Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
no i co z tego co jakis czarny homie z ameryki mowi?
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
No bez kitu
też chciałbym się dowiedzieć.
- Bryx Fenrir
JNR powinien być w topce raperów w Polsce
- SuperRapMaster
dobrze ze sie ujawniles z prowem bo juz chcialem dalej dyskutowac
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
sokół lepiej rapował dwadzieścia lat temu, jak na tamte czasy, to miał nawet fajne flow i można powiedzieć, że pozytywnie się wyróżniał na tle sceny, takie każdy ponad każdym czy sen (akurat te dwa kawałki mi przyszły do głowy) to całkiem zgrabnie nawinięte rzeczy i przede wszystkim z energią, nie wiem, co się z nim stało, ale wygląda to tak, jakby w pewnym momencie stwierdził a chuj z tym rapowaniem bd gadał byle jak bo mam fajny głos i poddał się, aktualnie to on nie ma flow i według mnie kompletnie nie umie rapować
łona lepiej rapował dwadzieścia lat temu, i nie że jakoś mega dobrze, ale tak po prostu sobie nawijał do bitu żeby nie wypaść, paradoksalnie kiedy zaczął pracować nad flow i się bardziej starać zrobił się asłuchalny, jego aktualna nawijka jest dla mnie obrzydliwa, on tak się niby klei do bitu i próbuje z nim płynąć, ale z jego głosem to po prostu nie działa, mógł se zostawić tę nieco pokraczną nawijkę i może dałoby radę słuchać tych mądrych tekstów z gazety wyborczej
generalnie to powinni się zamienić podejściami
łona lepiej rapował dwadzieścia lat temu, i nie że jakoś mega dobrze, ale tak po prostu sobie nawijał do bitu żeby nie wypaść, paradoksalnie kiedy zaczął pracować nad flow i się bardziej starać zrobił się asłuchalny, jego aktualna nawijka jest dla mnie obrzydliwa, on tak się niby klei do bitu i próbuje z nim płynąć, ale z jego głosem to po prostu nie działa, mógł se zostawić tę nieco pokraczną nawijkę i może dałoby radę słuchać tych mądrych tekstów z gazety wyborczej
generalnie to powinni się zamienić podejściami
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
- OmarStooleyman
Przelałeś moje myśli w tym poście w 100% co do Sokoła. Jak jako 10 latek pierwszy raz usłyszałem "Damy radę" to mi to mózg rozjebało, czułem się jakbym słuchał jakiegoś wrażliwego inteligenta spod bloku, a jego aparycja dresiarska wywoływała wręcz dysonans z tym co mówi. Później człowiek zaczął dorastać, jego fity z pierwszej dekady już nie miały tej mocy, brakowało mu ewidentnie pomysłu na siebie, więc z wady bycia dinozaurem również pod względem flow przekuł w osobisty atut i wizytówkę.
Powtórzę tutaj, że Wojtek Sokół i Nic to jest gówno obesrane
- KillerCroc
Jak pierwszy raz słuchałem Romantic Psycho i kawałka Quebo ze Sokołem to w momencie w którym pierwszy raz pojawił się wokal Sokoła w refrenie to zrobiłem takie oczy
bo nie spodziewałem się, że Sokół tak wjedzie z podniesionym głosem, praktycznie krzycząc, zajebiście to brzmi i do tej pory nie rozumiem czemu on tak nie nawija tylko na odpierdol recytuje jakimś gównoflow.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Podbijam, bardzo podoba mi się to wejście. Jedna z najbardziej charakterystycznych rzeczy na tej płycie.KillerCroc pisze: ↑13 sty 2022, 23:18 nie spodziewałem się, że Sokół tak wjedzie z podniesionym głosem, praktycznie krzycząc, zajebiście to brzmi
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Już pierwsza jego solówka nie zwiastowała niczego na co mozna byłoby czekać z zaciekawieniem i niecierpliwością.
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
dokładnie, zgadzam się z tym, też mi się bardzo podoba to wejście i ogólnie zwrotkaKillerCroc pisze: ↑13 sty 2022, 23:18 Jak pierwszy raz słuchałem Romantic Psycho i kawałka Quebo ze Sokołem to w momencie w którym pierwszy raz pojawił się wokal Sokoła w refrenie to zrobiłem takie oczybo nie spodziewałem się, że Sokół tak wjedzie z podniesionym głosem, praktycznie krzycząc, zajebiście to brzmi i do tej pory nie rozumiem czemu on tak nie nawija tylko na odpierdol recytuje jakimś gównoflow.
na ślizgawce cisnę beczkę
- oKulTywowany
-Sokół
-Fajne rapowanie/flow
Wybierz jedno
-Fajne rapowanie/flow
Wybierz jedno
This page is no longer available.
-
MalinowyJogurt
Również podbijam, Sokół na Gazprom top.
Z resztą to go wyróżniało wśród tych wszystkich rzemieślników za czasów pierwszych WWO, że jego głos był donośny i łatwo go było zrozumieć.
Z resztą to go wyróżniało wśród tych wszystkich rzemieślników za czasów pierwszych WWO, że jego głos był donośny i łatwo go było zrozumieć.
- OmarStooleyman
Koldi zrobiłby większą karierę gdyby miał te 15-20 cm więcej wzrostu
Gdzie tu kontrowersja ?OmarStooleyman pisze: ↑14 sty 2022, 13:35 Koldi zrobiłby większą karierę gdyby miał te 15-20 cm więcej wzrostu
Niepopularne zdanie, bo Koldi jest niepopularny
Koldi zrobiłby większą karierę gdyby zastrzelił Dioxa
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
-
specjalniedlaps4pro
Najlepsze jest to że w 2004 diox wrzucał dla znajomych w sieci ściągi na maturę i do dzisiaj randomy o nim pamiętają