Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
nie no jak czytam o tym durniu Dudku w sztabie to mi się nóż w kieszeni otwiera, co on tam miałby niby wnieść?
Ostatnio przegraliśmy przez karne to tera będzie piłował te karne do bólu
Tak serio to chujowy wybór, ale nie wiem czy były lepsze. Zagraniczny byłby spoko, ale chyba jednak nie na baraże
Tak serio to chujowy wybór, ale nie wiem czy były lepsze. Zagraniczny byłby spoko, ale chyba jednak nie na baraże
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Rosja nam naklepie w 90 minut więc żadnych karnych nie będzie i tak
RoKo to ma przejebane teraz, ile prawdy w prawdzie?

Spoiler

ależ nudna i niesmaczna jest ta telenowela selekcjonerowska: najpierw smutne w sumie okoliczności odejście Sousy, potem szeregi nijakich i nieciekawych nazwisk ewentualnych następców, absurdalnie głupie i bezsensowne komunikaty PZPNu, jeszcze jakieś plottwisty z dupy, regualrne kompromitacje dziennikarzy, a to wszystko w towarzystwie poczucia marnowanego czasu zarówno biorących udział w tym cyrku, jak i nas - ogladaczy
no najciekawszym aspektem tej szopki jest imo przyczyna tego przestoju, który właśnie ma miejsce. co, zastanowili się? Nawałka się zastanowił? trzeźwieją?
trójkąt bermudzki wola mokotów
kołtoń to shemale? to by tłumaczyło ten jego piskliwy głosik przy paradach kotorowskiego z interem baku
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
może Adaś nie jest wcale opcją nr 1 i trwają negocjacje z kimś innym, a on czeka w blokach jako opcja rezerwowa. ta jasne, wstawaj prez zesrales sie
no bo my przecież nie awansujemy na ten mundial, nawet jak przejdziemy ruskich, to szwedzi nas opędzlują i pzpn zostanie jak chuj z tym nawałką jak himilsbach z angielskim
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
Spokojnie zatrudnia zizou na 2 mecze I później już z górki
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Szewczenko ma być jutro na okładce Przeglądu, może o to chodzi
Influencer.
A chuj w tę reprę, kompletnie nic się nie zmieniło od czasów łysego. PZPN to chyba w statucie ma wpisane podejmowanie najchujowszych możliwych decyzji. Robercika szkoda, jak zawsze
Kulesza się wkurwił, że już wszyscy wykminili Nawałkę i go witają Borasy i inne Włodary i chce przez to coś innego dojebać. Nie wiem o co mu chodzi, ale wygląda jakby chciał żeby o nim było ciągle głośno.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
huh a jak psioczylem ze caly ten proces wylaniania selekcjonera traci popelina tydzien wstecz to ludziki mowili easy boi 19 stycznia wszystko ladnie zostanie ogloszone oficjalnie, zdazymy na czas piekny adamie prowadz
a tu taki huj klasycznie wszystko na glowie a dziennikarze licza siano na kliknieciach
a tu taki huj klasycznie wszystko na glowie a dziennikarze licza siano na kliknieciach
Jeśli odpadniemy z Rosją, to będzie to mecz towarzyski z przegranym pary Szwecja - Czechy.Bilety na mecz z Anglią we wrześniu kosztowały od 90 do 160 złotych.
Na spotkanie z Węgrami w listopadzie - od 100 do 200 złotych.
Teraz? Od 120 do 240 złotych.
Czerwcowa Liga Narodów
6 czerwca Belgia - Polska na stadionie King Baudouin w Brukseli.
10 czerwca Holandia - Polska na stadionie De Kuip w Rotterdamie.
- Cz4rny1337
- Moderator
Cezary Kulesza: "Nowy selekcjoner reprezentacji Polski zostanie przedstawiony 31.01.2022r. na Stadionie Narodowym w Warszawie".

-
ksiazenieporzadek
Chyba to nie będzie Nawałka ani nikt z Polski i już borek wkurwiony ze znowu nie będzie insajderskich newsow
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Spaniałe to jest, jak Borek robiący z siebie newsmena kolejny raz się ośmiesza xDDD