[ankieta] GOAT polskiego rapu
Re: [ankieta] GOAT polskiego rapu
widzę, że akcja przyniosła skutek, więc wyniki nie mogą być uznane, dzięki ziomek, zjebałeś cały plebiscyt echh
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
Ja głosowałem na Belmondo ale zmieniam na sentino żeby było sprawiedliwie
Zachęcam pozostałych userow do podobnie taktycznego podejścia, zawierania paktów, sojuszy i koalicji, głosowanie zgodnie z własną opinia nie ma sensu
Zachęcam pozostałych userow do podobnie taktycznego podejścia, zawierania paktów, sojuszy i koalicji, głosowanie zgodnie z własną opinia nie ma sensu
teraz szybko, kogo zwycięstwo najbardziej wkurwiłoby fanów belmonda... laika? może sokoła? chyba pezet ma największe szanse z tych nielubianych
Powinien być brak możliwości zmiany głosów w ankiecie. Jest taka funkcja, nie wiem czemu nie została użyta.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- OmarStooleyman
trzeba anulować bo przegramy
Dobra @Jiigsi , zmieniam z Intruza na Belmondo w szczytnym celu
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
Zajebiście @DoubleB szacunek dla prawdziwych
teraz to już chuj z tym głosowaniem i tak, mam nadzieję, że nikt nie będzie tego wrzucał na facebookowy fanpejdż, bo tylko narazi się na śmieszność, najlepiej będzie po prostu usunąć temat i zapomnieć
mój głos w ramach bojkotu zmieniony na intruza
mój głos w ramach bojkotu zmieniony na intruza
Ostatnio zmieniony 18 sty 2022, 13:40 przez aleksy, łącznie zmieniany 1 raz.
- KillerCroc
Z jednej strony ja uważam, że najlepiej by było gdyby każdy mógł oddać ze 2-3 głosy bo widzę, że niektórzy sami mają 4 propozycje z którymi się biją, z drugiej to by pewnie tylko i wyłącznie zwiększyło przewagę Belmondo i Sentino nad resztą raperów 
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- KillerCroc
W sumie bk że Pezet tak nisko skoro wg Ślizgawki ma 2 albumu (top 3 i top 8) wszechczasów i jest całościowo lepszym raperem niż taki Tede 
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
na pamiątkę przybijam wirtualną piątkę tej garstce Polaków, która zagłosowała na Goga
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- SuperRapMaster
[KIJ W MROWISKO] Hiciory Sentino to w większości popowy chłam. Gdyby w ankiecie był do wyboru tylko Sentino i Eripe, wybrałbym Eripe.
discopolowy*
Wstydzilibyście się pisać takie głupoty. Zabieram wam argument z POWWW i jesteście w dupie xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
smarki smark lol, to wybierają ci, którzy goata nba widzieliby w carmelo anthony
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----