Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Ja pierdole, ale to jest słabe Gdybym nie oglądał klipu to nawet bym nie rozkminił kto nawija, jacy oni wszyscy są miałcy, ale sianko będzie się zgadzać dla pana Karola i Mateusza tak czy siak, więc chuj to kogo obchodzi.
lygrys pisze: ↑22 sty 2024, 9:47
Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Nie przesłucham i na pewno będzie chujowe ale wielki props dla Solara za stworzenie wytwórni która dziś może trzaskać muzykę dla zabawy po jakichś hotelach i remizach z ziomeczkami, bawić się w najlepsze i jeszcze czerpać za to pieniądze. Odpowiednik Adama Sandlera w muzyce.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
no i chuj, mozecie zapomniec o awansie na mistrzostwa swiata. Teraz puchacz bedzie wlaczal to gowno chlopakom z reprezentacji i psycha siadzie na barazach
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
chujowe słuchałem spontan jak spontan,może nagrają dobrą pozycję na poziomie A nie pamiętasz jak
Skute Bobo brzmi jak typowe dziecko z nadmiarem chromosomów
co by nie mówić to Solar se to nieźle wymyślił, ładnie robi z nas (znaczy z was bo ja tego gówna nie słucham) głupków. najpierw wzięli jakiegoś banana z pseudo patologii (Mata) który z łzami patrzył na biednych i chciał być taki jak oni, mieć dom bez piękna i ciepła i weed i zrobili z niego jakiś głos młodych bananów i feciarzy. tera wzięli płaczka typową pizde co na koncerty w sukience przychodzi któremu rozmazuje się kreska i chętnie by nawpierdalał się jedzenia z windy albo bawił się lalkami i znowu gimby z bipolarem się utożsamiają. za rok czuję fuzję Nypela i Maty (to i tak praktycznie ten sam raper tylko z odwróconymi liczbami w wieku) i wyjdzie jakieś Mypel i płyta pod tytułem: "Zioło Energol Zioło" albo "Mefedron to szmata kurwa moja stara" i tak będą jebańce przenikać te swoje struktury społeczne że za chuja nie rozkminisz czy oni się dissują czy o co chodzi.
oczywiście narodowy wyprzedany a Podsiadło z remiksem "małomiasteczkowy heroinista" na trapie z pianinkiem.
wracam do samplowania, essa
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest