Zakup w ciemno, miał bardzo dobre opinie a okazało się, że to kompletnie nie moje klimaty. Jeśli ktoś jest zainteresowany chętnie odsprzedam
Perfumy
Moderator: wrubel
Re: Perfumy
Przyszedł dziś do mnie Afnan - Supremacy Incense.
Zakup w ciemno, miał bardzo dobre opinie a okazało się, że to kompletnie nie moje klimaty. Jeśli ktoś jest zainteresowany chętnie odsprzedam
Co wchodzę w ten temat to bekę mam z @FruitOffTheWall tak propsującego Jaguara xD Dobrze, że za darmo to mam, bo nieźle musiałeś nastukany być wtedy 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
encrenoire
Ja tez pare razy zmienialem zdanie o tych perfumach na przestrzeni, nie wiem, 8 lat. Ostatnio kupilem znowu, po przerwie i wlasnie wczoraj myslalem, ze wyczuwam intensywniej inne noty niz poprzednio. Ciekawe. Mnie tez nie przytlacza, ale tez nie dodaje szczegolnie komfortu, przyjemnosci, ani nie imponuje; powiedzialbym, ze taki o, zeby cos tam pachnialo, jak nie ma szczegolnej okazji. A w tej kategorii tez sa lepsze. Te wariacje (szcz ta) sportowa i extreme, czy jak ona sie tam nazywala, sa chyba bardziej uniwersalne.
- Jasny
- Zbanowany
Raczej mam słaby węch, przynajmniej od dziecka mam takie dziwne wrażenie (nie weryfikowałem)
Zdaję się na opinie dziewczyn, bo tylko po to w ogóle perfum używam.
Jedna kochała nawet relikt komuny jakim jest Brutal
Kolejna uwielbiała One Million i w sumie używam do tej pory ze względu na design (kocham złoto)
na zmianę z już bardziej ekskluzywnym (Jak pisałem, nie znam się) La nuit de l’homme
Najwięcej komplemetów słyszałem o One Million
Zdaję się na opinie dziewczyn, bo tylko po to w ogóle perfum używam.
Jedna kochała nawet relikt komuny jakim jest Brutal
Kolejna uwielbiała One Million i w sumie używam do tej pory ze względu na design (kocham złoto)
na zmianę z już bardziej ekskluzywnym (Jak pisałem, nie znam się) La nuit de l’homme
Najwięcej komplemetów słyszałem o One Million
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
No bo to całkiem fajny zapach jest, ale raczej nikt świadomie nie chce pachnieć jak 28 na 30 typów w klubie. Powinąłem Spicebomb Extreme pierwszy raz i mam wrażenie, że długotrwałość/ślad nie jest taki, jaki powinien być. W każdym razie o wieeele słabszy niż jakikolwiek Muggler czy tam nawet spontaniczine kupowana Herrera. Tęskni mi sie za Tobaco Vanille, którego nie potrafiłem wyprać z ciuchów przez miesiąc, chyba porwa wrócić.
- Jasny
- Zbanowany
Dlatego myślę o powrocie do reliktu PRL, czyli Brutalu. Najlepsza spośród dziewczyn z jakimi byłem dostawała kociokwiku jak czuła ten zapach
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
-
encrenoire
Ja mam dobre wspomnienia wink wink z uzywania Allure od Chanel (kupilbym znowu, ale musze sie opanowac troche) i Penhaligon's Halfeti (albo Endymion, sprawdze flakon jak wroce do domu bo nie jestem pewien ktory jest ktory). A no i od typa dostalem komplementy za Amuage Epic kiedys, xd. A od znajomych za rozne, ale to nie pamietam nawet - ale Encre Noire nigdy mi ich chyba nie przysporzylo, xd.
Sprzedam Rasasi La Yuqawam 75ml, nie podszedł mi zapach a termin zwrotu na notino już minął :/ raz psiknięte. Cena na notino-flacha
- FruitOffTheWall
pozdro chociaż ci humor poprawiłem
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Kobietom polecam jaśmin. To zapach jeden z mniej popularnych a szkoda. Ostatnio z braku laku kupiłam Attraction z Avonu i przyznam że bardzo przyzwoite niestety szybko wietrzeją. Jeśli chodzi o trwałość to jednak nic nie przebije Gucci. Dostałam w prezencie, wiem że były niebotycznie drogie ale zapach nawet w szafie długo się utrzymywał.
-
encrenoire
Swoja droga dostalem dzisiaj rano na ulicy komplement za L'Air du Desert Marocain, w bardzo niespodziewany sposob, od typa ktory myslal, ze to Mugler, moze sugerowany wiadomosciami (RIP), ale i tak bardzo milo.
Afnan 9 pm póki co 2 komplementy od dobrych dupeczek 
w razie gdybyś dalej szukał, to na perfumeria-euforia są dostępne za 150zł
https://www.perfumeria-euforia.pl/sklep ... -100ml-edp
Dzięki @cloud!cloud pisze: ↑10 lut 2022, 14:35w razie gdybyś dalej szukał, to na perfumeria-euforia są dostępne za 150zł
https://www.perfumeria-euforia.pl/sklep ... -100ml-edp
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
-
ksiazenieporzadek
z kodem MCABJ jest 5% rabatu (wychodzi darmowy odbiór przesyłki w salonie)