Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Mateusz Klich, Fiodor Smołow i Aleksandr Gołowin nie zagrają w marcowym meczu Rosja - Polska. FIFA zdecydowała o podtrzymaniu kary zawieszenia za przekroczenie limitu żółtych kartek w eliminacjach. Jednocześnie anulowane zostały pozostałe napomnienia, w związku z czym piłkarze przystąpią do meczów barażowych z czystym kontem.
Nie wiem kto to wymyślał. Tak na logikę, skoro podtrzymane są zawieszenia za kartki z eliminacji, to nie powinni anulować pozostałych.
Nie wiem kto to wymyślał. Tak na logikę, skoro podtrzymane są zawieszenia za kartki z eliminacji, to nie powinni anulować pozostałych.
A czemu nie wzięli Cześka? Wg mnie lepszy wybór niż Nawałka.
Niby mam od lat w głębokim kutasie te reprezentację, ale jak myślę, że trenerem ma być Nawałka po 3 latach emerytury trenerskiej, w dodatku po przypałowym epizodzie w Lechu, czuję jakiś smutek
cztery żubry i dwie kurwy
ja pierdolę, zapomniałem, że to była aż taka kompromitacja. Jak mogą istnieć ludzie, którzy potrafią to wybaczyć?
Influencer.
no dobre to było
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Piękna wrzutka z Kolumbią Od razu wjeżdza pytanie kiedy uznawany za wielkiego bramkarza Juventus Fiorentina Bóg Fatima Wojciech Sz. wybronił nam cokolwiek na dużej imprezie ?
Thank you for your answer
Thank you for your answer
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Kurde coś było przypomnij proszę
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Czuję, że z takim mentalem szybko wróci do ekstraklasy, jeszcze z cztery lata się poodbija za granicą, a potem sesje z fanami w katowickim maku
bez przesady, trzeba być wyjątkowym debilem jak Balotelii zeby sobie karierę zjebać. Taki Grosicki maxa wycisnął z tego co miał
Influencer.
skonczy jak ten co poszedł do CP
ja nie wiem jak ludzie moga bronic Szczesnego, ten skrot z Kolumbia wyjasnia wszystko, przy pierwszej bramce poszedl znow na grzyby, a przy drugiej to w juniorach ucza, ze w takiej sytuacji reka bramkarza idzie od dolu, a nie z gory. Teraz moge przynajmniej z czystym sumieniem juz nie ogladac tej farsy, bede zdrowszy i spokojniejszy.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
to jest pioro matiego? trohe smierdzi robota marketingowego ninjy
nie no w huj smierdzi ale moze dalem sie nabrac, powiedzcie gdzie jest haczyk
nie no w huj smierdzi ale moze dalem sie nabrac, powiedzcie gdzie jest haczyk
Ostatnio zmieniony 18 sty 2022, 20:01 przez pardon, łącznie zmieniany 1 raz.
bo nie ma komputera? XDDDD
Widzę Boras dziś show nie tylko na Twitterze. To co kiedy oficjalka, jutro?
Bo szczeka do trenera nie okazując szacunku, ma w dupie założenia taktyczne i skłonności do bycia latino loverem
I tak nie awansujemy