Czysto informacyjnie i jako ciekawostka, podpisaliśmy młodzieżowego reprezentanta Iranu, póki co do rezerw, ale szkółki mają mieć jakiś deal ze sobą.
Spoiler
- Jakość czysto piłkarską ma bardzo wysoką – ocenia swojego podopiecznego trener Paweł Ozga. – Wszedł do naszego zespołu i bardzo dobrze sobie radzi. Daje dużo jakości z przodu, ma instynkt strzelecki, ale jest też mocny w odbiorze i nie boi się pracy w defensywie. Biorąc pod uwagę, że ma dopiero 18 lat… może być odkryciem.
Pozyskanie Yadegara Rostamiego ma być początkiem współpracy pomiędzy Pogonią Szczecin oraz KIA Football Academy. Obie strony rozmawiają bowiem o możliwości przeprowadzenia kolejnych ruchów transferowych oraz cyklicznych meczach kontrolnych. – Nawiązaliśmy bardzo fajny kontakt. Myślę, że obie strony mogą czerpać z tej współpracy wymierne korzyści. Bardzo byśmy chcieli, żeby następne roczniki przyjeżdżały raz do roku do Szczecina – poznać miasto, obejrzeć akademię, ale również zagrać sparing z naszymi zawodnikami – podsumowuje Patryk Dąbrowski.
Właścicielem KIA Football Academy jest Mehdi Mahdavikia – niegdyś znakomity piłkarz m.in. Eintrachtu Frankfurt, VfL Bochum czy HSV, a obecnie trener młodzieżowej reprezentacji Iranu oraz zaprzyjaźnionego z Pogonią klubu z Hamburga. – Cieszymy się, że Mehdi obdarzył nas zaufaniem. Fakt, że pierwszy wychowanek jego akademii trafia akurat do Szczecina to dla nas duże wyróżnienie – podsumowuje prezes Akademii, Dariusz Adamczuk.
Ten Kozulj co kiedyś dobrze w Pogoni grał to właśnie przyszedł do Bruk-Betu i zerwał więzadła na jednym z pierwszych treningów. Probierza nie przebił, ale też nieźle.
Chociaż niektórzy dementują więc chyba jeszcze wyników nie ma.
2 odcinki obejrzalem na razie, podoba mi sie i warto, ale ja ogolnie lubie mic upy sportowe (bo ten serial to glownie mic upy, w sensie fragmenty z boiska/z waru gdzie slyszysz o czym rozmawiaja sedziowie i zawodnicy podczas meczu)
Dodano po 4 dniach 23 godzinach 35 minutach 11 sekundach:
Lechijka negocjuje z narsinghem (psv, swansea, feyenoord, holandia). dawac go