SB Maffija - Hotel Maffija 2 (2022)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

edenmar

Re: SB Maffija - Hotel Maffija 2 (2022) [Zapowiedź]

Post autor: edenmar »

Awatar użytkownika
manieq

Post autor: manieq »

7:12 - fajnie, że w pałacu pojawił się Eric "Butterbean" Esch
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

ffeee pisze: 14 sty 2022, 18:31 Poprawiłem, kimmy zjada dupom resztę starterowców
ni chuja, do maty mimo wszystko nie ma podbicia, ma skille michalek, tylko wiadomo jak jest, dobry numer u niego to srednio 1 na 10
ale faktem jest to, ze reszta starterowcow jest do cipy totalnie
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
manieq

SB Maffija (Beteo, SKUTE BOBO) feat. Nypel - Zielona Szkoła

Obrazek
JestemTymRaperemZ

Post autor: JestemTymRaperemZ »

Generalnie cała akcja jest mega zajawkowa. Już nie pamiętam kiedy sam czułem taką zajawę.
Ale te numery to jest taka żenada, że brak słów. Lepiej jakby ich nie nagrywali i nie publikowali, serio.
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

znowu wszyscy brzmia tak samo i chuj
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

zgadzam sie z ziomalem wyzej, akcja zajawa w chuj, fajnie samemu byloby wziac udzial w takim mega tworczym projekcie, to musi by klimat i niezapomniane przezycie tylko szkoda ze wychodzi z tego cos momentami nawet sluchalnego :bag:
no ale pobawia sie chlopaki, hajs zgarna na tych numerach nagrywanych po kilka godzin i dla nich bedzie git. tez nie zebym byl wielkim fanem artystow sb mafii wiec tez srednio mnie to rusza, chociaz boli ta tendencja w plhh, ze mainstream=gowno i caly czas jej za chuja nie rozumiem, skoro jakos w ameryce potrafia ludzie sluchac dobrych rzeczy i tam mainstream to glownie ludzie zaslugujacy na to :dunno:
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

Te vlogi są gorsze od kawałków przecież.
Awatar użytkownika
TRAPSTAR

Post autor: TRAPSTAR »

ten Nypel to jest dramat w chuj, to samo Fukaj i Janusz Walczuk, kim oni kurwa są? Białas też odpierdala trochę, spodziewałem się dużo więcej po nim jak na jednego z założycieli SBM przystało a tu już chyba wszystko co było w nim najlepsze gdzieś spierdoliło i chyba już nie wróci, bo jest teraz grzecznym i family friendly raperkiem. Mało jest też Maty - czy to jakaś akcja promocyjna czy odlatuje aż tak, że nie ma co z nim nagrywać?
Awatar użytkownika
runiek

Post autor: runiek »

nie chce mi się zbytnio sprawdzać, z ciekawości odpaliłem tylko dwie zwroty RAPERA NYPEL(xD), by zobaczyć czy ten marniak cokolwiek prezentuje, pamiętając spusty ludzi nad nim w starterze :crazy: i jest kurwa tak samo najgorszy, przecież ten dzieciak ciągle nawija o tym samym i manierą sugeruje, że najchętniej by tam gałę opierdolił białasowi

wersy, z którymi mogą w podbazie się utożsamiać, nie wiem jak można nie czuć ciar żenady na te jego teksty, mając więcej niż 16 lat, a flow tak samo nudne i na jedno kopyto, przecież na 3 trackach brzmi tak samo, odjebali straszną lipe z nim i coś czuję, że pożałują tego wyboru :bag:
FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
https://www.instagram.com/runiekslg/
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Jasion94 pisze: 14 sty 2022, 16:30
kapec pisze: 14 sty 2022, 15:44
Jasion94 pisze: 14 sty 2022, 13:23 Btw na końcu klipu z bluza Lanka, pojawia się ten karakan Nypel
Czy to oznacza że i tak go przyjęli do Sb ?
Rozwiązanie zagadki, posłuchaj

SB Maffija - Droga Pani (+ Nypel)
Zrobilem ci coś, że karzesz mi tego słuchać ?
Miałem dopisać w spoilerze "żartowałem, nie słuchaj" ale odpuściłem.

Szczerze przepraszam :cry:
runiek pisze: 15 sty 2022, 2:54 pamiętając spusty ludzi nad nim w starterze :crazy:
Te spusty to chyba z komentarzy na YT? Bo tutaj samo wyśmiewanie, chyba że się mylę.
Awatar użytkownika
vivid

Post autor: vivid »

Obejrzałbym taki sam projekt tylko w wykonaniu gm2l
Awatar użytkownika
runiek

Post autor: runiek »

@kapec
Tak, z yt :D mogłem podkreślić, ale późna godzina. Dziwię się, że ktokolwiek może to propsować. O czym ma nawijać on? jeszcze z tym oklepanym, jednym flow, za dwa-trzy tracki ludziom się znudzi, wtopa Białasa :P
FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
https://www.instagram.com/runiekslg/
Awatar użytkownika
MyEvenement

Post autor: MyEvenement »

runiek pisze: 15 sty 2022, 2:54 nie chce mi się zbytnio sprawdzać, z ciekawości odpaliłem tylko dwie zwroty RAPERA NYPEL(xD), by zobaczyć czy ten marniak cokolwiek prezentuje, pamiętając spusty ludzi nad nim w starterze :crazy: i jest kurwa tak samo najgorszy, przecież ten dzieciak ciągle nawija o tym samym i manierą sugeruje, że najchętniej by tam gałę opierdolił białasowi

wersy, z którymi mogą w podbazie się utożsamiać, nie wiem jak można nie czuć ciar żenady na te jego teksty, mając więcej niż 16 lat, a flow tak samo nudne i na jedno kopyto, przecież na 3 trackach brzmi tak samo, odjebali straszną lipe z nim i coś czuję, że pożałują tego wyboru :bag:
podbijam. rozumiem, trzeba młodym pomagać, ale wydaje mi się, że na hotel maffija 5 beda dzieci które jeszcze nie przystąpiły do pierwszej komunii swietej. co to kurwa jest i kim jest kurwa RAPER NYPEL. na vlogach to jakis kurwa wkurwiajacy kuzyn który napierdala w tibie od rana do wieczora
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

I taki jest zamysł, mają go słuchać dzieciaki nakurwiające w tibię od rana do wieczora.

Solar/Białas to wie, i wykorzystuje sytuację trafiając w kolejna niszę/grupę wiekową.
Awatar użytkownika
czardi

Post autor: czardi »

No ale jak masz więcej niż 16, to masz prawo się nie jarać, bo targetem Pana Nypela są dzieci w przedziale 12-16. Kolejny etap ewolucji muzycznej, rap staje się najpopularniejszym nurtem, a więc przedział wiekowy słuchaczy też się rozszerza. A czego będzie słuchać Julka z 6C, no Nypela narzekającego na szkołę. I SBM to rozumie i szuka. Pełna mobilizacja w promocji krawędziowego Maty 2.0 w postaci Kinny’ego i nieśmiałe próby zbadania czy Polska już gotowa na babyrap Nypela.
Krynew pisze: 20 kwie 2021, 14:15No z pewnością po 2 dniach porzuca projekt, który był planowany latami xD
SLG SINCE 2013
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

tak jak chlopaki wyzej pisza
kurwa co utwor to gowno, a szkoda, bo akcja zajawkowa calkiem
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Nigdy nie sądziłem że to kiedykolwiek powiem, ale po tym hotelu maffija 2 i po tym kogo teraz solar z białasem wydają w swojej wytwórni, oficjalnie robie unsuba kanału SBM Label
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
000

Post autor: 000 »

z roku na rok wieksze gowno :bowdown:
Awatar użytkownika
manieq

SB Maffija (Janusz Walczuk, Jan-rapowanie, Solar, Adi Nowak, Fukaj, Kacperczyk) - Śniadanie w Hotelu

Obrazek
ODPOWIEDZ