Sentino
- MyEvenement
Re: Sentino
nie czaje przypierdolki do Seby na tym video, ale te przygłupy co mu kleją klipy to
chuj by mnie z nimi strzelił po 5 min obcowania w takim towarzystwie. Mówie oczywiście o grubym okularniku i tym co ma twarz jak pomieszanie downa i autyzmu, ten trzeci spokojny ziomeczek chyba do przezycia, ale tamci myslalem ze sie posikaja ze siedza z senino w samochodzie
Pewnie po polsku ten kawałek nie byłby taki fajny, bo 1) wiadomo hiszpański bardziej pasuje pod taki bicik 2) nie rozumiemy co Sebek pierdoli co można się spodziewać jet plusem
Ale i tak bym przyjął wersję po polsku, super piosenka
Ale i tak bym przyjął wersję po polsku, super piosenka
macias pisze: ↑07 sty 2022, 20:03 Sentino x Hermetic Square
https://hermeticsquare.com/shop/hoodies/tango-hoodie/
- marco_pantani
XDDDDDDDDDDDDDDDOmarStooleyman pisze: ↑14 sty 2022, 7:02 Bo tam nie rapuje jak jego imię było skreślone długopisem czerwoneem
zwracam honor
sa polskie napisy do lagrimas. lepsze to niz wiekszosc zamulonej aporofobii
a propos dyskusji o polskim rapowym GOAT i wyników ŚLIZGERÓW 2021 - wydaje mi się, że to, co dał Sentino w 2021 to ewenement i nikt nigdy takiego roku nie miał. Osatnio wróciłem do King Sento i sobie przypomniałem takie numery jak R2K, Trucizna czy Ciroc. Przez to, ile on wydał tracków w 2021 i jak szybko płyty wychodziły jedna po drugiej nie dałem rady przetrawić dokładnie każdej płyty (może poza Czary Mary). To samo z Feniksem (Uzi, 9.2, 6AM...).
Myślę, że potrzeba jeszcze czasu, żeby ogarnąć co Sebek odjebał w 2021 :P
Myślę, że potrzeba jeszcze czasu, żeby ogarnąć co Sebek odjebał w 2021 :P
Też tak myślę, że naprawdę docenimy to za kilka lat. Tak jak teraz o płytach, które w 2018 były hejtowane się myśli, no w sumie w chuj lepsze niż to co teraz dany raper nagrywa. Takie nie wiem Taconafide w chuj urosło w moich oczach przez kilka lat.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Ale porównywanie tego jak zestarzeje się Sentino do tego jak zestarzeje się Taconafide to dywagacje na poziomie tego czy już teraz zardzewiała mazda 6 będzie się starzeć jak dojebany Aston
cztery żubry i dwie kurwy
ja myślę, że to jest bardziej dorastanie do rapu, teraz nie słyszysz 10 znajomych hiphopowców (w sensie słuchaczy), którzy każą ci tego nienawidzić, bo przypał i mityczne trzynastolatki, tylko chłoniesz samą muzykę, która jest na wysokim poziomie
nie mówię, że u oldschoola akurat to tak wyglądało, ale myślę, że taka tendencja będzie niedługo widoczna właśnie z powodów, które napisałem
e: w sumie trudno powiedzieć, że to jest dorastanie do rapu, bardziej zmiana okoliczności, w których słuchasz XD ale myślę, że wiele osób też po prostu dorasta i dochodzi do wniosku, że popularne nie znaczy źle, a trzynastolatki nie istnieją
nie mówię, że u oldschoola akurat to tak wyglądało, ale myślę, że taka tendencja będzie niedługo widoczna właśnie z powodów, które napisałem
e: w sumie trudno powiedzieć, że to jest dorastanie do rapu, bardziej zmiana okoliczności, w których słuchasz XD ale myślę, że wiele osób też po prostu dorasta i dochodzi do wniosku, że popularne nie znaczy źle, a trzynastolatki nie istnieją
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Stare plyty sentino akurat chujowo sie zestarzaly
przecież one od początku były co najwyżej poprawne i przydługie, ratowały je co najwyżej umiejętności i perspektywa potencjału że to zaskoczy w przyszłości
no taka prawda, ale juz nie chcialem mocniej triggerowac chlopakow co utkneli w 2014. fajnie ze w koncu zaskoczylo i nagral cos dobrego
-
Stoner Simpson
wracam czesto do ZL1 i dla mnie murowany klasyk jak Droga od Hemp Gru
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Wiecie, że Sentino jest obecnie w TOP 50 polskojęzycznego Spotify? Wyprzedza np. Ekipę i Sokoła
W tym momencie będzie gdzieś w okolicach 40 miejsca.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- FruitOffTheWall
sokoła to chyba łatwo wyprzedzić 
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Ale w rankingu kaset magnetofonowych i szaf grających to Sokół pewnie w czołówce