maja 12 lat.
Sentino - Aporofobia (2022)
Re: Sentino - Aporofobia (2022)
Sentino chyba jakiegoś pierdolca dostał i ostro tam musiało za kulisami być, bo Raffa zwykle takich rzeczy nie odpierdalał

Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
BouncedDuck5106
No Chuj wie czy sentino dostał, czy to nie przewózka raffy, która już trwa od jakiegoś czasu, chociażby te żarciki z niedziela.
Znaczy ja na miejscu Sentino byłbym wkurwiony, bo wątpię że on ogarniał sprawy z tym teledyskiem. Potencjał był żeby z teledyskiem było już z 5mln wyświetleń, ale wszystko tu zostało spierdolone. Od momentu wydania, przez wrzucenie kawałka jako topic a kończąc na tym kurwa wysranym teledysku.
I proponowałbym jednak ostrożniej robić ruchy, bo łaska gimbow na pstrym koniu jeździ, i bardzo łatwo można wrócić do 100k wyświetleń.
Znaczy ja na miejscu Sentino byłbym wkurwiony, bo wątpię że on ogarniał sprawy z tym teledyskiem. Potencjał był żeby z teledyskiem było już z 5mln wyświetleń, ale wszystko tu zostało spierdolone. Od momentu wydania, przez wrzucenie kawałka jako topic a kończąc na tym kurwa wysranym teledysku.
I proponowałbym jednak ostrożniej robić ruchy, bo łaska gimbow na pstrym koniu jeździ, i bardzo łatwo można wrócić do 100k wyświetleń.
Po tym co widzę, to ten raffa to jednak taki debil że chuj, myślałem że on jest całkiem ogarnięty ale się myle. Mam wrażenie że za tym co odpierdala Sentino ze swoim wizerunkiem właśnie stoi raffa
Beka z sentino, flexowanie się dojebaną zaliczką od łysego a wypuszczanie takiego gowna jako klip do top1 singla
ubrania i nowy zabieg dla Leny same sie nie oplaca
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Przyznam że trochę liczę na bekowe klipy że ludzie będą robić i im wysyłać xd
-
pieschrodingera
Nie sądzę. Fame MMA dawało dużo lepszą nagrodę za zrobienie trailera gali i nic fajnego nie powstało.
tbc
Przecież tu nikt nie ma pretensji do tych chłopaków co tworzyli klip - wykonali pracę adekwatną do wynagrodzenia. Jedyny zarzut kierowany jest do managementu, który źle to zarządził. Ten Raffa powinien skumać, że to on i jego koledzy najbardziej spierdolili sprawę
- Moltisanti
Gdyby oni szli w zaparte że to miało być takie bekowe, to ja np bym się nabrał, bo szczerze mówiąc uśmiałem się na tym klipie i był on jakiś. No ale jak wjeżdża tłumaczonko to najgorzej 
- FruitOffTheWall
seba to sie nigdy nie zmieni, zawsze musi cos spierdolic. Pamietajcie ze bez tych akcji swiat nie byłby taki piekny 
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Bo jakieś nonamy się przypierdalają:
Ja nic z Aporofobią nie robiłem a z klipem to już w ogóle. Z wizerunkiem Sebka nigdy nic nie miałem wspólnego.
Ja piszę na grupie fb i znam większość ludzi i patrzę na wszystko jak Szwajcarja na Europę i czasami dogadam nieporozumienia. Bez tego ZL2 byłby ostatni album Sebka.
Ja nic z Aporofobią nie robiłem a z klipem to już w ogóle. Z wizerunkiem Sebka nigdy nic nie miałem wspólnego.
Ja piszę na grupie fb i znam większość ludzi i patrzę na wszystko jak Szwajcarja na Europę i czasami dogadam nieporozumienia. Bez tego ZL2 byłby ostatni album Sebka.
Ciekawe kim jest ten cały Raffa Smirnoff? A może.. to sam sentino? 
co jak co ale bez smirnoffa bysmy nie uslyszeli juz nic po polsku od naszego pierdolnietego latynosa
po prostu sie kaszana troche z tym klipem odjebala, ale nie ma co szukac winnych tera imo
po prostu sie kaszana troche z tym klipem odjebala, ale nie ma co szukac winnych tera imo
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
zawód ta płyta, niby zostawiłem 6 tracków, ale przy żadnym z nich nie czuję tego czegoś, w tle mogą sb polecieć, no może oprócz wakacji
zlewa się wszystko, za dużo pozytywnej energii i to męczy, po genialnym poprzednim roku pora zrobić przerwę
e: jednak zmieniam na 5, przecież nie bd się przez tę ewę przedzierałem, wiele razy w podobnych sytuacjach zostawiałem kawałek, ale potem nigdy nie słuchałem, więc sorry, ale muszę poświęcić refren i zwrotkę setnino
zlewa się wszystko, za dużo pozytywnej energii i to męczy, po genialnym poprzednim roku pora zrobić przerwę
e: jednak zmieniam na 5, przecież nie bd się przez tę ewę przedzierałem, wiele razy w podobnych sytuacjach zostawiałem kawałek, ale potem nigdy nie słuchałem, więc sorry, ale muszę poświęcić refren i zwrotkę setnino
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
A u mnie wręcz przeciwnie po tej szmirze Czary-Mary, ciekawym Fenixie i paru fajnych trackach z King Pento ten album słuchało mi się całkiem przyjemnie, najlepiej ze wszystkich.
Po odsłuchu tego albumu czuję, że Sentino powinien dłużej posiedzieć nad kolejnym albumem i zainwestować hajs w lepszych producentów.
- SuperRapMaster
Włączyłem Powww i po 30 sekundach wyłączyłem, bo odczułem straszliwe cierpienie, gorzej niż przy zapaleniu ucha środkowego. W życiu nie słyszałem czegoś tak odrażającego. Ten bit jest tak discopolowy, że nawet Zenek Martyniuk wstydziłby się do niego śpiewać. Nie wiem, jak wy całą płytę przesłuchaliście. Ja bym chyba umarł, a jeśli nie, to sam bym się zabił.
Ostatnio zmieniony 21 sty 2022, 21:49 przez SuperRapMaster, łącznie zmieniany 1 raz.
swoja droga sebek odniosl sie jakos do akcji z klipem do powww?