Malik Montana
Re: Malik Montana
wolalbym ponowna kolaboracje Malika z Sentino na afro drillach z przewozka w stylu polaczenia MOWILI i PISTOLET
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- yungXpaproch
my mozemy nagrac na takim bicie @oyama afro drilla i bedzie lepsze, co ty na to? 
ale to musimy najpierw ciuchy kupic do okradania tirow, zeby klip nagrac i zeby byl drip odpowiedni @yungXpaproch
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- yungXpaproch
kurwa ciuchy, klipy jaki ambitny 
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
ojamix i paproch> jakis sentino i malik 
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- yungXpaproch
widzisz @oyama, mamy pierwszego fana
dzieki owoc, wielkie 5 dla ciebie swirze!
dzieki owoc, wielkie 5 dla ciebie swirze!
Czemu Miś Maliś usunął z IG fotencje ze Słowikiem? Czyżby nagle pokazywanie się z bossem Pruszkowa przestało być modne i trzeba było kasować w pośpiechu?
Niezła chorągiewa.
Niezła chorągiewa.
-
ksiazenieporzadek
pewnie osoby decyzyjne z high league kazały xD
czekam jak zniknie jeszcze klip do big poppa
czekam jak zniknie jeszcze klip do big poppa
Hahaha, niezły efekt motyla. Wielki Malik Montana tańczy jak każe Krzysiu Stanowski xDDD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
473242
Ostatnio zmieniony 19 maja 2022, 16:30 przez malysh, łącznie zmieniany 1 raz.
Malik jeszcze wczoraj tłumaczył po pytaniu o Słowika w trakcie Q&A, że on nie ocenia nikogo z góry, sam ma złą przeszłość etc. 
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.
pewnie jego management skasowal fote
To nadal beka, bo tyle razy podkreślał niezależność i wygodniactwo, a teraz jakiś Przemek z Universal miałby usuwać fotę, dawać minusika w notesie i upomnienieć pana Montane
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Prosta sprawa, Malik nie taki głupi jak Najman, nie chce psuć sobie interesu. Przecież Malik w tym całym High L to słup, tzn pewnie coś tam wsadził ale gors kasy idzie z innego źródła. Gale to idealne środowiska do prania kasy. Nie jest wielką tajemnica ze w tym biznesie nie ma federacji w której by nie siedziała kasa jakiejś patologii. Jedyna różnica jest taka ze Najman nie skumał podstawowej zasady biznesu - pieniądz lubi cisze.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Czy tylko ja tak mam , że od kawałka ,, mówili że nikim nie będe " kompletnie co by nie puścił Malik to nic mi nie siada od niego.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Doczekasz się niebawem
Ile razy on strimował/nagrywał ten kawałek XDDDD O chuj tu kurwa chodzi 
Generalnie to nie oglądam streamów Malika na IG, ale z tego co wiem, to on bardzo często jakieś kawałki puszcza w formie snippetów, wiele z nich po kilka razy. Dodam też, niektóre jego snippety mają ponad rok i do tej pory większość rzeczy nie miała premiery.
Biznesmeni z podwórka, czyli coś co w końcu wyjdzie niebawem Malik snippetował już w kwietniu 2021.
Biznesmeni z podwórka, czyli coś co w końcu wyjdzie niebawem Malik snippetował już w kwietniu 2021.