Jeszcze nie słuchałem, ale zero zdziwienia. Żaba to tak luźno ze 3 poziomy lepszy raper od IgiegoMoltisanti pisze: ↑14 sty 2022, 14:32 Perfekcja jedyny fajny numer. Żaba strasznie przyćmił Igiego, tak jakby nie było go na tej płycie praktycznie
Young Igi & Żabson - Amfisbena (2022)
Re: Young Igi & Żabson - Amfisbena (2022)
Kocham, pozdrawiam
ten album brzmi jakby raperzy z kilkuletnim opóźnieniem podglądneli od jutuberów, że dwa fejmy mogą się zcrossować i wtedy trzepie się sianko na połączonych fanbase'ach, więc nagrali sobie jakieś luźne numery, które ładnie opakowali. Po pierwszym odsłuchu zrobione na siłę i na szybkości ale nie powiem momenty są
-
FÜRDIEGANG
to juz nie dla mnie
ex-AlmostDivine
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?
Dodatkowo nie jest to nawet pierwszy projekt ani jednego ani drugiego w takiej formule
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
płyta jest jaka jest, ale i tak jej najlepszym wynikiem jest "dziennikarz" glamrapu płaczący na temat strojów autorów
https://glamrap.pl/im-glupiej-tym-lepie ... lna-plyte/
https://glamrap.pl/im-glupiej-tym-lepie ... lna-plyte/
Ostatnio zmieniony 14 sty 2022, 18:49 przez Kokor, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja pierdolę mamy 2022 rok
A numery no fajnie tam sobie brzmią ale nie porwało mnie to za bardzo liczyłem, że więcej bengerów do potańczenia na imprezach mojego młodszego brata będzie
A numery no fajnie tam sobie brzmią ale nie porwało mnie to za bardzo liczyłem, że więcej bengerów do potańczenia na imprezach mojego młodszego brata będzie
Nie zauważyłem kiedy Ziemia na Marsie zmieniła się w #FreeBritney
Przyjemny materiał i sobie na kacuwie bangla ładnie, za dwa tygodnie zapomnę, no ale taka to muzyczka obecnie wychodzi
kap kap kap do kropli kropelka
kap kap kap do kropli kropelka
mi też fajnie bangla i to bez kaca, a w tle do FMa. Przyjemny materiał, ze dwa numery tylko słabsze, no i dla mnie nikt tu gorszy nikt lepszy, nawet spoko się chłopaki uzupełniają.
4 kawałki przesluchalem ani to dobre ani to wybitnie chujowe mało przypałowych wersów bezsensu dla mnie brnąć dalej odpuszczam póki co
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
Połowa stycznia a tutaj mocny kandydat do najbardziej generycznego trapu w tym roku
- MalkoNTENT
Na Spotify reszta płyty w dniu premiery w marcu? Było jakieś oficjalne info?
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
PREORDER
Tracklista:
Tracklista:
Data premiery: 2022-03-041. Ziemia na Marsie
2. James Bond
3. Nie Wszystek Umrę
4. Perfekcja
5. Icey
6. Kap Kap
7. Relax
8. #FreeBritney
9. ?
10. ?
11. ?
12. ?
13. ?
14. ?
15. ?
16. ?
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
-
encrenoire
Re: Young Igi & Żabson - Amfisbena (04.03.2022) [Zapowiedź]
Nie chce mi sie tego sluchac ale ostatnio zacząłem sprawdzać jakieś utwory tego Igiego i jest całkiem niezły imo. Nie wydaje mi sie żeby Zabson był lepszy
- yungXpaproch
zajebisty jest, ten numer polecam obczaic https://soundcloud.app.goo.gl/mJkkR
Wiadomo, że żeby nagrać takie najgorsze gówno trzeba być niedopierdolonym jak żaps (albo właśnie być tym stękającym pajacem), ale żeby jarać się tym to już szczyt niedokurwieństwa.
ZAKAZ
jak zawsze dewastujaca krytyka uz. kebab
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Nie wiem co o tym myśleć, całościowo po prostu ok. Igi mi psuje większość numerów, bo do żaby nie mam raczej zarzutów. No nic, czekam na resztę utworów.
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
no sprawdzaj sprawdza igora, w mojej ocenie nigdy nie nagrał słabej płyty, miewał gorsze kawałki i tego albumu z kolegami nie słuchałem, ale jego projekty całościowo się zawsze broniąencrenoire pisze: ↑19 sty 2022, 23:22 Nie chce mi sie tego sluchac ale ostatnio zacząłem sprawdzać jakieś utwory tego Igiego i jest całkiem niezły imo. Nie wydaje mi sie żeby Zabson był lepszy
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
-
encrenoire
Sluchalem wlasnie mixu jego rzeczy na silowni. Troche duzo tych cukierkowych efektow na wokalach, ale pasuje mu to, nawet. No a wokalne warunki ma zadziwiajaco dobre, przynajmniej imo. I wydaje sie byc bardziej ludzkim z tych trapowcow naszych, z jakimis tam potrzebami duchowymi, taka szczera mlodzienczoscia, ktora kojarzy mi sie w PL tylko ze starym Pezetem (chociaz wiadomo, tutaj bardziej hedonistycznym i dorobionym juz w mlodosci).