Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Kurde frajersko lfc zostawił ale fajny comeback zalicza ;>
kogo nie ma na derbach sevilli ten pizdus w rurkach
alee przykroosil papu
alee przykroosil papu
- ebismolarek
No i po huj coś takiego odpierdalać
- ebismolarek
Bomba na banie kończymy balet mecz
no kurwa taki mecz anulowac nie maja serca
narkun serio od 1410 jest mistrzem ksw? to co on samych ogorow dostawal? przeciez co go pamietam z wcześniejszych gal to zawsze szklana szczeka i sredni parter, a tu okazuje sie ze w kejesdablju nie ma na niego mocnych
Chciałbym wszystkich zaprosić dziś na 17:30 na wielkie derby chujowości bundesligi, arminia bielefeld kontra furc które idzie na rekord chujowości bundesligi prawie ever. Wielka arminia która jak wiemy wszyscy jest najlepszym zespołem na świecie bo ja im kibicuje, jesli wygra to spotkanie to wypierdala z strefy spadkowej i ja będę musiał się szykować na zamowienie z niemiec gdyż obiecałem jezusowi, że jak nie spadną to kupuje nową koszulkie meczówkie. Pozdrawiam i serdecznie zapraszam #adammałysz
Wygrzeszam Cię, mordzia.
trener sierra leone w białej koszuli i na to znacznik umbro 
Rjoju zjebales
Fun fact, arminia ktora wlasnie wychodzi z strefy spadkowej ma tylko 6 więcej goli puszczone niż bayern i o 5 mniej niż borussia xd
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Real Madryt: Courtois; Lucas, Militão, Alaba, Mendy; Casemiro, Kroos, Modrić; Vinícius, Rodrygo i Benzema.
Ławka: Łunin, Fuidias, Nacho, Marcelo, Valverde, Ceballos, Isco, Camavinga, Hazard i Jović.
Athletic: Simón; De Marcos, Yeray, Iñigo Martínez, Balenziaga; Berenguer, Dani García, Zarraga, Muniain; Sancet, I. Williams.
Ławka: Agirrezabala, Petxarroman, Vivian, Lekue, Yuri Berchiche, Capa, N. Williams, Nolaskoain, Raúl García, Vesga i Serrano.
Ławka: Łunin, Fuidias, Nacho, Marcelo, Valverde, Ceballos, Isco, Camavinga, Hazard i Jović.
Athletic: Simón; De Marcos, Yeray, Iñigo Martínez, Balenziaga; Berenguer, Dani García, Zarraga, Muniain; Sancet, I. Williams.
Ławka: Agirrezabala, Petxarroman, Vivian, Lekue, Yuri Berchiche, Capa, N. Williams, Nolaskoain, Raúl García, Vesga i Serrano.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD