przekleństwa? xD bo o ile pamiętam to jakoś krótko po premierze tej płyty starszy kuzyn zgrał mi ją na kompa i tak sobie słuchałem (oglądając te same wizualizacje na windows player o których wspominali koledzy wyżej ), aż w końcu w którymś kawałku pojawilo się parę kurew i mój starszy się wkurwił co ja tam słucham xd. Nie jestem pewien, ale na 90% była to właśnie ta płyta