Szkoda, że to nie wyszło
Re: Szkoda, że to nie wyszło
Tede w ostatnim wywiadzie z Kubą Głogowskim powiedział, że znalazł zeszyt w którym on i Ostry pisali teksty. I oprócz kawałka Ziom Za Ziomem były teksty do dwóch numerów, które nagrali na niedoszły TOES. Wątpię, żeby nagrali to ponownie, ale w inny sposób to nigdy nie wyjdzie, bo Ostry powiedział Tedemu, że oryginalne numery przepadły, bo spalił się dysk na którym były.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
wcale bym nie chciał żeby to nagrali ponownie
ale kawałki z tamtych lat chętnie bym posłuchał, oj bardzo chętnie
ale kawałki z tamtych lat chętnie bym posłuchał, oj bardzo chętnie
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
-
ksiazenieporzadek
w sumie jak przejrzałem ten temat to zl3 jako jedyne chyba wyszło z wypisanych rzeczy??
O kurwa przypomniałeś mi że na to czekałem i się jarałem, chyba nadal czekam.Kutendo95 pisze: ↑10 lis 2019, 13:18 https://www.instagram.com/p/5cWjorGiG5/
Czemu włodek nie użył tego bitu w wdpdd
Diamondlife Szopsa z Laikiem wyszłoksiazenieporzadek pisze: ↑10 sty 2022, 18:26 w sumie jak przejrzałem ten temat to zl3 jako jedyne chyba wyszło z wypisanych rzeczy??
to kurwa forum rap, nie wizaż
Płyta 3WKASTA
Jako, że w tym okresie byłem sajko 3w i śledziłem wszystkie niusy, to wiem, że temat 3WKasta cały czas był żywy w latach 2004-2009
Wall-e na Inni niż wszyscy był w życiowej formie moim zdaniem
Jako 3WKASTA pojawili się na kodeksie
I wydali jeden luźny kawałek
Potem chyba na płycie Kasty pojawili sie wszyscy, ale w osobnych kawałkach.
Fajnie ze sobą brzmieli, surowe bity, najlepsze flow jak na tamte czasy, czasy kiedy braggadocio było czymś świeżym i się nie przejadło. Potem Trzeci Wymiar odpływał w innym kierunku (Szad w ogóle odpłynął), Kasta na solówkach nie brzmiał już tak fajnie.
Gdyby w 2008 pojawiła się ich płyta - na bitach m.in. Creon, Whitehouse, na feacie np. Gural z lat 2004 (Drewnianej Małpy Rock) - 2008 (El Polako) i miałaby tak z 10-12 kawałków, to w tej chwili mogłaby być klasykiem.
Jako, że w tym okresie byłem sajko 3w i śledziłem wszystkie niusy, to wiem, że temat 3WKasta cały czas był żywy w latach 2004-2009
Trzeci Wymiar feat. Wall-e - Bez rapu byłbym nikim
Wall-e w Bez rapu byłbym nikim pisze:Moja pokusa - czwarty wymiar - jasne jak słońce
Wall-e na Inni niż wszyscy był w życiowej formie moim zdaniem
Trzeci Wymiar feat. Wall-e, Donguralesko, Esee - Wuuuf
Trzeci Wymiar feat. Wall-e - Umiejętności
3WKASTA - Przygotuj się na sztorm
3WKASTA - Oni tak chcą
Fajnie ze sobą brzmieli, surowe bity, najlepsze flow jak na tamte czasy, czasy kiedy braggadocio było czymś świeżym i się nie przejadło. Potem Trzeci Wymiar odpływał w innym kierunku (Szad w ogóle odpłynął), Kasta na solówkach nie brzmiał już tak fajnie.
Gdyby w 2008 pojawiła się ich płyta - na bitach m.in. Creon, Whitehouse, na feacie np. Gural z lat 2004 (Drewnianej Małpy Rock) - 2008 (El Polako) i miałaby tak z 10-12 kawałków, to w tej chwili mogłaby być klasykiem.
- sugarhill_notausgang
No i ten Czarny to nie żaden Czarny HiFi, tylko Czarny Furiat aka Robert Jabłonowski z Ciechanowa, który wydał dwie solówki; pierwszą w 2012 roku w RRX, drugą dwa lata później w Proper Records. Na tej drugiej płycie pojawił się gościnnie Tede, który jakoś niedawno chyba śmieszkował z tego featu na swojej grupie na FB.
Pamiętam jak Czarny później zapowiadał kolejną płytę. Miały być grube featy z Niemiec, jakieś fantazje o goścince Bushido, a skończyło się na tym, że dzisiaj Czarny rozpisuje diety na Instagramie.
Pamiętam jak Czarny później zapowiadał kolejną płytę. Miały być grube featy z Niemiec, jakieś fantazje o goścince Bushido, a skończyło się na tym, że dzisiaj Czarny rozpisuje diety na Instagramie.
Spoiler

- sugarhill_notausgang
- marco_pantani
dobrze pamietam ze on jedna i ta sama diete ludziom wysylal? 
zwracam honor
Tak jak większość tych pseudo trenerów